Dog.bg Форуми : Дакел

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (204 Страници) +
  • « Първа
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Дакел

#1391 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 26 March 2006 - 05:11 PM

Честно казано, тази тема малко ми е писнало да я дъвчем.. така, че това ще ми е последно изказване по нея. cl)
Кучетата са слаби в гръбнака.. напоследък все повече дакели имат проблеми. Толкова са се изродили нещата, че и едно напълно здраво куче може да се тръшне.. Факт е, че кучетата трябва да се пазят! Не означава да ги вържам за дървото докато всички тичат и лудеят, но винаги трябва да имаме едно на ум! А и все пак да не забравяме, че това са животни, не могат без игри! r)

#1392 Потребителят е офлайн   loriche Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2006 - 11:29 AM

bl) Да се изкажа и аз. b) Според мен няма как да ги вържем а и да има аз не искам.Лорито никога не съм я спирала от игра.Винаги лудее,качва се на дивани,легла,маси дори:).Не ми дава сърце да я спирам,а ако опитам мисля че няма да има ефект.Не знам за вас но аз не мога да запся без тя да е в краката ми или понякога на възглавницата.Искам да ви питам не ви ли е страх да ги пускате без каишкс?Аз един път пуснах Лорито и тя не поиска да се върне когато я викнах.Страх ме е от другите кучета и от колите.А за лудостта,Лориче е доста луда и го намирам за нормално.Изяла е доста неща през живота си-телефони,легла,чехли,важни документи за кандидатсване и много други:)))но аз много я ОБИчАМ::)

#1393 Потребителят е офлайн   deni03 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2006 - 01:06 PM

Розалия вече си имаме дакелче като твойто красивичко

#1394 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2006 - 02:13 PM

Ето това е сайта , който направих за Дакелите : dackhund.bg ! r) Все още не е довършен, но сигурно довечера ще се позанимавам още! Ако имате някое интересно инфо за Дакелите дайте! d)

#1395 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2006 - 04:34 PM

Цитат

Розалия вече си имаме дакелче като твойто красивичко

Да ви е живо и здраво и много да ви радва!!
Давайте снимки l)
От къде го взехте? Черен ли е? Мъжки/ женски?! l)

#1396 Потребителят е офлайн   deni03 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2006 - 05:11 PM

От един зоомагазин го взехме днес ,мъжко е и се казва Бъди,но е много мъничък на 21 дни е толкова харесах Морти че дори не можех да спя .Голям сладур е този Морти направо си е невероятен .Аз се казвам Светослав(Светльо)и се надявам да ми помагаш със някой и друг съвет.като го снимам ще кача някоя снимчица да го видиш .Целувки за Морти надявам се като попорастне Бъди да си станат приятелчета. r) w)

#1397 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2006 - 05:24 PM

Цитат

От един зоомагазин го взехме днес ,мъжко е и се казва Бъди,но е много мъничък на 21 дни е толкова харесах Морти че дори не можех да спя .Голям сладур е този Морти направо си е невероятен .Аз се казвам Светослав(Светлио)и се надявам да ми помагаш със някой и друг съвет.като го снимам ще кача някоя снимчица да го видиш .Целувки за Морти надявам се като попорастне Бъди да си станат приятелчета. r) w)

Много е малък.. s)
Ще помагам разбира се! Винаги насреща, ако имаш проблеми, нужда от съвети и изобщо всичко пиши. И аз взех Морти малъм на 35 дни.. ама твоя Бъди още по-малък.. сигурно още е слепичък l) Морти беше още със синкави очи и много неориентиран като го взех oleeee

#1398 Потребителят е офлайн   deni03 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2006 - 05:37 PM

Да залита като ходи и не може да да яде добре затова мислех да те попитам как е по добре да го храня с биберон или да се учи да лочи и само си спи за сега .Изкам и да ти благодаря че си толкова добра да ми отговаряш,ще се старая да не досаждам много.Как е сладура Морти w) b)

#1399 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2006 - 05:55 PM

Цитат

Да залита като ходи и не може да да яде добре затова мислех да те попитам как е по добре да го храня с биберон или да се учи да лочи и само си спи за сега .Изкам и да ти благодаря че си толкова добра да ми отговаряш,ще се старая да не досаждам много.Как е сладура Морти w) b)

Виж си личните съобщения 1super

#1400 Потребителят е офлайн   deni03 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2006 - 06:00 PM

ок благодаря

#1401 Потребителят е офлайн   deni03 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2006 - 08:08 PM

Рози ето ти 1-та снимка на Бъди

Прикачени файлове

#1402 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2006 - 08:09 PM

Светльо, честито бебе-дакелче и от нас с Шели bravoS Да е живо и здраво, много да те радва и като порасне достатъчно да го срещнем с мадамите b)
Много мъничък сте го взели, дано няма проблеми и всичко да се развива добре при вас! d) d) d)
Чакаме с нетърпение снимки на малкия сладур! 1super

--------------------------------------------------
Деси, а при мен твоя сайт не се отваря! Иначе поздрави за това, че все пак си се хванала да направиш нещо за дакелите! Много добре - само дано стане всичко добре. Ако намеря нещо интересно, ще ти го пратя!

User's Signature

EPAGNEUL BRETON KENNEL От РАЙЧЕВ

Качена снимка

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека

#1403 Потребителят е офлайн   deni03 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2006 - 08:13 PM

HERZ благодаря и аз се надявам да няма проблеми притеснен съм.Целувки и от нас с Бъди нищо че сме още мънички

#1404 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2006 - 09:54 PM

Цитат

Деси, а при мен твоя сайт не се отваря! Иначе поздрави за това, че все пак си се хванала да направиш нещо за дакелите! Много добре - само дано стане всичко добре. Ако намеря нещо интересно, ще ти го пратя!

s) мда от няколко часа не се отваря и на мен също...! дано до утре се оправи! мерси за интереса! Сайта става много добър, само да го довърша!
---
Светльо , честито беб4е...! Много грижи ще имаш, но си заслужава 100% ! Много здраве ви пожелаваме аз и Леа! w) d)

#1405 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2006 - 10:45 PM

охо...най-сетне успя да се отвори...! Който има желание нека го разгледа.
Взела съм една забавна статия за Кодекаса на Дакела от сайта на Дакела Амор, и се надявам да не ми се сърдите. r)

#1406 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2006 - 10:48 PM

Бъди е страхотен :)
Малко копие на Морти е .. беше същото бебе 1super

Прикачени файлове

#1407 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2006 - 10:50 PM

искате ли всички да ми пратите по една-две хубави снимчици на дакелчетата?! да ги сложа в галерията за БГ дакели!?

#1408 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2006 - 06:43 AM

Сега ще ида да разгледам сайта и довечера ще подбера някои по-хубави снимки на Шели и ще ти пратя! Ти само дай някакъв мейл! 1super
User's Signature

Качена снимка

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека

#1409 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2006 - 06:53 AM

Хаха, това с кодекса на дакела много ми хареса. Мое, мое, ама като докопа това нещо голямата човешка ръка, ще види той мое l) l) l) l)

Много добре върви сайта. Доизпипай го добре, да няма грешки, запълни с повече снимки, но не от гугъл или нет-а, а от дакели, които познаваш. Като нашите например. Надявам се всеки се съгласи и да ти изпрати по няколко снимки, за да стане готина галерия. Че така да се слагат снимки на дакели, които не познаваме, не е много хубаво. Поне за мен...

---------------------------
И м/у другото Бъди е страхотно бебче на снимките! Дано расте жив и здрав и скоро да тича из вас super best

User's Signature

Качена снимка

#1410 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2006 - 10:47 AM

Цитат

Хаха, това с кодекса на дакела много ми хареса. Мое, мое, ама като докопа това нещо голямата човешка ръка, ще види той мое l) l) l) l)

Много добре върви сайта. Доизпипай го добре, да няма грешки, запълни с повече снимки, но не от гугъл или нет-а, а от дакели, които познаваш. Като нашите например. Надявам се всеки се съгласи и да ти изпрати по няколко снимки, за да стане готина галерия. Че така да се слагат снимки на дакели, които не познаваме, не е много хубаво. Поне за мен...

---------------------------
И м/у другото Бъди е страхотно бебче на снимките! Дано расте жив и здрав и скоро да тича из вас super best

Ахам, слагала съм някои от гугъл , което нещо не ми харесва...! А искам да направя галерия с Български дакели все пак, но нямах снимки.
dakelkata_lea@abv.bg - ето тука изпратете снимки. И ,като събера ще премахна гугълските снимки...! сложила съм няколко на Леа, ама имах само на нея! d)
---
все още не съм намерила инфо за гръбнака на дакела... s) , ако на някои случайно му попадне нека го копира за да го сложа...!

• (204 Страници) +
  • « Първа
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни