МОЛИНЕЗИЯ
Публикувано: 06 August 2007 - 11:41 AM
Молинезията ми яде опашките на телескопа, изобщо се бие с всичи рибки. a) Тя е въз големичка и явно е бремена но има странно поведение другите от нейния вид не правят така.По принцип знам че са миролубиви на някой случвало ли му си е подобно нещо ,какво и е?
Публикувано: 06 August 2007 - 06:49 PM
Миролюбиви били b) .Не са.Аз като имах молинезии не можех да гледам нищо друго освен тях.Налитаха и хапеха.
Публикувано: 08 August 2007 - 12:37 AM
Добре де ама какво правя с другите молинезии имам и мраморни много са красиви?Немога да им направя само тяхен аквариум a) Така е от 2-3 дни незнам какво и стана хапва си от телескопа и от другите видове златни рибки , налита и на сомчетата а аз имам 4 вида , изяжда цели гупи ,тормози бетите ,само май със хелерите си няма работа .
Публикувано: 08 August 2007 - 09:44 AM
Eдно не мога да разбера, как така порасна 2- пъти по голяма от другите та тя е 8 см. дебелана а др. са по 4-5 , като ги храня заедно .Преди 1 месец си купих някаква странна храна от Подуене и то голямо бурканче растат като луди / сомчето примерно от 2 см. стана за 2 седмици 10см./ и е само от 1,90лв. , а преди давах по 7-8лв. за разни които се лепяха на стаклото е много витамини и разни дрън- дрън и не беше кой знай какво .Тази все едно, че е чист протеин риби гиганти .
Страница 1 от 1