Дакел
Публикувано: 24 October 2005 - 04:36 PM
``след ежедневни скачания от дивани, слизане по стълби и т.н. не означава, че другите дакели ще са добре``- неозначава някоя вечер при мен на стола е ежедневно !Съжелявам за недоразумението.!Най малко искам да се карам с вас!!! Съгласна съм ,че е много вредно за тях да скачат .А относно това, че е полезно за тях имах предвид ``игрите , защото са малки`` , а не скоквете (незнам, може да е прозвучало така ,но не е така)!!!! d) И ще повторя , аз си обожавам кученцето и никога няма да си простя ако нещо му се случи!!! w) d) Рози виждам , че и ти много си го обичкаш, и изобщо всички в този форум!!! b) b) b) d) d) d)
П.П. съжелявам,ако съм обидила някой с нещо!!! b) d)
Публикувано: 24 October 2005 - 04:37 PM
Според вас, дали ще е проблем ако поизчакаме още малко, да й бият и трите ваксини, да започне да излиза и тогава да я оставяме сама в къщичката й, а не при нас????? s)

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 24 October 2005 - 04:44 PM
Цитат
Според мен.. учи я от сега да стои сама! Види ли, че като почне да ви мрънка и веднага и огаждате никога няма да се откаже! Пък и това е дакелл.. тряа да се научи кой е шефа по-отрано l) l) l) Ако искаш да си спи после в креватчето и да зне къде и е мястото.. учи я от сега и после няма да имаш проблеми r)
Публикувано: 24 October 2005 - 06:20 PM
Публикувано: 24 October 2005 - 06:33 PM
Успех и бъди по-твърда, това е за доброто на Шели, пък и за ваше удобство w) d)
Публикувано: 24 October 2005 - 06:50 PM
d) w) МНОГО МНОГО ВИ МОЛЯ ДА МИ КАЖЕТЕ ИМА ЛИ НЯКЪДЕ , НЯКОЯ ГРАДИНКА ИЛИ ПАРК В ,КОЙТО СЕ СЪБИРАТ МНОГО ДАКЕЛИ????!!! w) b) d) d) d) d) d)
Публикувано: 24 October 2005 - 07:06 PM

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 24 October 2005 - 07:08 PM
Цитат
Да, това е интересно. И ние като пораснем може да отскочим до такава сбирка на декели :-) ще бъде забавно!

Публикувано: 24 October 2005 - 07:15 PM
Цитат
Дааа, ясно е, че като е бебе се буди. Отучването да спи при вас трябва да започне когато спре да се събужда и започне да спи през цялата нощ. Мисля, че изрично съм го написала в поста си. Просто бебето има нужда от тебе като се събуди. Елмо беше същия - буди се посред нощ и почва да хапе, да се хвърля и т.н. С времето това спира и Шели ще почне да си спинка спокойно. Тогава ще е по-лесно да се научи къде й е мястото w)
Публикувано: 24 October 2005 - 07:40 PM
А Елмо кога започна да си спи през цялата нощ??? Понеже Шели е вече на 2 месеца и Митко все дава зор, че не била малка, а аз викам точно обратното s)

Публикувано: 25 October 2005 - 03:54 PM
М/у другото ето линк, където може да я видите :-)
http://bgphoto.net/P...l_CurrentPage=2

Публикувано: 25 October 2005 - 04:41 PM

Публикувано: 25 October 2005 - 05:08 PM

Публикувано: 25 October 2005 - 05:41 PM
Публикувано: 25 October 2005 - 06:04 PM
Публикувано: 25 October 2005 - 07:00 PM
Цитат
Надявам се наистина да свикне и да не трае много дълго цялата "процедура" ;-))) И Шели гризе всичко наоколо, даже и къщичката на два пъти се опита, но й се скарахме малко по-рязко и засега не я закача b) Иначе преди нали беше в кашонче и направо го ръфаше на лягане и ставане l)