Дакел
Публикувано: 01 July 2006 - 11:16 AM
Да е жива и здрава и много послушна и мила!
Да те радва още дълги години и много да се обичате l) bravoS
Цунки от Морти w)
kai_tina, не се притеснявай - аз успях да го запиша! 1super
Публикувано: 01 July 2006 - 12:42 PM
Цитат
СРЕЩА НА ДАКЕЛ-КЛУБА НЕДЕЛЯ - 02.07.06 от 11.00 ч. Входа на Театър София -парка Заимов .
Моля учредителите и членовете да присъстват. w)
Това е последната сбирка на клуба за лятото. BEER
Следва лятна ваканция и срещите ще бъдат подновени ежеседмично през септември месец. Целунете дакелите ! Чакаме Ви ! 1super
За съжаление пак няма да мога да дойда :( на работа съм
Публикувано: 01 July 2006 - 09:54 PM
Хайде утре ще се видим с тези, които могат да дойдат! Ние за сега ще идваме d) d) d) Тъкмо и времето не е толкова горещо, дано и не вали! Ще бъде супер!
А предаването днес беше готино! Ама за малко! :-(
А м/у другото по данните, които дадоха Шели пак се оказва, че не е мини-дакел, а нормален. Защото казахте, че под 35 см са минитата, а ние сме около 37-38 см. bl)

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 01 July 2006 - 10:03 PM
Честит рожден ден на Луси,пожелавам и всичко най-хубаво. b)

ВСЕКИ ДЕН в България десетки животни намират смъртта си от човешката глупост, злоба или нехайство!!! :-( [br]Ако и ти си против тези безсмислени и жестоки убийства, сложи този надпис под постовете си.[br]Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да не живеят в този суров и нечестен свят!!
www.putfile.com/anika85[br]Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]
Публикувано: 02 July 2006 - 07:22 PM
Между другото Арда е сестра на Айра b) Майката е Рони. И знам нещичко за бащата, което никак не е приятно, ама се надявам да не е верно. Историята е следната - в тази кооперация са 4-5 дакела, и някои от тях са роднини. Бащата на Арда също живее там. И сега - точно купих Арда и слизам по стълбите, и бам! насреща гледам един колега от академията, мн. хахав тип, който изсипа водопад от възклицания и накрая се разбра, че е стопанин на бащата на Арда и после се изпусна, че - цитирам: " Ами той моя пецна дъщеря си и ей ги тия се пръкнаха!"
Така че, Арда май има 2 в 1 - дядо и татко. Абе гадно е, ама какво да направя - освен гова се надявам да не е верно, щото това момче е доста хахаво, както вече споменах.
Ох, спирам вече, че се изчерпах.
Ще ви държа в течение с Ардиното безгрижно детство, имам и мн. въпроси, ама айде другия път.
Публикувано: 02 July 2006 - 08:23 PM

www.putfile.com/anika85[br]Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]
Публикувано: 02 July 2006 - 10:01 PM
Да е жива и здрава малката чернюшка, пожелавам ти много весели мигове заедно, а те със сигурност вече са започнали! Вие всъщност от къде сте? Разбирам сега сте в Черноморец, но по принцип от къде сте? Ако сте от София много ще се радвам да я видя на есен w)
Днес се проведе и поредната среща в парка зад театър София r) Веселбата беше на ниво (както винаги) l)
Малко по-късно снимки.. макар, че са толкова много, че не знам кои да пусна bl)
Публикувано: 02 July 2006 - 10:49 PM
Публикувано: 02 July 2006 - 10:59 PM
От София сме, но аз правя магистратура в чужбина, така че Арда ще пътешества с мене. Заминаваме края на август, но ще се върнем по Коледа и тогава ще я видите. А дотогава само ще ви разправям кучешки истории от Финландия. М/у другото верно ли е, че дакелите са зиморничави? Там е много студено през зимата, какво да правя, кожухче ли да й шия? r)
Публикувано: 02 July 2006 - 11:35 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 03 July 2006 - 09:14 AM
Толкова ли сте жестоки, че искате кучето да Ви е гледано в аквариум ? Като купувате оттам поощрявате този тип търговия ! СМЯТАМ, ЧЕ КУЧЕТАТА НИ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ПОДОБНО ОТНОШЕНИЕ ! d)

[br][br]www.amor.dir.bg [br][br]www.dackelklub.dir.bg
Публикувано: 03 July 2006 - 09:34 AM
Цитат
Толкова ли сте жестоки, че искате кучето да Ви е гледано в аквариум ? Като купувате оттам поощрявате този тип търговия ! СМЯТАМ, ЧЕ КУЧЕТАТА НИ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ПОДОБНО ОТНОШЕНИЕ ! d)
Кой си е купил от зоомагазин/борса?
ОТ ОБЯВА си взех кучето, от ХОРА, СЕМЕЙСТВО. b) b) b) Или ти по принцип си се дразниш????