Публикувано: 17 May 2006 - 03:18 PM
Оф, не знам, мен ме притеснява най-много това, че сме на квартира! Досега сме нямали проблеми с хазяите, ама то човек знае ли! Да си бяхме в нас, нямаше толкова да ми пука. А и той Митко повече се нервира, въпреки че за ъгловия диван и аз много се ядосах.
Дано не си права и да не тръгне да си отмъщава, щото тогава не знам. В клетка ще я сложа, барабар с наморника! n) Кофти, че не я свикнахме от малка в някоя удобна клетка и като излизаме да я оставяме вътре. Но и тя като малка такива бели не правеше. Сега все едно са я обсебили дяволите, просто е луда! Даже и през ноща започна да прави бели. Ние спим, а тя вършее из къщи, ли вършее. Така една сутрин гледам кошчето от банята разнесла из коридора, друг път от масата сваляла чаши, чинии - аз веднъж да ги оставя и тя ги пръснала. изобщо не знам кво й става, ама дано се оправи скоро, че голям бой ще яде!
Днес й е първия ден с наморника. Всъщност не знам дали Митко й е го сложил като е излязъл. Него няма да го има 3-4 часа вкъщи и каза че ще види, но най-вероятно ще й го сложи! Ще видя като се прибера кво е станало!
Но тази немирна глава съм почти 100 % сигурна, че ще намери начин да си го махне сама и тогаваааааааааааа не ми се мисли кви ще ги свърши! n)
Розке, права си затова че трябва да се учат и че ако с наморник решим проблема, то той реално не е решен, а просто временно премахнат! Ама кво да я правя! Разхождаме я, има едно диване улично, с което голяма игра пада, изморява се (нали ти разправях) - и пак като се приберем беснее. Иди го разбери това куче, не знам по 2 км на ден трябва да минава сигурно, че да се измори като хората! n) и после да спи и да кротува!
Дисциплина му е майката, но остане ли сама нищо не върши работа! прави си квото знае и това е!