Дакел
Публикувано: 03 May 2006 - 08:38 AM
Снимките са чудесни и на малките, и на двете госпожици по-горе. Страхотни са всички!
За гурелчетата в очите не знам с точност. На Шели не й се е случвало, но на ХЕРЦ (немската овчарка) му беше станало това веднъж. И доколкото помня май беше заради настинка. Но не е нищо стряскащо. Разбира се ако е това, все пак е хубаво да се види от лекар! Той най-добре ще каже какво е!
А за нослето, дето избледнява :-) ами какво толкова? :-) Вероятно е просто промяна, почти съм сигурна, че не е свързано с нещо друго! Но можете информативно да питате по телефона, примерно, ветеринарния ви лекар!
За гурелчетата в очите не знам с точност. На Шели не й се е случвало, но на ХЕРЦ (немската овчарка) му беше станало това веднъж. И доколкото помня май беше заради настинка. Но не е нищо стряскащо. Разбира се ако е това, все пак е хубаво да се види от лекар! Той най-добре ще каже какво е!
А за нослето, дето избледнява :-) ами какво толкова? :-) Вероятно е просто промяна, почти съм сигурна, че не е свързано с нещо друго! Но можете информативно да питате по телефона, примерно, ветеринарния ви лекар!

EPAGNEUL BRETON KENNEL От РАЙЧЕВ

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 04 May 2006 - 09:16 PM
Как сте?
Прикачени файлове
-
____23.jpg (19.15K)
Брой сваляния: 38
Публикувано: 05 May 2006 - 02:36 PM
Това е от слънцето ;) Иначе е черно бебето w)

Публикувано: 05 May 2006 - 03:35 PM
Цитат
Az iskam to4no takova kato na snimkata - kafiavo i jylto w)
хехе, ами Йода трябва да го изсветлим някакси l) Какво право той, айде тая събота или неделя на среща, а?

Публикувано: 06 May 2006 - 10:58 PM
Цитат
Цитат
Az iskam to4no takova kato na snimkata - kafiavo i jylto w)
хехе, ами Йода трябва да го изсветлим някакси l) Какво право той, айде тая събота или неделя на среща, а?
От колко 4аса - ако знаех, 4е ще се сбирате събота щях да дойда, утре едва ли ще успея.. s)

Вход

Горе
Цитиране +

- ЛУСИ
-ЛОРИ
- ЛОРИ