Dog.bg Форуми : Подарявам - търся дом /котки/

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (30 Страници) +
  • « Първа
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Подарявам - търся дом /котки/

#401 Потребителят е офлайн   дирдри Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:Животни ,природа ,антиглобализъм ,холистична литература,професията ми готвач,литература

Публикувано: 16 December 2009 - 11:01 AM

Цитат(wild_cat @ Dec 16 2009, 10:54 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Тази гадост - изземването на улични животинки и последващото им телепортиране в ресторантски менюта - вече бе дискутирана в няколко форума. Ясно е, че обявата е плод на нечия "оригинална" мисъл - най-вероятно тийнейджърска. Няма да коментирам психичния статус на въпросния тийнейджър, не си струва. Предлагам да турим точка на темата. Чепкайки я раздуваме егото на "мислителя", който цели именно това - да се чувства велик. ea_103.gif

Абсолютно съм съгласна!Точно това си мисля от сутринта ,като четях тук и в другата темичка в "без дом".Точка!!! ba_025.gif
User's Signature

Животът не се измерва с броя на вдишванията , а с броя на моментите , спиращи дъха ни!!!

#402 Потребителят е офлайн   ilina888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 January 2010 - 01:43 PM

Подарявам коте-мъжко на около 5 месеца. С хигиенни навици,пухкав много галиовен и игрив. Рижав,много сладък :)
тел. 0888109614
User's Signature

“The average dog is a nicer person than the average person.”
― Andy Rooney

Качена снимка
Качена снимка

#403 Потребителят е офлайн   ironic_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 February 2010 - 08:47 AM

Тя е шарена, млада котка, която има потенциала да обича много и да бъде обичана. На около 3 годинки е. Мърка, гали се, играе си и търси човешка ласка. Досега не е имала голям късмет. Била е изоставяна и бита, а когато я намерих преди 2 месеца, беше и тежко болна.

Сега е здравичка, с паспорт. Кастрирана, ваксинирана, напълно обезпаразитена.

Търси отговорни и сериозни стопани, които да й осигурят топло кътче и спокоен живот.

Снимки: http://bit.ly/cn6XTU

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#404 Потребителят е офлайн   menyanthe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2010 - 10:19 AM

Здравейте. Аз съм Лора и съм само на около 7 месеца. Не съм сигурна точно колко, тъй като никой не ми казва кога ми е рожденния ден.
Преди няколко дни ме кастрираха и много ме болеше. В началото като се събудих и ми беше много замаяно, но все още не усещах болката. Но не можех да вървя в права линия и постоянно залитах и се блъсках в разни врати и шкафове. Търсех нещо, но и аз вече не помня какво и май така и не го намерих.
Сега вече съм по-добре. Не ме боли толкова много вече. Но козинката ми още не е пораснала - цялото ми коремче е обръснато и голичко и освен това са ми бръснали и едната лапичка - така и не ми стана съвсем ясно защо.
Но за съжаление там където съм в момента, няма да мога да остана дълго и накрая ще ме изхвърлят на улицата.
Язък задето ме къпаха и обезпаразитяваха!
А имам един ужасно лош навик - прекалено влюбчива съм и толкова силно се привързах! Толкова много обичам да ме прегръщат - а и усещам някакво спокойствие, когато има някой около мен.
По отношение на детството ми нямам много хубави спомени - като бебе ми разбиха устата, сега тя е зараснала и не ми прави впечатление, но половината устничка липсва и хората ме гледат малко странно в началото, понеже изглеждам така все едно се зъбя. И сигурно се плашат малко от озъбената ми физиономия, но аз не съм толкова лоша. Е, да имам някои известни предпочитания и като си лежа спокойно не обичам много-много да ме пипат по бедрата, по корема, по долната част на тялото - тогава може и да ви ухапя, ама иначе съм едно такова сладко и невинно ангелче! Няма как да не се влюбите в мен!
След около седмица, най-много две, ще ме върнат обратно на улицата, а по дяволите, аз не искам това! Искам само едно топло легло и някого, до когото да заспивам и той да ме прегръща! Много ли е това, което искам? Има ли някой, който би ми дал шанс?
Има ли? Все пак надеждата умира последна...

Снимките ми може да видите на адрес: http://menyanthe.blo...ata-quot.505299

Можете да ми се обадите по всяко време на тел. 0898825089

#405 Потребителят е офлайн   menyanthe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2010 - 01:40 PM

http://menyanthe.blo...-az-lora.513420

Тук има 5 нови снимки на Лора

#406 Потребителят е офлайн   ln_none Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом
Публикувано: 19 March 2010 - 07:52 PM

София е домашна котка, изхвърлена от "стопанката" си. Вече е кастрирана и обезпаразитена, скоро ще бъде и ваксинирана. На около три години е. Много е гальовна и любвеобилна, бързо свиква с нови хора. Много е послушна и не прави бели, има безупречни хигиенни и домашни навици. Тя е най-добрата котка, която познавам и търся за нея най-добрите стопани smile.gif

User's Signature

everything will be okay in the end.

if it's not okay, it's not the end.

#407 Потребителят е офлайн   trenertg Икона

• ветеринарен лекар -етолог
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:обучение на кучето , клинична етология и изследване на поведението при кучето и котката, зоопсихология .
    немско овчарко куче :) , боксер , мин пин
Икона за мнението  Публикувано: 24 March 2010 - 01:38 AM

Миналата седмица децата ми донесоха в кабинета сиамска котка , намерена е в една локва в 88СОУ , оствих я в кабинета за лечение изглежда е паднала някъде близо от блока около училището. Въпреки обявите никой не я е потърсил вече 1 седмица .Котето е младо не повече от годинка , гальовно и се понася с кучета .вече смея да кажа че и търсим дом smile.gif

#408 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 10 April 2010 - 07:27 PM

Търся приемен дом за тази хубавица, чиято красота мисля, че й урежда един добър шанс да бъде задомена. В момента живее при Златка, за тези тук, които я познават, но там едната котка на Златка, както и кучето, което е приютила са й обявили война и котето не се чувства никак добре. В началото след като я взех от клиниката след кастрацията, тя беше изключително уплашена. Вижда се на първите снимки. На следващите снимки се вижда, че вече погледът й е друг и с всеки ден се отпуска все повече. Котето не е агресивно към хора и животни.
Търся й приемен дом може би за около месец, през който да свикне с домашна среда, да се ваксинира. Ползва котешка тоалетна.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#409 Потребителят е офлайн   HrIsInKaA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 April 2010 - 08:59 PM

Здравйте, имаме 7 малки котенца за подаряване ! Още са мънички на 3 седмици , но от сега искаме да знаем дали има сериозни собственици. Котенцата не са породистни , но са мн сладки ! Имат си много добра и грижовна майка, бяла на жълти петна . 3 от малките също са като нея и едно чисто бяло само с жълто опашле, другите 2 са бели с жълто и черно и едно цялото черно с жълти петна ! Все още не сме сигурни за половите , но скоро и това ще разберем и ще кача снимки на малките и майката. :smile:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#410 Потребителят е офлайн   HrIsInKaA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 April 2010 - 06:57 PM

Ето ги и мойте сладурчета! :db_046: Погледнах и за половите-4 момченца и 3 момиченца. Момченцата са жълтите, а момиченца са черното и др 2 които също имат черно. :af_089:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#411 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 30 April 2010 - 07:18 PM

Много са сладки надявам се не са домашно развъдени?
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#412 Потребителят е офлайн   HrIsInKaA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 May 2010 - 11:07 PM

Ами не . То е дълга история котката попринцип е бездомна , но защото живеем в къща и тя решила да роди у нас на двора в лодката ,после се премести в мазата на по-скрито и до сега са там , но ние си ги гледаме като домашни и много си ги обичаме и нея и тях ! :af_089:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#413 Потребителят е офлайн   figure09 Икона

Публикувано: 23 May 2010 - 12:00 AM

Подарявам малко ангорско коте!

Женско ангорско коте на около 6 месеца търси своя нов дом. Котето беше намерено в район извън града, явно изоставено от стопаните си. Сиво-бежово на цвят и много гальовно.
Аз вече имам 2 котки, с които то не се разбира. Затова моля, всеки който има възможност да го гледа вкъщи да се свърже с мен на имейл mimetoo@gmail.com
Благодаря Ви!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#414 Потребителят е офлайн   irisha1618 Икона

Публикувано: 26 May 2010 - 04:23 AM

Здравейте! Моля, помогнете да намеря дом на котета! Аз не съм от България и нямам много познати тук и затова малко ми е трудно да намеря дом на тях. ))) Аз ги намерих в парка преди месец и половина, тогава те бяха на около седмица, и ги прибрах в къщи. Обаче не мога да ги оставя при нас защото живеем заедно с родители на мъже ми и те не искат котки в апартамента.... Освен това в близките дни ще трябва да пътувам за чужбина и няма кой да ги гледа (((( Ако някой може да ми помогне, моля обадете се на тел. 0897615443
P.S. Извинявам се за правописни грешки :-)Прикачена снимка
P.P.S. Живея във Варна

#415 Потребителят е офлайн   MimSiTyYyYy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 June 2010 - 04:27 PM

Здравейте! Имам 3 котенца, но нямам възможност да се грижа и за тях. Малките са на около 2 месеца. Изключително красиви и игриви. Невероятни сладури са! Искам да им намеря дом, където да са обичани и гледани. Нядявам се някой от вас да им го осигури. За сега имам снимка само на едното, но трите са почти еднакви. Извинявам се за лошото качество.  :smile:

Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#416 Потребителят е офлайн   ice_skater Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 June 2010 - 11:06 AM

Здравейте.
Намерих коте на не повече от месец(скоро ще пусна негови снимки).Нямам възможност да го взема,защото имам ловно куче,което не понася котки.Ако случайно някой се интересува или знае приют ,в който котето наистина ще получи нужните грижи- моля да ми пише на имейл ice.skater@abv.bg . Спешно е ,защото едва ли ще оживее още дълго....Става дума за София.
Мерси предварително :)

#417 Потребителят е офлайн   Фея Фърфалана Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 July 2010 - 06:22 AM

2-месечно котараче от Бургас си търси осиновители

Прибрахме го от улицата преди три дни. Кръстихме го Мишо, защото е като мишленце. Много е гальовен и игрив. Изглежда на не повече от 2 месеца, даже може да е малко по-млад ;). В момента е в процес на обезпаразитяване и по-точно - пудрим го с "Тапилан". Иначе изглежда в отлично здраве.

За съжаление, сега няма как да му направя по-качествени снимки, но и на тези се вижда, че е хубавец - сиво-черно тигърче, със сини очички :md_064: . Има хигиенни навици.

Ако някой си го хареса за другарче, моля да се свърже с мен на ЛС или телефон (пише го на снимката), или на kim.vassy@gmail.com. Предпочитам осиновителят да е от Бургас. Може и от другаде, стига да дойде да си го вземе и да ми обещае да ми праща снимки на мишленцето от новия му дом :rc_036: .

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#418 Потребителят е офлайн   Chupacabra Икона

• animal lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 July 2010 - 04:32 PM

Една сладка котешка муцунка търси дом. Ето тук можете да видите повече информация за мъника. Качена снимка

Качена снимка Качена снимка

#419 Потребителят е офлайн   Bstz Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 03 July 2010 - 05:50 PM

Здравейте, спешно търсим дом на 4 бебета котета и по възможност на 4 по-големи котки, три женски и един мъжкар. Едната от женските е майката на бебетата (вече са на възраст почти 2 месеца) , а другите 2 - лелите им.
Ние сме в Стара Загора. Котетата са родени и биват отглеждани в двор.Моля, при проявен интерес, звъннете на 0884 358 026, или пишете на лично съобщение. Качвам тук няколко снимки.
Благодарим предварително за проявения интерес.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#420 Потребителят е офлайн   елиас Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 10 July 2010 - 04:08 PM

Ето ме и мен тук с юнаците, на които търся дом :smile:
Миналата година успях да намеря грижовни стопани за други котенца и съм убедена, че и тази година ще помогна на тези мъници да намерят своите хора :ae_085:
Това са калпазаните: Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка

Качеството на снимките не е чудесно, но не успях да отнема на дъщеря си честта тя да им направи фотосесията :md_064:

Двумесечни братчета и една сестричка, които си приличат като две /пардон- три :smile: / капки вода - бяло-черни сладури, като само едничкото има ушички и опашле с бананов цвят.

Живеят в Хасково, с майка си са още, и чакат техните хора да си ги познаят. Ако откри своето коте- пиши ми на ELI1983IOANA@abv.bg
User's Signature

"Всички гледат породата, търсят расови белези,
а пък има в природата удивителни мелези.
Тъй че, както при хората, приятелче мое,
и при нас по-е важно сърцето какво е...".....Валери Петров

Качена снимка

• (30 Страници) +
  • « Първа
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема