Дакел
Публикувано: 22 August 2006 - 08:12 AM
Дано ни е все така добричка, палавичка и най-вече здравичка!
Поздрави от нас за вас и ви чакаме скоро във форума и по поляните, че ще се забравим иначе! wink
п.с: Може скоро да има и някоя нова снимчица от нас!

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 22 August 2006 - 03:50 PM
п.п. Срещи няма ли да има вече?
Ние на 24.08 ставаме на 5 месеца

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/
Публикувано: 23 August 2006 - 09:14 AM

ВСЕКИ ДЕН в България десетки животни намират смъртта си от човешката глупост, злоба или нехайство!!! :-( [br]Ако и ти си против тези безсмислени и жестоки убийства, сложи този надпис под постовете си.[br]Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да не живеят в този суров и нечестен свят!!
www.putfile.com/anika85[br]Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]
Публикувано: 24 August 2006 - 07:51 PM
За жалост не успях да празнувам рождения ден на Шели. Точно в този ден заминах сутринта в командировка и s) нямаше как. Само я нацелувах и накушках преди да тръгна и се разделихме. Днес се прибрах и беше луда радост и от двете страни b)
Сега ще си наваксаме пропуснатото и ако ми остане време ще кача малко нови снимки!

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 26 August 2006 - 10:42 AM
Прикачени файлове
-
2.JPG (18.51K)
Брой сваляния: 51

Публикувано: 26 August 2006 - 10:43 AM
Прикачени файлове
-
3.JPG (17.35K)
Брой сваляния: 46

Публикувано: 26 August 2006 - 10:43 AM
Прикачени файлове
-
1.JPG (20.1K)
Брой сваляния: 48

Публикувано: 26 August 2006 - 07:10 PM
Да си споделя и аз проблемът, Айра расте доста висока, крачетата са и високички, поне така ми прави впечатление а и и баща ми казва така, който все пак доста разбира от дакели, мисля си че може да има някаква смеска , с пинчер например s)

www.putfile.com/anika85[br]Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]
Публикувано: 26 August 2006 - 08:10 PM

Публикувано: 27 August 2006 - 01:17 PM
Цитат
Да си споделя и аз проблемът, Айра расте доста висока, крачетата са и високички, поне така ми прави впечатление а и и баща ми казва така, който все пак доста разбира от дакели, мисля си че може да има някаква смеска , с пинчер например s)
Даааааа.... аз си мислех същото за Арда - че крачетата са и малко длъжки (незнам дали си спомняш чя кучетата ни са сестри b) ) , е в никой случай не са пинчерски.... но по всичи други белези съвпада напълно със стандарта, освен това непрекъснато в София по улиците срещах хора, които или са гледали дакели, или по някаква причина имат отношение към породата и всички единодушно са казвали, че кучето е перфектно, освен това ушите и са доста дълги, и муцуната остричка, което било хубаво за дакел. така че не се притеснявам. Като си завърши растежа след някои и друг месец, тогава ще и меря краката. Пък и какво лошо ако са малко по-дълги, тъкмо за гръбчето й ще е по-добре.
между другото интересно ми е как се развива Айра като характер, лае ли, игрива ли е?
Публикувано: 29 August 2006 - 06:23 AM
Публикувано: 29 August 2006 - 09:46 AM
А да ти кажа че и моят приятел е алергичен към Айра и трябва много чистене от космите.
Ушичките и ги чистя с триста зора , като я държим трима човека, нашият вет ни даде някакъв разтвор с който да ги чистим, защото и те бяха започнали да понамирисват ,пробвай да ги чистиш, не с клечки за уши , а само с памук, по- малко ще се дразни.
Иначе това е най- лудото, най- любвеобилното и най- страхотното и преданно куче което съм имала.
Толкова е игрива и луда, че понякога не мога да повярвам на очите си какви работи прави , много интересно реагира в някои ситуации, като почна да и се карам и тя започва да ми лае, особено когато не и давам да се качва на леглото d)
И моляте качи някоя и друга снимка на малката палавница, че много искам да я видя, пък ние така и не можахме да се видим с теб и да ги запознаем s)

Публикувано: 29 August 2006 - 09:56 AM

Публикувано: 29 August 2006 - 09:59 AM

Публикувано: 29 August 2006 - 12:02 PM
Цитат
и мен ме е яд, че не можахме да се видим, аз специално отидох в Бургас 3 часа ореди влака ми за София, с надежда да се срещнем, и точно като отивах към Интернет клуба, да проверя какъв ти беше телефона, срещнах една състудентка, дето не я бях виждала от 300 години и се наложи да BEER и така.... после едвам си хванах влака, и АРДА се изпишка пред гишето за билети, ама това е друга история.
Ще кача снимки тия дни.

Вход

Горе
Цитиране +