Дакел
Публикувано: 22 January 2007 - 07:44 PM
Публикувано: 23 January 2007 - 10:21 AM
Да питам аз - какво ще ги правим Луси и Морти сега, ще ги женим ли? Айде, че Шели чака да е шаферче l) Вече й търсим тоалета ;)
Какво ще кажете за тази събота - една дакелска среща, там до Хилтън, където е новото място за дакелските срещи на клуба??? Аз съм навита, а и Шели е тук и готова за подвизи ... както винаги l)

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 24 January 2007 - 07:53 PM
Тази събота, на 27.01.07 г. както и всяка събота занапред ще имаме сбирка на дакелите на Кучешката поляна под Хилтън от 13.00 ч. !
Всички са добре дошли ! d)
super best

[br][br]www.amor.dir.bg [br][br]www.dackelklub.dir.bg
Публикувано: 26 January 2007 - 09:07 PM

www.putfile.com/anika85[br]Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]
Публикувано: 29 January 2007 - 12:06 PM
Цитат
Тази събота, на 27.01.07 г. както и всяка събота занапред ще имаме сбирка на дакелите на Кучешката поляна под Хилтън от 13.00 ч. !
Всички са добре дошли ! d)
super best
Много се радвам, че премествате мястото на срещите, защото ние с Рая живеем точно срещу музея "Земята и хората" bravoS
Прикачени файлове
-
post_29_1170065206.jpg (20.57K)
Брой сваляния: 54
Публикувано: 29 January 2007 - 07:52 PM
Към края на поляната имаше една глутница бездомни кучета и с тях имаше един черен дакел, изглеждаше ми безпризорен. Когато се приближих кучетата се разлаяха и тръгнаха след нас, за съжаление не можах да го хвана.Ако някой е чул нещо за изгубен дакел на поляната зад Хилтън, моля разпространете информацията!
Айра по цял ден лежеше пред печката, как не прегря не ми е ясно bl)
Прикачени файлове
-
DSC02490mmmmmmmmmm.JPG (59.5K)
Брой сваляния: 57

www.putfile.com/anika85[br]Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]
Публикувано: 29 January 2007 - 07:55 PM
Прикачени файлове
-
DSC02495nnnnnnn.JPG (62.66K)
Брой сваляния: 57

Публикувано: 29 January 2007 - 08:03 PM
Цитат
b) Здравей Анелия!!!
Много добре го знам този черен дакел, още от преди да взема Арда, защото аз живея точно до Южния парк, и съм го виждала много пъти с дивите кучета и циганите (там има цигански катун до реката) може да е изгубен, а може и да е ОТКРАДНАТ, но при всички случаи е било преди лятото.
Много съжалявам, че не можахме да се видим през зимата, надявам се следващия път като си идвам да съберем двете сестрички.
Прикачени файлове
-
Bulgarski_Koledni_070.jpg (59.62K)
Брой сваляния: 51
Публикувано: 31 January 2007 - 01:08 PM
Неделя супер сте,Рая,loriche и Айра-печката b) също!! w)
Рая,за разгонването-значи по сигурно е ако я заплодите на9-13 ден след начлото на разгонването!И "процедурата" трябва да се повтори 24часа след първата! r)
Късмет!Да кажеш какво е станало с бъдещата мама Рая(м/у другото и аз много искам ако имам куче,женско да го кръстя така-това ми е нещо като мечта още от дооста години w) ) 1super
Пуксайте още снимки,че както каза loriche само тя пуска!!айде чакаме ги снимките на Сладурковците! w)

*Love Pretty* http://pinchi-love.f...hpbb2/index.php --Всичко за домашните любимци!! - Вече с много повече информация!! Хвърлете по едно око.
Публикувано: 31 January 2007 - 04:20 PM
Ето това е моята Доличка w)
Поздрави от мен!
Прикачени файлове
-
cuca.JPG (55.69K)
Брой сваляния: 52
Публикувано: 31 January 2007 - 09:39 PM
За жалост , обаче ние скоро няма да можем да ви пуснем нови снимки, щото каката ни взе апарата ... n) милото кученце как плака и цвинка, като заминаваше тя :(:(:( , толко мъчно ми стана... беше застанала на прозореца и така жално плачкаше ,всички погледи обра на хората , които минаваха по улицата... !
А аз да питам за книжката за Дакела, продава ли се по книжарниците или трябва да си я поръчам :) !!!
Иначе вашите зверове как са ! С нещо да се похвалите :):):)
ние тези дни може да се похвалим с послушание b) (да не повярваш b) )
d)
Публикувано: 31 January 2007 - 11:45 PM
Прикачени файлове
-
IMG_0245.JPG (318.99K)
Брой сваляния: 50
Публикувано: 31 January 2007 - 11:51 PM
Прикачени файлове
-
IMG_0359.JPG (179.59K)
Брой сваляния: 70
Публикувано: 01 February 2007 - 12:57 PM
Цитат
Неделя супер сте,Рая,loriche и Айра-печката b) също!! w)
Рая,за разгонването-значи по сигурно е ако я заплодите на9-13 ден след начлото на разгонването!И "процедурата" трябва да се повтори 24часа след първата! r)
Късмет!Да кажеш какво е станало с бъдещата мама Рая(м/у другото и аз много искам ако имам куче,женско да го кръстя така-това ми е нещо като мечта още от дооста години w) ) 1super
Пуксайте още снимки,че както каза loriche само тя пуска!!айде чакаме ги снимките на Сладурковците! w)
Благодаря за информацията. Бях се притеснила, защото миналата седмица ни нямаше и Райка беше при свекър ми и свекърва ми и не бях сигурна точно кога е почнало разгонването, но вчера проведох разследване и се оказа, че някъде началото на миналата седмица. Сутринта говорих със сватята и се разбрахме в събота да свършиме работата ;) Дано стане. Дали да повторим, какво ще ме посъветвате.
И не мога да ви опиша как се зареждам с положителна енергия, като гледам снимките на прелестните ви дакелушковци w) Пускайте повече.