- (5 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Кученца в клетка на тротоара -
Публикувано: 06 August 2007 - 09:26 PM
В големите жеги кучетата пак са били там. В клетката, в хаоса от крака и мръсотия, предполагам - не ваксинирани.
След появата на тв-екип, който не е успял да ги снима (нямало ги е точно тогава) не са ги вадили няколко дена. После са започнали пак.
Има ли хора, които биха написали жалби до РВМС и да ги занесат лично до РВМС, за да получат входящ номер. Да се поиска проверка по случая. Разбира се, колкото са повече жалбите - толкова по-голям шанс има изобщо да обърнат внимание.
Статия в някой вестник, също би свършила работа, особено ако се отиде на място да се пита, дали според тях това е хуманно и законно.
Магазина се намира на бул."Витоша" 29.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 06 August 2007 - 10:20 PM

Публикувано: 07 August 2007 - 06:30 PM
Много ме е яд, че не можахме да ги снимаме -да видят всички как душиците бяха полу живи изпържени , по на 30-40 дни бебоци нещастни... n) Мръсните гадни зоомагазини прости изроди!!!

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 07 August 2007 - 06:47 PM
Цитат
Приветствам идеята. super best
Готова съм веднага да се включа. А и мисля, че така ще могат да се включат много хора, което е по-важно.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 07 August 2007 - 07:19 PM
Ума ми не го побира как може да се оставят бебета кучета и котета в онази съсипваща жега...на тротоара, в мръсотията ...
А пък и да не е жега, там ли им е мястото ???
Жалко наистина, че никой не ги е снимал ...

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!
Публикувано: 07 August 2007 - 07:56 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 07 August 2007 - 08:49 PM
Пожелавам ви успех в начинанието, но трябва наистина да включите и медиите. Песимист съм, че с жалби до РВМС нещата ще се оправят. Искренно ще се радвам да ме опровергаете....
Публикувано: 07 August 2007 - 09:38 PM
Между другото и да се регламентира в най-строги рамки ,то пак някой требе да ревне ....та не проблемът в регламента ,а в рева.Да искаш и да го направиш.Или да цъкаш..

Публикувано: 07 August 2007 - 11:28 PM
Така, само за инфо.

Публикувано: 09 August 2007 - 07:41 AM
Публикувано: 09 August 2007 - 09:33 AM
Публикувано: 09 August 2007 - 10:28 AM
Цитат
Цитат
Ако е така, дано и да са си взели поука и да не го повтарят повече
Въпреки това,мился аз лично да пратя жалбата си (която мъдря все още s) ), за да се знае, че безобразията се виждат и РВМС трябва да си върши работата проверявайки.

Публикувано: 09 August 2007 - 10:36 AM
Публикувано: 09 August 2007 - 12:03 PM
Цитат
Говорим за магазина на бул "Витоша", а не за този на Патриарха.

Публикувано: 09 August 2007 - 12:57 PM
Цитат
Цитат
Говорим за магазина на бул "Витоша", а не за този на Патриарха.
Извинявам се.
Публикувано: 11 August 2007 - 12:36 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Ако е така, дано и да са си взели поука и да не го повтарят повече
Въпреки това,мился аз лично да пратя жалбата си (която мъдря все още s) ), за да се знае, че безобразията се виждат и РВМС трябва да си върши работата проверявайки.
Прати ми я, като я измъдриш ,че да я подпиша и аз ,ако обичаш.Жалби си требе.

Публикувано: 11 August 2007 - 10:26 PM
Много е гадно, защото ги лазят мухите. Едното се опитваше непрекъснато да заспи, но те го лазеха по нослето и то все махаше с лапичка, ама много ми стана мъчно. Да не говорим как се отнасяха разни хора с тях, или за това, че може всякакви боклуци да им се дадат за храна. И наоколо нямаше никой от магазина, който да следи дали кученцата са добре и какво правят хората с тях.
А бяха две страшно сладички мъничета )):
Поредната идиотщина.
- (5 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »