Дакел
Публикувано: 09 April 2006 - 08:57 AM
После ще разказваме и показваме d)

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 09 April 2006 - 01:28 PM
Публикувано: 09 April 2006 - 02:47 PM
Цитат
Чакай, кой не ти отговаря?! И на какво по-точно не отговаряме?! Писа, че Лори яде трева, ОК, всички ядат трева. Това, че е болничка го казваш сега! И ето, че се отзовавам. И ти казвам, че това е ужасно и много ти съчувствам! Какво казва лекаря, каква е причината? Милата тя. Ще се оправи, не се притеснявай, сигурно и е раздразнено стомахчето нещо. С какво я храниш?
Публикувано: 09 April 2006 - 02:47 PM
Цитат
Приемаме нови хора разбира се!.. но ние не сме ветеринари и не можем да ти помогнем.. а като гледам и твоя ветеринар не е помогнал много! Нашите кучета ядат трева.. изобщо всяко куче яде трева много се съмнява тя нещо да и прави, че чак да не и даваш..
Това че ака кръв може и да е сериозно! Заведи я на добър ветеринар, който да ти помогне! Този ваши какво ви каза.. да не яде трева?! bl)
Публикувано: 09 April 2006 - 05:07 PM
По принцип всяко куче яде трева, тя има необходими съставки за стомаха им. Разбира се не бива да се прекалява, но се съмнявам че Лорито може да изяде тооооооооолкова много трева, че чак да й навреди и да ака кръв. Това с кръвта може да е нещо съвсем малко, но може и да е сериозно, затова едни изследвания и на добър, вещ лекар!!! Понякога ядат трева, точно з ада повърнат, ако усещат нещо в стомаха си което ги дразни, като например косми козина, или някакви боклуци!
Успех и разказвай как вървят нещата! Бързо оздравяване!!!

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 09 April 2006 - 05:12 PM

Публикувано: 09 April 2006 - 05:14 PM

Публикувано: 09 April 2006 - 05:18 PM
Надявам се следващия път да се съберем наистина повечко хора. И днес беше много хубаво с Розалия и Морти, с Цве и Йода, но ще бъде още по-готино ако са и останалите. Голяма глутница дакели ще се съберът l) l) l)
Поздрави от заспалата Шели и до скоро! Отсега съм навита за другата неделя, въпреки че нали е цветница и не съм сигурна, че ще сме свободни s) Но има време, ще наредим нещата b) w)

Публикувано: 09 April 2006 - 07:26 PM
Ето снимки и от мен:

Публикувано: 09 April 2006 - 07:50 PM
Хайде поздрави на Морти, ние още си почиваме, не можем да се съвземем. b) Чак не мога да я позная Шели, верно се измори много oleeee

Публикувано: 09 April 2006 - 07:53 PM
--------------------
Снимките ще ми ги пратиш в ICQ някой ден като се засечем, че имам и аз за теб, които не съм ги качила тук b)
Публикувано: 09 April 2006 - 08:31 PM
Но вече много по-приятно има тревичка...топло...! Абе супер! Чудно време започва за срещи.! b) w) d)
Супер снимки!!! w) Ако имате още давайте да разглеждаме.! d)
Публикувано: 09 April 2006 - 08:51 PM
Цитат
По-голям боклук от Пейнт за всякакъв вид обработки на снимки, а и каквото и да е, не се сещам. Скапва ги, защото акълийте от Малъкимек са решили, че хората, които ползват недоносчето им, няма да имат нужда от фина настойка на jpg компресията...
Намери си една програмка, ACD See се казва, ще се родиш.

blood tells.
Публикувано: 10 April 2006 - 06:40 AM
Цитат
Намери си една програмка, ACD See се казва, ще се родиш.
ОК, благодаря много! :-)

Публикувано: 10 April 2006 - 10:12 AM

Публикувано: 10 April 2006 - 07:28 PM
w) Дано на някоя от следващите срещи да и ние да сме там да поиграят дакелчетата 1super
Много хубави снимки!!!
Публикувано: 11 April 2006 - 09:41 AM
Добре сте си изкарали:)много хубави дакели имате...как искам и Лори да играе на воля.... cl) Ние живеем в Бъгстон,няма ли някой на близо?:) w)

Вход

Горе
Цитиране +