Dog.bg Форуми : Дакел

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (204 Страници) +
  • « Първа
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Дакел

#1451 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 30 March 2006 - 07:50 PM

Моята е разгонена вече? r) d) . Какви предпазни мерки предлагате? d)

#1452 Потребителят е офлайн   little_mil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2006 - 08:56 PM

Милото дакелче............направо ми се къса сърцето. Елмо също е доста лаком и аз изпитвам ужас точно от това - да не се намери някой изрод да хвърли отрова. Много го пазя. Съжалявам за загубата ви, наистина страшно ми е мъчно. Точно тук е мястото да си споделяме за всичко!!! Наистина споделената болка е половин болка.
Деси, ще ти пратя снимки на Елмито, ама сигурно утре, защото искам да го снимам, да са актуални снимките super best
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#1453 Потребителят е офлайн   caramelcha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2006 - 10:21 PM

Здрвейте на всички! Честит дакел на Дени да му е жив и здрав малкия Бъди и да го радва много. Съжалявам много за кучето на myrr. Наистина не искам да си помислям за такова нещастие. Дали няма да го преодолеете по-лесно с друго куче (просто предлагам), защото във форума има доста такива случаи.
Поздравления за Деси и за страхотния сайт. При първа възможност ще изпратя снимки на Ира, вече излизаме и на вън, така че няма да са еднотипни.

#1454 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2006 - 10:27 PM

Цитат

Деси, ще ти пратя снимки на Елмито, ама сигурно утре, защото искам да го снимам, да са актуални снимките super best

Мерси! Аз вече сложих една, тази която ти е на подписа! b)

#1455 Потребителят е офлайн   myrr Икона

Публикувано: 31 March 2006 - 12:38 AM

Mного благодаря на всички ... , наистина СЪЖАЛЯВАМ ,че не мога да споделя и аз ежедневието си покрай сладкишчето ми с вас. Пожелавам ви на всички много много мноооооого красиви години с вашите приятели и искрено стискам палци да не попадате на лоши хора , а само на добри същества d)
Не мисля че мога да заменя Лизка с друго куче скоро , защото все още не мога да повярвам че не е в другата стая и върши някоя беля... Някой ден несъмнено и това ще се случи

#1456 Потребителят е офлайн   loriche Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2006 - 09:41 AM

Моята дакелка също е разгонена.Да ви кажа чесно не е много приатно.:)Тече и кръв и маца всичко.Да не говорим колко мъже иска:)Не знам дали при вашите женички е така,но моята Лори ми се чекне на ръката от 1 година насам,дори без да е разгонена.:(много и се иска.Вие ще пускате ли вашите?Кога ли трябва да се пусне един дакел?Моята е на 1,7 месеца,но е слабичка да ражда,поне така ми се струва.А и не ми се дава на някой дакел да ми я ...такова:)))всички имате поздрави от нея-сега се препича на слънце и си мисли за мъже и пилета:)) l)

#1457 Потребителят е офлайн   cve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2006 - 12:50 PM

Цитат

(cve)

Цитат

Да е жив и здрав Бъди и от нас с Йода!

Мерси много.Как е Йода бесува ли?

Ами Йода е много добре, защото вече живеем в къща с двор и предполагам си представяте колко е щастлив w) Той иначе много рядко излизаше на разходка. Сега обаче още не може да свикне да се разхожда сам по двора без мен :) ако го затворя отвън, седи само пред вратата. Иначе понякога често лае през нощта, кучета ли чува, крадци ли :( и ми изкарва акъла

#1458 Потребителят е офлайн   cve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2006 - 12:51 PM

Цитат

Ще стискам палци.

-----------------------------
Вижте тази снимка

Бъди много прилича на Йода като малък w) Да е жив и здрав :)

#1459 Потребителят е офлайн   cve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2006 - 12:54 PM

Цитат

Качена снимка
Качена снимка
Макар че съм на около половин ден възраст в този форум ще си позволя да помрача деня ви за да ви предпазя да преживеете моята трагедия.
Много ми е мъчно да споделя с вас за УЖАСЯВАЩАТА смърт на моето дакелче, но мисля че ТРЯБВА да знаете за тази опасност , която ни сполетя и да не я пренебрегвате.
Това ангелче , което виждате беше на 14 години . Беше най-невероятното същество , което съм виждала до сега... Но за съжаление каквито и суперлативи да изреждам ще са НАПЪЛНО недостатъчни за да опишат палавото и неотменно жизнерадостно бебче което си имахме толкова много години в къщи.
Вчера сутринта, при ежедневната сутришна разходка , както винаги нашата Лизка пак е хапнала от боклуците на някой ( нямаме градинка , а по скоро хълм,където съвсем по български всички си изхвърлят домашни и строителни боклуци , Лиза тича нагоре надолу без контрол тъй като е трудно да се следи къде ходи мъничето) , но този път се оказало , че те въобще не са безвредни , след около час суетене какво й е точно и нея вече я няма . Във ветеринарната клиника ни казват , че е отровена s) . Оказва се , че "някой" е сложил отрова примесена с кокали ПРЕДУМИШЛЕНО...
Случвало се е и с други познати кучета , но никога не съм си помисляла , че моето ангелче ще налети на отровният кокал...
Адски ми е мъчно и не знам какво да правя . Искам да избия всички хора с извратено подсъзнание , защото според мен никой НОРМАЛЕН човек не може да извърши нещо такова.
Макар и 14 годишна тя беше супер жива и винаги искаше да си играе и да се гушка и спи под одеалата с нас. Не можете да си представите колко нелепа ми се струва тази смърт. В един момент тя е там , а в другият вече НЕ .
Извинявам се ,ако не е тук мястото, но "споделена мъка е половин мъка" ...
Пазете си любимците от всичко и от всички !!!

Много съжалявам за кучето ти! Гадни изроди!

#1460 Потребителят е офлайн   julenceto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2006 - 03:42 PM

Цитат

Mного благодаря на всички ... , наистина СЪЖАЛЯВАМ ,че не мога да споделя и аз ежедневието си покрай сладкишчето ми с вас. Пожелавам ви на всички много много мноооооого красиви години с вашите приятели и искрено стискам палци да не попадате на лоши хора , а само на добри същества d)
Не мисля че мога да заменя Лизка с друго куче скоро , защото все още не мога да повярвам че не е в другата стая и върши някоя беля... Някой ден несъмнено и това ще се случи

Много съжалявам за дакела ти cry2
Това е ужасно, не знам как може да има хора които да искат да причинят смърта на някое животинче s)

#1461 Потребителят е офлайн   little_mil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2006 - 08:39 PM

Хора, знаете ли какво забелязвам - в секцията за породи темата за дакелите е най-дълга - цели 98страници! Май ние сме най-голямата агитка bravoS
Целувки от нас с Елмо.
Искам да ви питам нещо - много искам да се съберем да поиграят дакелчетата. Обаче нямаме личен автомобил, а с градския транспорт ми е много абсурдно да се разнасяме. Та, дали примерно на всички им е удобно в Борисовата градина, или парка на Съветската армия. Пак е в центъра, но за нас е много по-удобно от НДК, можем да стигнем пеша. Не искам да се налагам, просто питам дали ви е удобно.
Поздрави.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#1462 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2006 - 08:47 PM

b) на мен на всички изброени места ми е удобно. Решете вие. Където кажете, аз нямам претенции.
-
На Леа пък въобще не и се иска! bl) Много е шантава. И не само...тя дори ги пъди и им ръмжи..! n) много странен характер.

#1463 Потребителят е офлайн   MeeLa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 April 2006 - 02:15 PM

Качена снимкаЗдравейте,

отскоро Тайра си има ново приятелче, дакелчето Рики w)

нали е голям красавец? 1super

#1464 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 April 2006 - 02:22 PM

Хубаво е дакелчето.. но Тайра каква красавица е станала... няма кой да и стъпи на малкия пръст w) 1super

#1465 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 April 2006 - 04:19 PM

Меела, здравей, Тайра голяма красавица е станала bravoS Много е пораснала. Ние по Великден има голяма вероятност да си идваме в Русе, така че ще се чуем /ако вие сте си в Русе/ и ще направим една среща. А още по-хубаво и ако дакела Рики вземете, ще бъде тичане и игра d) d) d)

Поздрави от нас с Шели super best

User's Signature

EPAGNEUL BRETON KENNEL От РАЙЧЕВ

Качена снимка

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека

#1466 Потребителят е офлайн   cve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 April 2006 - 11:28 AM

Цитат

Хора, знаете ли какво забелязвам - в секцията за породи темата за дакелите е най-дълга - цели 98страници! Май ние сме най-голямата агитка bravoS
Целувки от нас с Елмо.
Искам да ви питам нещо - много искам да се съберем да поиграят дакелчетата. Обаче нямаме личен автомобил, а с градския транспорт ми е много абсурдно да се разнасяме. Та, дали примерно на всички им е удобно в Борисовата градина, или парка на Съветската армия. Пак е в центъра, но за нас е много по-удобно от НДК, можем да стигнем пеша. Не искам да се налагам, просто питам дали ви е удобно.
Поздрави.

На мен също ми е много удобно там, стига да е събота или неделя

#1467 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 April 2006 - 04:33 PM

Предложението за среща на мен лично много ми допада. На нас лично не ни е близко, но при нас общо взето, където и да е срещата все ни е далече, така че ние сме си с градския и сме свикнали вече даже b) Много ще се радвам тази събота или неделя да се съберем и да поиграят диванетата. Все още не сме се събирали май всички наведнъж, ще бъде голямо шоу с тия дакели l) l) l) l) Тъкмо и Шели вече ще е готова за игри, операцията е много добре и смятам няма да е проблем за този уикенд да полудува...

Така че остава да се разберем за подробности, но нека изчакаме края на седмицата, че все пак .... нали знаете всичко става, може да се откаже някой в последния момент,м заради ангажимент или нещо такова ...

Айде поздрави от нас и умната l)

User's Signature

Качена снимка

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека

#1468 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 April 2006 - 04:44 PM

Aз тази седмица сигурно няма да успея, но Борисовата градина ме кефи като вариант l) Сано да няма много дечурлига, че ние имаме проблем с тях oleeee
Тази седмица .. в събота имам изпит, а в неделя сме на училище с Морти, но ако следващата седмица се организирате за събота примерно и ние ще дойдем 1super

#1469 Потребителят е офлайн   cve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 April 2006 - 07:49 PM

Цитат

Aз тази седмица сигурно няма да успея, но Борисовата градина ме кефи като вариант l) Сано да няма много дечурлига, че ние имаме проблем с тях oleeee
Тази седмица .. в събота имам изпит, а в неделя сме на училище с Морти, но ако следващата седмица се организирате за събота примерно и ние ще дойдем 1super

Ами то и градинката на Хилтън не е толкова по-далече.. може и там

Абе как научихте вашите да пишкат навън, моят още прави бели вътре, знае, че не трябва, но май не му пука много...

#1470 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 April 2006 - 08:26 AM

Ха, научили сме ги! Шели още си ходи вкъщи все едно е най-нормалното нещо на света. Голямо стискане се стиска навън и после веднага като се приберем и като й измия лапичките тича да пикае и ака. n) Но си признавам, че и ние имаме вина, понеже сега беше оперирана и не сме я вадили навън, беше под домашен арест b) И общо взето само вечер имам възможност по-дълги разходки да й правя, а явно са недостатъчни! s) И само събота и неделя остава като вариант за по цял ден стоене навън, но съм сигурна че ще свикне. Е, по-бавничко, но на мен не ми пречи. Тя си ходи само в банята и бели не прави!

------------------------------------------------------------------------------------
Розка, а това училище тук от форума което се организирва е, нали??? Много се изкушавам и ние да дойдем, че сме много зле с командите, но пък от друга страна вие вече сте напреднали сигурно и никой няма да се занимава с нас отделно ... все пак всичко е доброволно. ...

Там какво правите най-общо казано??? Как ви обучават?

User's Signature

Качена снимка

• (204 Страници) +
  • « Първа
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни