Снимките на нашите кученца!
Публикувано: 13 December 2007 - 04:30 PM
Това е моята Рея.Тя е на 5 месеца и 4 дни.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 17 December 2007 - 09:19 PM
Две в едно ;D

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 18 December 2007 - 11:11 AM
bushkata,
Голяма идилия са. Големи сладури са.
Публикувано: 18 December 2007 - 11:24 AM
Цитат
bushkata,

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 31 December 2007 - 12:00 AM
Това са Рея и нейното приятеле,което вече отпътува за село,но няколко дни си правеха компания и се разбираха чудесно.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 01 January 2008 - 04:23 PM
zdraveite i ot nas SUNI malak 6pic ;)
Публикувано: 01 January 2008 - 04:26 PM
;)
Публикувано: 01 January 2008 - 04:29 PM
;D sanka na 2 god.i 2 meseca. ;)