Дакел
Публикувано: 27 April 2006 - 08:31 PM
Здравейте! Къде се изгубихте? Как са дакелчовците? Моето диване сега разкъсва едно плюшено животинче.. нямате си и на идея колко е доволна l)
Рози, ние утре ще пътуваме към София...събота до някое време ще сме там също...Ще останем у Лори...голяма игра пада като се съберат. Кажете тази седмица ще има ли някоя срещичка... d)
Рози, ние утре ще пътуваме към София...събота до някое време ще сме там също...Ще останем у Лори...голяма игра пада като се съберат. Кажете тази седмица ще има ли някоя срещичка... d)
Публикувано: 28 April 2006 - 06:44 AM
Времето май пак се разваля и ако завали - ще е кофти със срещите! Иначе ако времето в събота и неделя е хубаво и топличко, може и да се разберем нещичко за среща на лудите дакели b)
Но аз лично не обещавам 100 %, че ще можем да бъдем там s)
----------
И при нас е голяма кочинка l) Вчера като се прибирам, какво да видя .... целия под заринат с пълнеж от една таборетка! oleeee Извадила наща всичкия памук, конци - направила я на НИЩО!!!!!!!!! Ужас, така ми идеше да я нашляпам, че едвам се сдържах! fow И я затворих в коридора за наказание, щото иначе като нищо щях да я ошамаря! n)
Но аз лично не обещавам 100 %, че ще можем да бъдем там s)
----------
И при нас е голяма кочинка l) Вчера като се прибирам, какво да видя .... целия под заринат с пълнеж от една таборетка! oleeee Извадила наща всичкия памук, конци - направила я на НИЩО!!!!!!!!! Ужас, така ми идеше да я нашляпам, че едвам се сдържах! fow И я затворих в коридора за наказание, щото иначе като нищо щях да я ошамаря! n)

EPAGNEUL BRETON KENNEL От РАЙЧЕВ

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 28 April 2006 - 12:18 PM
Охооо, ами айде да спретнем една среща в събота 11:30 на полянката при Хилтън? Искате ли? Морти ще види любовта на живота си b)
Публикувано: 28 April 2006 - 01:43 PM
Цитат
Учредяващия се Клуб на дакела набира членове, сподвижници и симпатизанти - г-жа Димитрова, и-мейл dackel@abv.bg super best
a staria klub veche ne e li aktiven?
Публикувано: 28 April 2006 - 04:13 PM
Не е ли малко раничко 11.30 часа за дакелска среща на Хилтън??? Щото това значи, че трябва да стана към 9.30, а е събота все пак b) Нека се наспят уморените труженици l)
Но ако всички са за 11.30 ще се жертваме с Шели 1super
Но ако всички са за 11.30 ще се жертваме с Шели 1super

EPAGNEUL BRETON KENNEL От РАЙЧЕВ

Публикувано: 28 April 2006 - 08:44 PM
super best super best super best w)
Прикачени файлове
-
bbbbbbb.JPG (35.13K)
Брой сваляния: 35