Дакел
Публикувано: 25 October 2005 - 07:16 PM
Моля ви ако някой знае нещо по въпроса да каже!
Вие по-горе бяхте говорили за някакви гъбички при вашите дакели! За какво по-точно става въпрос? Къде се появяват тези гъбички и бързо ли се разпространяват? А лесно ли се лекуват??? Моля ви пишете повечко затова s)

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 25 October 2005 - 08:16 PM
Публикувано: 25 October 2005 - 09:45 PM

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 26 October 2005 - 08:08 AM
w)

Публикувано: 26 October 2005 - 02:55 PM
d) d) l)
Публикувано: 26 October 2005 - 03:54 PM

Публикувано: 27 October 2005 - 12:44 PM
Цитат
Шели има само една ваксина все още, така че ще си постои в нас още време. Може би към края на ноември ще я изведем вече.
А иначе кожният й проблем, като че ли има развитие bl) Нещо като белене се образува, тоест все едно се бели кожата и аз не знам точно как да го обясня. Мажим я с мехлема. Пък ще видим...

Публикувано: 27 October 2005 - 07:44 PM
Относно гъбичките - при нас се появиха по врата му във формата на голи петна. Мисля, че ги хвана от морските ни свинчета, защото и те имаха по същото време. Излекуваха се за около две седмици.
Одеалцето вече не мога да се сетя от къде го взехме, но има такива в бебешките магазини и тези за спално бельо.
И за Шели - казах ти, че ще се научи да си спинка сама. За разлика от нашия дивчо, който тази нощ рева и ви ужасно. Не знам защо, лигльото му с лигльо. Ама и ние бяхме твърди - не го пуснахме при нас и спря. Не знам какво ще го правим, големи са глезотии напоследък.
Айде бебета дакели, ние влизаме в отбора, скоро ще има игри w)
Публикувано: 27 October 2005 - 08:54 PM
Публикувано: 27 October 2005 - 09:58 PM
Поздрави на вас и малките сладури много смяхме на снимките нашата Сара спи също като вашите бебчовци . w) w) super best
Публикувано: 28 October 2005 - 08:52 AM
Но сега с тази мъничката, малко и на мен ми е като ново всичко, но пък човек бързо се учи, щом има желание :-)
Значи аз Шели я храня все още по 4 пъти на ден, но последното й ядене е в 9 вечерта! Нямам предста дали е рано, но пък тя не се оплаква, а сутрин никога не е плакала за храна. Сутрешното хранене също е в 9 часа, после в 1 и в 5 часа. Постепенно мисля като направи 3 месеца да ги направя само 3 пъти, че вече си яде спокойно Роял Канин само и 4 пъти ще идват много. Това си е достатъчно хранителна и пълноценна храна, няма смисъл да я тъпча. А да разделям порцията за целия ден на 4 малки, идва малко кофти, а и на 3 месеца ще е свикнала вече.
Вие с какво храните малкия пинчер? А м/у другото наша Шели също сутрин иска да се гушка, но не й даваме, щото да свиква че трябва да си стои в къщичката.
Днес мина пак добре ноща, много малко скимтене имаше super d)

Публикувано: 28 October 2005 - 05:22 PM
Публикувано: 30 October 2005 - 04:37 PM
Относно храненето. До съвсем скоро хранехме Елмо по 4 пъти дневно - 8ч, 12ч, 16ч, 20ч. От както стана на три месеца обаче намалихме на три пъти като обедното и следобедното обединихме в 14ч. Свикна и не е протестирал. За сега му правим специално на него манджа - пилешки фенери, морковче, бъбреци му даваме, каймичка. Пробвахме също Педигрий Пауч Джуниър за спасяване на положението и му харесва, но знам, че не е от най-качествената храна. Сега планираме да му вземем Юкануба и да го свикваме с нея, хем е по-полезно, хем е по-качествено, хем е по-удобно.
Поздрави от Елмичко на вашите мъници и нямам търпение да се срещнем w)
Публикувано: 02 November 2005 - 02:03 PM
А да ви се похваля наша Шели вече си спинка по цяла нощ и чак на сутринта идва да ни досажда да я вземем при нас. Но разбира вече че не може и си играе самичка в къщичката! А като си лягаме е много послушна, сама се прибира и си заспива. Обикновено вечер е толкова изморена, че май й е все едно къде ще спи l)
И самичка вече стои вкъщи, не скимти, когато излизаме! А като се върнееееееееем, е голямата радост! Много е сладка тогава :-)

Публикувано: 02 November 2005 - 04:26 PM
Публикувано: 02 November 2005 - 09:30 PM
Вече даже като че ли свикна и с часовете си за ядене. Като наближи часът и започва да обикаля да ме следи какво правя и само като отида към паничката й, веднага пощурява, защото знае че идват вкусотиите :-)
Утре сутринта сме на ваксина и след това 2 седмици стоим вкъщи и после и ние ще можем да излизаме! Ще има да разказваме още повече.
Елмо, как възприема външния свят??? :-) Радва ли се на всичко ново и чуждо? d) d) d) w)