Подарявам - търся дом /котки/
Публикувано: 16 October 2009 - 09:32 PM
Публикувано: 17 October 2009 - 11:57 AM
Съжалявам за загубата ви. Знам колко празен става един дом, когато загубим домашен любимец.
Ето тук някои , които външно приличат на котето, което сте загубили.
http://www.bezdom.in...o...=2&Itemid=0
Не знам дали още се дават
От друга страна никое животинче не е копие на друго. Надявам се да намерите любимец , когото ще обичате такъв, какъвто е. Заради самия него , а не защото прилича на някой друг.
Публикувано: 17 October 2009 - 02:25 PM
Публикувано: 23 November 2009 - 02:55 PM
GSM:0897/430-246 и 0878/679-869
Публикувано: 02 December 2009 - 08:21 PM
portal.bg | поща @portal.bg | ОБЯВИ
Изкупувам улични котки и кучета
Публикувана: 20:58 / 24.11.2009 г.
Допълнителна информация:
Изкупувам улични котки и кучета от приютите за употреба в кулинарството (имам ресторант). Ако ви се струва странно как можеш да ядеш котка ще кажа - кравите и прасетата също са животни, нали така? Освен това в големите градове има проблеми с уличните котки и кучета.
Валидна до: 22.02.2010 г.
Обява № 640849
ОТ К.ФАНКО - Е, Природозащитници, мисля, че Ви се отвори работа! Ф.
<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от Kseniq Fanko на 02.12.09 19:26.</EM></FONT></P>
Публикувано: 16 December 2009 - 09:04 AM
portal.bg | поща @portal.bg | ОБЯВИ
Изкупувам улични котки и кучета
Публикувана: 20:58 / 24.11.2009 г.
Допълнителна информация:
Изкупувам улични котки и кучета от приютите за употреба в кулинарството (имам ресторант). Ако ви се струва странно как можеш да ядеш котка ще кажа - кравите и прасетата също са животни, нали така? Освен това в големите градове има проблеми с уличните котки и кучета.
Валидна до: 22.02.2010 г.
Обява № 640849
ОТ К.ФАНКО - Е, Природозащитници, мисля, че Ви се отвори работа! Ф.
<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от Kseniq Fanko на 02.12.09 19:26.</EM></FONT></P>

А като какво се сервира котето - като заешко ли?!
Като цяло на мен ми се струва странно яденето на какъвто и да е тип животно!!
Но това с уличните котки е възмутително!
Да не би първо да ги отглеждате в хуманна и уютна обстановка, докато ги обезпаразитите месец-два и после съвсем хуманно да им теглите ножа през вратлета? Или преди ножа им обяснявате и втълпявате колко необходими са те за хранителната верига, за да може господин Човекът да преживее?! И още по-хуманно да им одерете кожата за нечие кожухче на пода пред компютъра?
Странен начин за изкарване на пари сте си намерили. Аз мисля, че врабчета има много по градовете ни, които дразнещо много чуруликат, може и тях да предложите с ориз.
Дано променят стратегията за ресторанта си! Някой знае ли кой е този ресторант и кой е пуснал оригиналната обява?!??
Публикувано: 16 December 2009 - 10:54 AM

Публикувано: 16 December 2009 - 11:01 AM

Абсолютно съм съгласна!Точно това си мисля от сутринта ,като четях тук и в другата темичка в "без дом".Точка!!!

Животът не се измерва с броя на вдишванията , а с броя на моментите , спиращи дъха ни!!!
Публикувано: 16 February 2010 - 08:47 AM
Сега е здравичка, с паспорт. Кастрирана, ваксинирана, напълно обезпаразитена.
Търси отговорни и сериозни стопани, които да й осигурят топло кътче и спокоен живот.
Снимки: http://bit.ly/cn6XTU

Публикувано: 11 March 2010 - 10:19 AM
Преди няколко дни ме кастрираха и много ме болеше. В началото като се събудих и ми беше много замаяно, но все още не усещах болката. Но не можех да вървя в права линия и постоянно залитах и се блъсках в разни врати и шкафове. Търсех нещо, но и аз вече не помня какво и май така и не го намерих.
Сега вече съм по-добре. Не ме боли толкова много вече. Но козинката ми още не е пораснала - цялото ми коремче е обръснато и голичко и освен това са ми бръснали и едната лапичка - така и не ми стана съвсем ясно защо.
Но за съжаление там където съм в момента, няма да мога да остана дълго и накрая ще ме изхвърлят на улицата.
Язък задето ме къпаха и обезпаразитяваха!
А имам един ужасно лош навик - прекалено влюбчива съм и толкова силно се привързах! Толкова много обичам да ме прегръщат - а и усещам някакво спокойствие, когато има някой около мен.
По отношение на детството ми нямам много хубави спомени - като бебе ми разбиха устата, сега тя е зараснала и не ми прави впечатление, но половината устничка липсва и хората ме гледат малко странно в началото, понеже изглеждам така все едно се зъбя. И сигурно се плашат малко от озъбената ми физиономия, но аз не съм толкова лоша. Е, да имам някои известни предпочитания и като си лежа спокойно не обичам много-много да ме пипат по бедрата, по корема, по долната част на тялото - тогава може и да ви ухапя, ама иначе съм едно такова сладко и невинно ангелче! Няма как да не се влюбите в мен!
След около седмица, най-много две, ще ме върнат обратно на улицата, а по дяволите, аз не искам това! Искам само едно топло легло и някого, до когото да заспивам и той да ме прегръща! Много ли е това, което искам? Има ли някой, който би ми дал шанс?
Има ли? Все пак надеждата умира последна...
Снимките ми може да видите на адрес: http://menyanthe.blo...ata-quot.505299
Можете да ми се обадите по всяко време на тел. 0898825089
Публикувано: 18 March 2010 - 01:40 PM
Публикувано: 19 March 2010 - 07:52 PM

if it's not okay, it's not the end.
Публикувано: 24 March 2010 - 01:38 AM

Публикувано: 10 April 2010 - 07:27 PM
Търся й приемен дом може би за около месец, през който да свикне с домашна среда, да се ваксинира. Ползва котешка тоалетна.

Публикувано: 26 April 2010 - 08:59 PM