Дакел
Публикувано: 04 February 2006 - 04:56 PM
Прикачени файлове
-
Lea_na_lov.JPG (90.77K)
Брой сваляния: 123
Публикувано: 04 February 2006 - 05:29 PM
Прикачени файлове
-
lea_6te_ska4a_na_leda.JPG (75.6K)
Брой сваляния: 112
Публикувано: 04 February 2006 - 06:16 PM
Цитат
oleeee Това ми е редовен номер!
Цитат
Много е малк ода се каже! l) Ние понеже сме в нещо като блок bl) ...не мога да го обясня по-ниско е от блок! bl) oleeee както и да! Е начи всеки ,който се качва по стълбите... dribble то бива жесток налаян l) b) !!! И то, като чуе някой да се качва дори да е си е легнала, става от раз и почва с настървение да лае...лае..лае..и като се успокои пак ляга и ръмжи... l) и токувиж излае един два пъти...!
Също лае и по странни (от нейна гледна точка) предмети..., примерно капак на тенджера...или пък много често ,като юрганите са на топка и и се виждат,като човек и...се сещате ,какво става!? l) Ооо или пък , аз като стана и косата ми ..... има "странна" форма и тя като се засилва срещу мен и ме лае , и вече като се приближи и като ме разпознае се снижава и разбира че е направила гаф... oleeee и ми се върти в краката... l) !!!
Цитат
Чесно да ти кажа , не мислех че ще има друг дакел освен Леа , който да прави такива поразий oleeee !!! Как си приличат...лелеее!
Да ти кажа вече ни ги броя , колко такива работи е направила...
Най-скорошния беше ,когато наще си взеха нов матрак...иии Леа първоначално го заобикаля, току го подуши...ама никакъв интерес...!
Един ден , майка ми тръгва да ляга иии... нещо и е влажно...влажно цяла локва n) ... беше намокрила...почти цялото легло...! Оставила съм я да спи,а тя излязла от къщичката...и уж отишла да спи на матрака... и се изпуснала "без да иска" oleeee !!! Тааа това ми е най-пресния случей! Хайде вие разкажете и вие някоя поразия на ваште дакелчовци!
Публикувано: 04 February 2006 - 07:30 PM
Иначе аз /да не казвам голяма дума,НО/ не се оплаквам от Шели. Може да се каже, че не ни е правила някакви ужасни бели. Дребни нещша, които се забравят. То всичко се забравя де, щом си обича човек кучето няма как да не му прости! angelpik

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 04 February 2006 - 07:45 PM
Публикувано: 05 February 2006 - 03:06 AM
Прикачени файлове
-
podb_9.jpg (137.73K)
Брой сваляния: 106
Публикувано: 05 February 2006 - 11:21 AM

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 05 February 2006 - 12:03 PM
Хайде и от мне няколко смешни снимки на дакелчета!!!
Прикачени файлове
-
dre6ka_na_hod_dak.jpg (10K)
Брой сваляния: 113
Публикувано: 05 February 2006 - 12:06 PM
Прикачени файлове
-
Hitze1.jpg (30.38K)
Брой сваляния: 109
Публикувано: 05 February 2006 - 12:13 PM
Прикачени файлове
-
dakel_seter.JPG (11.82K)
Брой сваляния: 121
Публикувано: 05 February 2006 - 12:18 PM
Прикачени файлове
-
klasika.jpg (20.35K)
Брой сваляния: 115
Публикувано: 05 February 2006 - 06:17 PM
Публикувано: 05 February 2006 - 07:23 PM
А за кънтенето от лае - и при нас е ужас. С това тънко гласче така кофти се чува в стаята, че чак дразни! Но поне засега се е укротила и не лае толкова много. А и както казах ние сме повече по ръмженето ;)

Публикувано: 06 February 2006 - 05:22 PM
Публикувано: 06 February 2006 - 07:41 PM
Цитат
Типично!!! l) Леа види ли някой да се запътва към дивана или към канапето... притая ве се...съвсем тихичко се придвижва и се тръшва на избранота място!!! l) И по същия начин се лепва за мен!!! oleeee абе дакелски номера! Аз си го обяснявам това (че се лепват така :) ), понеже дакелите според моите наблюдения са "слънчеви кучета" и обичат много да им е топличко и закътано! l) Който има дакелче от скоро и не го е наблюдвал през лятото , тепърва предстои да разберете какви номерца правят! worthy Леа обожава например през лятото като у нас напече едно слънце и ляга пред прозореца и става толкова гореща ,че направо се чудя как не и става лошо! А пък като слезе на двора (през лятото стои по цял ден долу :) ) се излежава на тревата пак по същия начин до получаване на топлинен удар! l) oleeee Ние с майка ми и се чудим , как стои на това слънце...други кучета бягат на сянка , наща се опъва на най- врялото слънце! dribble
Публикувано: 07 February 2006 - 12:09 AM
Цитат
Наистина, и аз мисля така, dakel_fenka! Луси обожава да е на закътано, завира се под всички възможни одеала и си спи ли спи.. l) А за топлината....имам си аз една духаща печица, като си я пусна...госпожицата веднага се настанява така, че да я духа отвсякъде...един път като я пипнах само дето не се беше подпалила l) Ще я видим през лятото дали ще е като Леа d)
Публикувано: 07 February 2006 - 08:05 AM
И аз чакам с нетърпение лятото, че поне разходките няма да са ни проблем вече. Ще бъде цял Рай за кучетата /поне нашите/ l)