Дакел
Публикувано: 12 November 2006 - 01:58 PM
Аз доколкото знам не, то иначе щеше и да се чуе, ако се правят срещи.
Сега вече е и студено, едва ли ще има. При нас поне студът е малко проблем. s)
Предпочитам да не рискувам с дълги и далечни разходки! Много сме изнежени l)
Вие как сте? Как е Йода? Дай някоя снимка.
Сега вече е и студено, едва ли ще има. При нас поне студът е малко проблем. s)
Предпочитам да не рискувам с дълги и далечни разходки! Много сме изнежени l)
Вие как сте? Как е Йода? Дай някоя снимка.

EPAGNEUL BRETON KENNEL От РАЙЧЕВ

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 13 November 2006 - 01:13 PM
Здравейте и от нас с Лориче!Лори имаше рожден ден на 5 август но нещо се е побъркало това което сложих:(Иначе вече сме в София и Лори нападна една бабка понеже я бяхме пуснали без каишка.Страшно асоциална е с други кучета, а стари хора не може да понася.Вашите бръмбари така ли са?С нас е супер добричка, а с някои хора е непознаваема. s) дайте съвет как да я направим дакел за пример bl)
Публикувано: 16 November 2006 - 08:17 PM
здравейте сладки далкелушки!!! w)
аз имам пинчер както може би накои от вас знаят(ако са чели темата мини пинчер)!!в района около блоко има само три дакела!! s) едното е жинско-кафяво!казва се Марта,но е сууупер злобна,много хапе и само джафконти!!иначе е голяма сладурана! w)
другото е момче-Роко!!чисто черен с бяла лента на гърдичките(той е на мой съученик,тъй че за него мога да ви пиша почти всеки ден)мноого е сладък!!на 6 годинки е!! w)
другото е пак женско Линда!черен с бяла звезда на гърдите и кафеви крачета!!!тя много се кара с Прити(моето куче)и то по-скоро Прити се кара с Линда,защото Линдичка е много кротичка!! w)
та аз досега честно да си призная харисвах дакели,но днес като се "запознах"с Роки и направо се влюбих в тези кучето!!толково любвеобилни,добри..сладки и какво ли още не!!!Прекрасни същества!!майка ми също много го хареса!!предполагам,че следващото ми куче ще е дакел-малко сладко добро!!точно по изискванията на мама b) (тя не иска голямо куче в апартамент,е то и аз само ще се мъчи хайвана) w) 1super
поздрави от мен,Прити и Роки макар и малко по-далеч от тук сега!!
аз имам пинчер както може би накои от вас знаят(ако са чели темата мини пинчер)!!в района около блоко има само три дакела!! s) едното е жинско-кафяво!казва се Марта,но е сууупер злобна,много хапе и само джафконти!!иначе е голяма сладурана! w)
другото е момче-Роко!!чисто черен с бяла лента на гърдичките(той е на мой съученик,тъй че за него мога да ви пиша почти всеки ден)мноого е сладък!!на 6 годинки е!! w)
другото е пак женско Линда!черен с бяла звезда на гърдите и кафеви крачета!!!тя много се кара с Прити(моето куче)и то по-скоро Прити се кара с Линда,защото Линдичка е много кротичка!! w)
та аз досега честно да си призная харисвах дакели,но днес като се "запознах"с Роки и направо се влюбих в тези кучето!!толково любвеобилни,добри..сладки и какво ли още не!!!Прекрасни същества!!майка ми също много го хареса!!предполагам,че следващото ми куче ще е дакел-малко сладко добро!!точно по изискванията на мама b) (тя не иска голямо куче в апартамент,е то и аз само ще се мъчи хайвана) w) 1super
поздрави от мен,Прити и Роки макар и малко по-далеч от тук сега!!
Публикувано: 16 November 2006 - 08:20 PM
ето две сладки дакелчета!! w)
Прикачени файлове
-
_____2.jpg (19.82K)
Брой сваляния: 52
Публикувано: 16 November 2006 - 08:20 PM
и това!! w)
Прикачени файлове
-
animals007.jpg (14.27K)
Брой сваляния: 53
Публикувано: 18 November 2006 - 10:54 PM
Публикувано: 18 November 2006 - 10:58 PM
1super Забравих да напиша на предната снимка, че тази пчела след 10 тина минути вече я нямаше bl) Бети се справя с плюшени играчки за броени мигове! oleeee oleeee
w) w)
Стинки отново bravoS
w) w)
Стинки отново bravoS
Прикачени файлове
-
stinkii.JPG (24.97K)
Брой сваляния: 50
Публикувано: 18 November 2006 - 11:02 PM
w) w) w) Принцеските ми сладки 1super
Прикачени файлове
-
dvenkite.JPG (28.39K)
Брой сваляния: 49
Публикувано: 19 November 2006 - 05:48 PM
Сладуранки!!!!!!!!! w)
и ние сме така -за секунди унищожава всичко!! b)
ето r)
и ние сме така -за секунди унищожава всичко!! b)
ето r)
Прикачени файлове
-
______________________.jpg (6.84K)
Брой сваляния: 51

Вход

Горе
Цитиране +