Дакел
Публикувано: 24 February 2006 - 08:47 PM
Да ви разказвам сега на нашия глезльо снощи до къде му стигна вече лигавщината. Купихме му вчера нова играчка (не, че си няма в изобилие, ама нали е на мама и тате бебето ouu ). Та въпросната джаджа освен всичко друго си има и свирка (всички таралежи и други свирещи същества замлъкнаха много отдавна) и Елмо безумно й се зарадва. Последиците - от 20ч до към 24ч той не спря да я стиска, тя да пищи, да я носи, да моли да му я хвърляме и т.н. Вярвайте ми не преувеличавам, не е спрял за една минута!!!!!!!! В полунощ обаче ние решихме, че ще си лягаме. Елмо спи при нас. На него обаче и през ум не му минаваше, че ще се спи - той щом е буден, всички са будни. Донесе си играчката гадна, седна отгоре ми на леглото и почна да я стиска. n) bash Като не реагирах, взе да плаче, да скимти(т.е. вземи ми хвърли играчката да я гоня)! Да ама не. Прибрахме я в шкафа и айде лека нощ. Това животно като заскимтя, като заревааааа................заспали сме почти, сигурно един час ни е ревал на главите и не спира диването. Дадохме му я, щото то не се трае, ама й махнахме пищялката. Пак скимти да му я мятаме да я гони n) Затворихме го в коридора на мястото му, пак пищи! Пак го пуснахме при нас.........два часа ни е разигравал, не преувеличавам. Накрая го наплясках, затворих го на мястото му и сме заспалиии angelpik През нощта като ставах за нещо му отворих, викам айде мама, изтърпя си наказанието, идвай да се гушкаме. И какво мислите направи диването - взе си играчката, тръшна ми я на главата и пак ревна oleeee След каране се спря и заспа, но кажете ми това не е ли дакелски инат!!! Пубертет ли е, характер ли е, не знам, ама направо откачихме тая нощ!!
ПП А най-смешното беше, че като стисне играчката и тя като изпищи, той и той скимти! Което допълва лудницата bash
ПП А най-смешното беше, че като стисне играчката и тя като изпищи, той и той скимти! Което допълва лудницата bash
Публикувано: 24 February 2006 - 09:52 PM
Ееее... най- после и вие да влезете в пубертета да видите как е l) oleeee
Морти има нов куронен номер за през нощта. Към 2-3ч през нощта (всяка вечер) застава долу до леглото ми и започва едно църкане.. ама едно тихичкоооо, но непрекъснато и мноого дразнещо. Докато не слезн на земята да го погаля малко не се млъква. Номера да го галя докато лежа не става oleeee
Морти има нов куронен номер за през нощта. Към 2-3ч през нощта (всяка вечер) застава долу до леглото ми и започва едно църкане.. ама едно тихичкоооо, но непрекъснато и мноого дразнещо. Докато не слезн на земята да го погаля малко не се млъква. Номера да го галя докато лежа не става oleeee
Публикувано: 25 February 2006 - 06:52 PM
Здравейте пак на всички от нас с Ира. Забравих да в попитам, понеже като купувах кучето бях толкова развълнувана, че не знаех къде се намирам. Огледах го разбира се но аз бях твърдо решена, че ще е дакел, а то беше единственото в магазина и веднага се лепнах на клетката. Както и да е чак в къщи забелязах, че има пети пръст на единият заден крак. Чела съм по-рано, че това е признак на кръстоска между различни породи или резултат от инбриидинг (извинявам се ако не съм го написала правилно). Говорих с доктора дали да го изрежем, но той каза, че нямало нужда да изчакаме да видим как ще се развива и ако се наложи да режем само върха на нокътчето. На всички им е ясно как скачат дакелите и ми се струва, че ако го изрежем кучето ще се чувства по-добре. Моля всички за съвет, за да взема най-доборто решение. Благодаря Ви!
Публикувано: 25 February 2006 - 07:19 PM
Ние също имаме такъв проблем - Елмо има пето пръстче на едното задно краче и пето и шесто на другото. До сега два пъти му рязахме нокетчетата, но говорихме с доктора и стигнахме до решение да ги махнем, защото определено му пречат понякога, той е доста буйничък w) Само от нас зависи кога ще направим операцията, въпрос на свободно време и средства е. В най-скоро време ще ги махнем! Помисли си, може би наистина няма нужда да се маха, ако не й пречи това пръстче, но ако се закача и т.н. най-добре го премахнете!
Публикувано: 26 February 2006 - 01:00 PM
Цитат
На нас ни казаха, че това се счита за дефект на кученцето, до колкото си спомням доктора спомена, че се нарича още вълчи пръст. Не разбрах и аз точно n) , но май е нещо като остатък от природата, от вълка, нещо такова.......
Благодаря аз ще се опитам да намеря информация и ще ти я пратя, ако искаш. На мен ми стана любопитно и интересно.
Публикувано: 26 February 2006 - 01:17 PM
Сега писах в другите теми на форума дано да има отговор, не е категорично, че кучето не е чисто. Аз мисля споменах другият вариант е да са кръстосани майка и син или брат и сестра, абе с други думи кръвосмешение, което се казва имбридинг или инбридинг не съм сигурна, а сега ще потърся и книга онлайн за кучета и пак ще пиша. Моля да ми обясните и как да кача снимки на малката, но не само по една на съобщение, а няколко. Благодаря!
Публикувано: 26 February 2006 - 01:19 PM
Виж за снимките тук. Единствения начин е да ги качиш наведнъж е първо някъде в интернет и после с опцията IMG направо във форума. Прочети го това, доста добре е обяснено кое как става! 1super
П.П. Единственото, което ще те помоля снимките да са с максимален размер 800х600! Мерси! 1super
П.П. Единственото, което ще те помоля снимките да са с максимален размер 800х600! Мерси! 1super
Публикувано: 26 February 2006 - 02:00 PM
Бравос.. само, че снимките не се отварят големи. Някъде в настройките на профила ти трябва да има .. да отбележиш, че разрешаваш да се разглеждат (или нещо от сорта). r)
Публикувано: 26 February 2006 - 02:08 PM
Цитат
Бравос.. само, че снимките не се отварят големи. Някъде в настройките на профила ти трябва да има .. да отбележиш, че разрешаваш да се разглеждат (или нещо от сорта). r)
Пробвах да намеря не открих, ако знаете как точно става моля за по-подробно обяснение. bl)

Вход

Горе
Цитиране +