Подарявам - търся дом /котки/
Публикувано: 16 August 2009 - 11:32 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 18 August 2009 - 10:05 AM
За щастие малкото вече е подарено!

Ако направим кастрация нравът и може да се промени!

Публикувано: 18 August 2009 - 11:39 AM
Изключително добър е, обожава да е при хора, да се гали...котката мечта.
На 2-3 месеца е.
тел: 0884 739223
мейл: geri_black_white@abv.bg
Публикувано: 18 August 2009 - 11:51 AM

Това е пълна глупост,прочетете ТОВА внимателно.Не само че няма да се промени нравът й,но и ще удължите живота й с няколко години и ще й спестите мъките от разгонване и раждане...
Публикувано: 18 August 2009 - 12:31 PM
Тя е двумесечна сладурана,игрива и понякога много гальовна.Не се страхува от нищо,тя е най-силна

Обезпаразитена е вътрешно и външно,скоро ще я ваксинирам.Моли ви чака на имейл kiki_sdi@abv.bg Търсеният дом трябва да е в София.Кастрацията е задължително условие.
Публикувано: 20 August 2009 - 01:59 PM
Е.така е,но ако някой иска Сали за разплод или просто да им роди пак котенца!

Публикувано: 23 August 2009 - 07:23 PM

И според мен трябва да се кастрира-ще говоря с тази жена от блока!
Все пак някой иска ли я:Звъннете на телефон:0883319216

Публикувано: 03 September 2009 - 01:28 PM
Пуснах темата и в общия форум
http://forum.dog.bg/-t28298.html
Накратко - майката на котенцата е намерена мъртва до блока,.. Роди ги в мазето на входа, на около 45 дни са.
Поставихме храна, вода, тоалетна, купихме мляко,..
Имаме две котки у дома - от същата майка , вече са на 1 година и 5 месеца и мога да кажа, че изключително умни и възпитани! Нямаме никакви проблеми.
Безкрайно гальовни и мили създания!
Иска ми се да намеря дом на тези шест сладурчета,... В противен случай ще станат жертва на колите, бездомните кучета около блока, или на хората ... както майка им,..
Надявам се да се намеря хора, които са отговорни , ще ги обичат и ще полагат необходимите грижи за тях!
Мога да предоставя и снимки
Публикувано: 04 September 2009 - 08:47 AM

Публикувано: 06 September 2009 - 04:04 PM
Мои съседи я взеха,няколко пъти я намирах "паднала",днес беше поредния,преди малко видях,че са се прибрали,качих се до тях и те ми заявиха,че това не е тяхната котка,да я пусна на вън,най-много щели да я изядът кучетата!
Та това е на кратко нейната история!
Мацата е много кротичка,никога не е живяла на вън (когато я намерих си личеше,че е родена в "дом')!Всичките пъти,когато я намирам на вън е в такъв шок,че стои като препарирана!
Нямам никаква възможност да я задържа в нас!Много спешно и се търси временен дом,като до намирането на постоянен такъв ще поема всичките и разходи (храна,обезпаразитяване,ваксина,кастрация,тоалетна).Стационар не мога да си позволя,но и не мисля,че в конкретния случай е подходящо!
Ето я и нея!

За връзка с мен:
ЛС
мейл elena@reallan.net
тел. 0886397234
Публикувано: 12 September 2009 - 02:37 PM
Публикувано: 24 September 2009 - 03:04 PM
Публикувано: 07 October 2009 - 08:55 AM
Здравейте отново!
Малките сладурчета растат, но все още си нямат дом!,..
Писах вече, че майка им е намерена мъртва до блока,.. останаха самички на 45 дни, вече са на около 2м и 10 дни, ваксинирани, хранят се чудесно и се надявам да намерят своите стопани!
Прикачвам снимка, ако желае някой, ще пусна и на майл още снимки
Публикувано: 07 October 2009 - 05:29 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 11 October 2009 - 08:03 PM