Дакел
Публикувано: 08 November 2006 - 01:11 PM
И още снимкииииииии super best

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 09 November 2006 - 02:23 AM
Аз съм от Варна и може би от няколко години не съм виждала дакелче, а са толкова сладки и забавни, като по-малка стращно им се радвах и забавлявах.
Публикувано: 09 November 2006 - 09:16 AM
Честито и от нас, да сте живи и здрави и много щастливи заедно! bravoS

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 10 November 2006 - 02:51 PM
Прикачени файлове
-
_____.000.jpg (3.84K)
Брой сваляния: 51
Публикувано: 10 November 2006 - 02:56 PM
Добре дошли с Рая! Кажи нещо повече за нея. На колко годинки е? Какви бели ти прави вкъщи l)
Дайте да поразбутаме тая тема, много сме заспали последно време cl)

Публикувано: 10 November 2006 - 04:44 PM
Цитат
Добре дошли с Рая! Кажи нещо повече за нея. На колко годинки е? Какви бели ти прави вкъщи l)
Дайте да поразбутаме тая тема, много сме заспали последно време cl)
На 28 този месец ставаме на 2 годинки r) Много е сладка и добричка и много я обичам. С трима мъже съм в къщи и тя ми е доброто момиченце. Съвсем скоро я чакам да се разгони и мисля да си имаме бебета. Тя обаче е мини- 5кг. и много трудно си намерихме татко. На 9 години е и дано успее да свърши работа w)
Публикувано: 12 November 2006 - 01:58 PM
Сега вече е и студено, едва ли ще има. При нас поне студът е малко проблем. s)
Предпочитам да не рискувам с дълги и далечни разходки! Много сме изнежени l)
Вие как сте? Как е Йода? Дай някоя снимка.

Публикувано: 13 November 2006 - 01:13 PM
Публикувано: 16 November 2006 - 08:17 PM
аз имам пинчер както може би накои от вас знаят(ако са чели темата мини пинчер)!!в района около блоко има само три дакела!! s) едното е жинско-кафяво!казва се Марта,но е сууупер злобна,много хапе и само джафконти!!иначе е голяма сладурана! w)
другото е момче-Роко!!чисто черен с бяла лента на гърдичките(той е на мой съученик,тъй че за него мога да ви пиша почти всеки ден)мноого е сладък!!на 6 годинки е!! w)
другото е пак женско Линда!черен с бяла звезда на гърдите и кафеви крачета!!!тя много се кара с Прити(моето куче)и то по-скоро Прити се кара с Линда,защото Линдичка е много кротичка!! w)
та аз досега честно да си призная харисвах дакели,но днес като се "запознах"с Роки и направо се влюбих в тези кучето!!толково любвеобилни,добри..сладки и какво ли още не!!!Прекрасни същества!!майка ми също много го хареса!!предполагам,че следващото ми куче ще е дакел-малко сладко добро!!точно по изискванията на мама b) (тя не иска голямо куче в апартамент,е то и аз само ще се мъчи хайвана) w) 1super
поздрави от мен,Прити и Роки макар и малко по-далеч от тук сега!!
Публикувано: 16 November 2006 - 08:20 PM
Прикачени файлове
-
_____2.jpg (19.82K)
Брой сваляния: 50
Публикувано: 16 November 2006 - 08:20 PM
Прикачени файлове
-
animals007.jpg (14.27K)
Брой сваляния: 49