Dog.bg Форуми : Подарявам - търся дом /котки/

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (30 Страници) +
  • « Първа
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Подарявам - търся дом /котки/

#531 Потребителят е офлайн   petiofi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 06 March 2012 - 10:29 AM

Здравейте,
Този красив, общителен и социализиран котарак се казва Фьодор и си търси любящи стопани!!!
Котката е синя руска, кастриран е.
Намира се в София.
Моля помогнете да му намерим такива :ae_085:
За контакти: Полина 0878 82 88 09

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

SWEET ADDICTION KENNEL
petia@sweetaddictionkennel.com
facebook: Petya Pesheva
+359888236324
http://sweetaddictionkennel.com/

#532 Потребителят е офлайн   manus Икона

• Claymore
  • PipPipPip

Публикувано: 06 March 2012 - 11:05 AM

има ли родословие? кастриран ли е? на мен не ми прилича много на руска синя....

#533 Потребителят е офлайн   petiofi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2012 - 03:05 PM

Фьодор вече си има нов дом и любящи стопани! :ae_085: :wub:
User's Signature

SWEET ADDICTION KENNEL
petia@sweetaddictionkennel.com
facebook: Petya Pesheva
+359888236324
http://sweetaddictionkennel.com/

#534 Потребителят е офлайн   anntonina Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 06 April 2012 - 07:01 AM

Здравейте
Поредното котенце си търси дом.
Намерено е вчера от няколко деца. Взех го за през нощта, но не мога да го задържа- вече имаме котарак, който определено не хареса малкото; освен това се разрази и семеен скандал... и сега се търси приемен или постоянен дом. Котенцето е доста малко. Не мога да определя възрастта, но може би скоро е прогледнало и проходило. Останало е самичко най-вероятно защото майката е била разкъсана от кучета. Иначе е жизнено, опитва се да хапва само и да си играе, но е прекалено малко за да оцелее само на улицата.
Само тази снимка успях да направя снощи, в импровизираното легло с шише с вода за топлинка.
Качена снимка

0886672126- това е телефонът ми, ако някой има идеи или иска да помогне. Ние сме в София.

#535 Потребителят е офлайн   anntonina Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 07 April 2012 - 11:31 PM

Котенцето намери дом :wub:

#536 Потребителят е офлайн   vaioaudi Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 13 April 2012 - 10:08 PM

Показване на мнениетоrainy_day, в 11 December 2011 - 12:28 PM, написа:

Здравейте,
Преди седмица намерих малко мъжко котенце в района на Руски паметник. Котето е светло рижаво, с много красиви кехлибарени очички, гальовно. Явно е било домашно, защото е свикнало с хора, постоянно търси в кой да се гушне и ползва котешка тоалетна.
Снимка може да видите тук: http://www.kotkite.c...20950342606.jpg

Ако някой се интересува - 0882 55 24 88

Това мнение е редактирано от vaioaudi: 13 April 2012 - 10:14 PM

#537 Потребителят е офлайн   lgdani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 April 2012 - 02:08 PM

Подарявам бяла персийска котка /без родословие/. Котката е изоставена от стопаните си и й търся сериозни такива. В момента козината е в кошмарно състояние и я стрижа по малко, което не я прави много привлекателна, но нещата са много зле и няма да стане само с разресване. Тя е женска на около година и половина, с хигиенни навици, не е капризна към храна, но предпочита гранулирана такава, кастрирана е и много гальовна и кротка. Слагам линк към темата й в Без дом. Държа да остане в София. Телефона ми е 0886620166 Даниела.

#538 Потребителят е офлайн   rosko1996 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 May 2012 - 12:03 PM

Много е хубаво че има такава тема и ние с моята приятелка прибрахме едно сладко малко момченце с дълга козина има някаква порода у него .Макия е на 1 месец и половина някаде и ще си го гледаме.Късмет с всички които си търсят дом. :wub:
User's Signature

Качена снимка

#539 Потребителят е офлайн   rosko1996 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 May 2012 - 12:04 PM

Много е хубаво че има такава тема и ние с моята приятелка прибрахме едно сладко малко момченце с дълга козина има някаква порода у него .Макия е на 1 месец и половина някаде и ще си го гледаме.Късмет с всички които си търсят дом. :wub:

А ето го и Реми http://imageshack.us.../dsc1546dd.jpg/ -тук му е първата снимка
http://imageshack.us...3/dsc1552k.jpg/
http://imageshack.us...5/dsc1561q.jpg/
http://imageshack.us...9/dsc1562r.jpg/
http://imageshack.us...4/dsc1580h.jpg/
http://imageshack.us...2/dsc1549a.jpg/
User's Signature

Качена снимка

#540 Потребителят е офлайн   dodo_87 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 04 June 2012 - 04:12 PM

За да имат малките по-голям шанс да бъдат харесани :mg_062:
My link

#541 Потребителят е офлайн   dgroicheva@abv.bg Икона

Публикувано: 01 July 2012 - 12:04 PM

Здравейте! Търся дом три черни котарачета на месец и половина и на едно черно- бяло на два месеца и половина. Котенцата са във Враца. Аз съм доброволец в организация за защита на животните от Враца, за съжаление тук още нямаме голяма популярност и много съмишленици, затова пиша във форума, за да може повече хора да ги видят. Черните котарачета не са желани от "стопаните" си и аз се наех да им търся дом. Черно-бялото коте има стопанка, която много си го обича, но има още няколко котки и иска да му намери човек, който да си го гледа и да му обръща достатъчно внимание. Ако някой си хареса коте, това е телефона ми- 0879456618. Търся само сериозни хора, които наистина ще се грижат за животинката, която си вземат.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#542 Потребителят е офлайн   biba_2000 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 July 2012 - 09:46 AM

!!Ето и историята на Лорка (сивото) и Чарли (оранжевото)!!

19.06.12
Както си карам колело с една моя приятелка в морската аз дочух мяукане. Набих рязко спирачки и подпрях колелото на бордюра. Влязох в храстите.А там две котета.Едното оранжево котенце щъка между храстите. Отначало не забелязах сивото.То се бе сляло с пръста. Горкичкото имаше вирус на очите и не можеше да вижда. Луташе се напред назад, буташе се в другото и влизаше в една керамична чиника която "грижовния" стопанин беше оставил. С Доби (това е моята приятелка) взехме едно кашонче от близкия капан и се запътихме към вет.клиниката на родителите ми ("Бивет") а тя е на Хан Крум 44. С мъчение стигнахме. Тати проми очите на сивото (женското). Оказа се че още нямат зъби и сега са на сухо котешко мляко.

7.07.12
Котетата са добре. Вече ядат меки консерви, но със спринцовка.Днес за първи път ще им слагаме котешка тоалетна. Играят си.Вече отговарят на имената си.

!!!!!!!!!!!!!! СПЕШНО СИ ТЪРСЯТ ДОМ ДО НАЧАЛОТО НА АВГУСТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ВСЯКО КОТЕ ЩЕ ПОЛУЧИ БЕЗПЛАТНО 1 ВАКСИНА В ВЕТ.КЛИНИКА "БИВЕТ"

за контакти тел. : 056-81-40-67
0887-907-344

гр.Бургас

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Моето коте Сузи на :

Качена снимка

Качена снимка

#543 Потребителят е офлайн   dgroicheva@abv.bg Икона

Публикувано: 09 July 2012 - 11:55 AM

Актуализация- черно-бялото котенце вече е подарено, жената, на която беше го е дала на една баба на село. Не знам дали наистина там ще бъде добре котарачето, но тя така си прецени.
За черните котенца обаче досега НЯМА кандидати. А времето им там, къдего живеят изтича, "стопаните им" не ги искат и ми казаха, че ако по-скоро не им намеря дом, ще ги дадат на някакво лозе, където предварително знаят, че човекът не е добър и няма да се грижи за тях, колкото да се оттърват от животинките. Много ми се иска да им намеря хубави домове, къде ли не писах, разлепих обяви из града, но никой не се обажда.
Моля ви, ако някой си търси котенце, да погледне и тези дяволчета, тел. ми е 0879456618, скайп- denitsa_groicheva

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#544 Потребителят е офлайн   dgroicheva@abv.bg Икона

Публикувано: 10 July 2012 - 06:14 PM

Бясна съм! Преди няколко часа се обади кандидатка за коте от Враца, каза, че иска мъжко коте, уговорихме се за утре и аз отидох да взема котето от "стопаните". Оказа се, че те вече са изпълнили част от заканата си и са дали на лозето майката и грозното според тях коте, заварих само две котета. Едното от тях е това на снимката, другото има по-светли обръчи. Хванах черното и го заведох на ветеринар за да установим наистина ли е мъжко, оказа се, че не е. Кандидатката каза, че е съгласна и на женско коте, стига да е чисто черно. И тогава- ИЗНЕНАДА- Рени, стопанката на котетата каза- Не, аз не го давам, защото другото ще остане само и много мяука, не го издържам, не го понасям, или вземете само него, или и двете, или ще ги дам заедно на село. Тя не поиска да ми даде котето, въпреки че ме беше помолила да им търся дом и аз всячески го правех. В крайна сметка не я послушах и отвлякохме котето и то сега е вкъщи. Утре ще се запознае с бъдещата си стопанка и дано тя да си го хареса и вземе. Ще пиша... Жал ми е все пак, че последното коте остана там, при тях, то също е много страхливо, те ще го дадат на село.

#545 Потребителят е офлайн   bichana Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 10 July 2012 - 07:13 PM

Качена снимкаПодаряват се две снежинки – котета

Две снежно бели котенца-момиченца на около 2-3 месеца търсят своето обично семейство и дом. Намерени са изоставени като новородени. Отгледани са под човешка грижа и няма да оцелеят навън.
Третият, най-малък снежко от снимката, вече е осиновен.
Малките души са в Горна Оряховица при една баба, която няма възможност да ги задържи и да се грижи добре за тях.
Има възможност котетата да бъдат закарани до Велико Търново или кандидат-осиновителят да бъде закаран до Горна Оряховица при котетата, за да ги види на живо.
Моят телефонен номер е: 0877442611 Рени

Моля ви, помогнете ми да помогнем на снежинките!

#546 Потребителят е офлайн   svilen1 Икона

Публикувано: 10 July 2012 - 11:56 PM

Бебета търсят дом - Пловдив, СПЕШНО
Открих четири изхвърлени малки котета без майка, видима възраст >15 дни, наскоро прогледнали. Нямам възможност да ги гледам, могат да стоят при мен най-много седмица, след което не ми се мисли. Котетата са пълни с бълхи, прекалено малки са и нямам възможност да им купя препарат. Ако случайно вие можете да предоставите от единствения подходящ - Фронтлайн спрей и се намирате в Пловдив, само ми кажете адрес,ще ги пръсна веднъж и ще ви го върна. Много се надявам някой да се отзове. Ако желаете да вземете едно коте - няма проблем. Ако познавате някоя cat lady в Пловдив, която е готова да се грижи за тях, свържете ме.
Тел: 0886 371 903 skype:smoke_machine_89

Благодаря, че ви е грижа.

#547 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 11 July 2012 - 11:38 AM

Обърнете се към тези момичета: http://www.facebook....174262095959354 или към тези: http://www.facebook....189829984366007 . Да вземат котенцата надали ще могат, но поне за обезпаразитяването им вероятно ще ви помогнат.

#548 Потребителят е офлайн   svilen1 Икона

Публикувано: 11 July 2012 - 07:19 PM

Благодаря!:)

#549 Потребителят е офлайн   biba_2000 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 July 2012 - 03:15 PM

!!Ето и тяхната история!!

Лорка(сивото) и Чарли(оранжевото)

19.06.12
Както си карам колело с една моя приятелка в морската аз дочух мяукане. Набих рязко спирачки и подпрях колелото на бордюра. Влязох в храстите.А там две котета.Едното оранжево котенце щъка между храстите. Отначало не забелязах сивото.То се бе сляло с пръста. Горкичкото имаше вирус на очите и не можеше да вижда. Луташе се напред назад, буташе се в другото и влизаше в една керамична чиника която "грижовния" стопанин беше оставил. С Доби (това е моята приятелка) взехме едно кашонче от близкия капан и се запътихме към вет.клиниката на родителите ми ("Бивет") а тя е на Хан Крум 44. С мъчение стигнахме. Тати проми очите на сивото (женското). Оказа се че още нямат зъби и сега са на сухо котешко мляко.

7.07.12
Котетата са добре. Вече ядат меки консерви, но със спринцовка.Днес за първи път ще им слагаме котешка тоалетна. Играят си.Вече отговарят на имената си.

13.07.12
Котетата имат вече изградени хигиени навици.Ядат котешки пастети направо от кутиката.От понеделник са на накиснати бебешки гранули.Разбират се с безпородното ми куче Мечи (тя е малка на размер), но зависи и от кучето.Лора е по-фотогенична от Чарли : )

!!!!!!!!!!!!!! СПЕШНО СИ ТЪРСЯТ ДОМ ДО НАЧАЛОТО НА АВГУСТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ВСЯКО КОТЕ ЩЕ ПОЛУЧИ БЕЗПЛАТНО 1 ВАКСИНА В ВЕТ.КЛИНИКА "БИВЕТ"

за контакти тел. : 056-81-40-67
0887-907-344

гр.Бургас

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Моето коте Сузи на :

Качена снимка

Качена снимка

#550 Потребителят е офлайн   Ady :) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 July 2012 - 01:06 PM

Здравейте :)
Спешно подарявам женско коте на около 3 месеца,когато я намерихме беше на около 14 дни.Липсва и част от задната лява лапичка,но това не и пречи на беснее.
За повече информация: 0883 355 013 - Мартина
Моля ако някой се интересува , нека се свърже с нас за да намерим дом на малкото мъниче :)
Поздрави !

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

• (30 Страници) +
  • « Първа
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30