Дакел
Публикувано: 03 October 2006 - 07:47 AM
Сега да ви питам , нормално ли е куче като Айра на почти 6 месеца, още да не може да се научи напълно да ходи навън? Тъй като бяхме 3 месеца в Бургас, беше свикнала с обстановката и когато не можех да я извеждам си ходеше в банята или се стискаше, а тук изобщо не се стиска и ходи кадето и падне, хем ставам рано за да я извеждам. Карам и се и я наказвам, но хич не слуша. Мога ли да направя нещо по въпроса?

www.putfile.com/anika85[br]Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]
Публикувано: 03 October 2006 - 08:38 AM
Ти й създай един режим на разходки и тя сама ще си привикне към него.
Ние докато бяхме с Шели в Русе само веднъж се изака и изпишка вкъщи. Иначе само навън и се стискаше даже до следващата разходка.
Но тук в София са й по-малко разходките и затова все още си ходи и в банята, но вече няма проблеми с ходенето навън.

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 03 October 2006 - 09:08 AM
П.П. Забравих да се похваля, направо съм изумена l) Вчера се разхождаме с Морти.. както винаги (вече) без повод. Върви си той до мен и изведнъж минава котка, при което аз си викам "айдееее, ще го чакам с часове да се върне", но в същото време си викам "абе трябва да пробвам".. всички тези мисли ми минават за секунди и се извиках "СПРИ ВЕДНАГА!" и той спря! Обърна се и ме гледа, ама се вижда как му треперят краката да хукне пак след котката, казах му "ела" - "ред" и минахме покрай котката l) Естествено после като стигнахме до градинката, където го оставям да си прави квото иска .. изведнъж изчезна.. е, сещате се къде беше отишъл. Явно само за тази котка беше мислил l)
Публикувано: 03 October 2006 - 10:06 AM
И от кога без повод се разхождате? Аз не смея, щото с това бясно движение около нас ме е страх. По-добре предпазливата, че после да не си бия главата в стената.

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 03 October 2006 - 10:12 AM
Публикувано: 03 October 2006 - 12:07 PM
А той приобщи ли се вече към малчуганите. Нали им се нервираше по едно време b)

Публикувано: 05 October 2006 - 10:53 PM
Цитат
Дали ще откриеш и танц с дакел w)
Публикувано: 05 October 2006 - 10:55 PM
Цитат
Цитат
Дали ще откриеш и танц с дакел w)
погледни внимателно форум за дакели! wink

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 05 October 2006 - 11:04 PM
Видях го, явно съм го прескочила oleeee Супер е, но си мисля че е непосилно за Морти l)
Публикувано: 06 October 2006 - 08:21 AM
Цитат
Видях го, явно съм го прескочила oleeee Супер е, но си мисля че е непосилно за Морти l)
Ти дай да го пробваме, пък после ще видим какво може и не може момчето l) 1super Току виж се оказал роден танцьор victoryVVV

Публикувано: 06 October 2006 - 09:18 AM
Ето и една снимка от онзи ден в Южният парк. b)
Прикачени файлове
-
DSC01992nova.JPG (91.38K)
Брой сваляния: 48

www.putfile.com/anika85[br]Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]
Публикувано: 07 October 2006 - 11:46 AM
Публикувано: 07 October 2006 - 11:58 AM
Публикувано: 07 October 2006 - 02:24 PM
Цитат
"Голямият път започва с малка крачка"!!!
не ти трябва веднага да правиш трудни номера! Започни от нещо леко! И като куче "раскуси" какво е фристайл, ще видиш че полудее по правене на нови интерестни стъпки!

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 07 October 2006 - 07:10 PM
Публикувано: 07 October 2006 - 11:40 PM
Цитат
Браво за намирането на Амор, това е най- хубавата новина в последните няколко дни 1super victoryVVV , много се радвам. Дано на никой да не му се случва да загуби кученцето си !!! d)