Дакел
Публикувано: 20 February 2007 - 09:27 PM
ЕЕ май мНОООго малко кучета могат да се похвалят с такива собственици!!Железни са направо тея собственици!! 1super w) b)

*Love Pretty* http://pinchi-love.f...hpbb2/index.php --Всичко за домашните любимци!! - Вече с много повече информация!! Хвърлете по едно око.
Публикувано: 22 February 2007 - 12:30 AM
Ето и една снимка от нас.
Прикачени файлове
-
DSC02549rrrrr.JPG (56.9K)
Брой сваляния: 50

www.putfile.com/anika85[br]Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]
Публикувано: 22 February 2007 - 08:33 AM
Прикачени файлове
-
aq.JPG (36.07K)
Брой сваляния: 52

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/
Публикувано: 22 February 2007 - 09:38 AM
Цитат
Ето и една снимка от нас.
И аз си мечтая за поне два дакела,но за сега няма да стане.Луси и Лори не са на един човек.Да не се бъркате-Луси е на jurcheto a Лориче е моята сладурка.Предлагах и да ми даде Луси,но май няма да стане. w) l) l) r)

Вани и Лори
Публикувано: 23 February 2007 - 12:10 PM
Аз бих отишла утре на поляната зад Хилтан, но като ходих предният път не видях нито един дакел, освен един бездомен, за съжаление не успях да го хвана, защото бездомните кучета ни подгониха. d) Пък и незнам , точно за коя поляна говорите, нали не сме от тук,аз отидах на тази която е зад Сити центъра, тоо е нещо като паркче, ако е там, моля кажете ми, а и в колко часът ще се срещате?
Поздрави на всички b)

www.putfile.com/anika85[br]Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]
Публикувано: 23 February 2007 - 06:48 PM
Цитат
Аз се сещам освен за дакел,за пинчер,чихуахуа,мопс,френски булдог...и друго не се сещам сега.Но има бая сладки малки същества.Може ли да попитам защо те интересува?Чудиш се какво да си вземеш ли?Ако да,дакела е доста добър избор. b) b) b) 1super 1super r)

Вани и Лори
Публикувано: 23 February 2007 - 11:49 PM
Ето и една снимка на Айра. Домъкна си една пръчка в нас, не я пуска, не я дава, че и с цялата си наглост на дивана я качва. cl) r)
Прикачени файлове
-
DSC02600.....JPG (70.22K)
Брой сваляния: 49

Публикувано: 27 February 2007 - 09:46 PM

Вани и Лори
Публикувано: 28 February 2007 - 06:59 PM
Използвам възможността да Ви напомня за Специализираната дакелска изложба, която ще се проведе на 04.03.07 г. Подкрепете клуба и заповядайте от 12.00 ч. в зала Академика /намира се срущу Завод Електроника, на гърба на БАН/ .
. Там ще можете да видите новите ни пъпълнения на живо и да подложите кучето си на експертна оценка /Съдия Антоан Хлебаров/ - независимо дали вече сте чланове на клуба или все още не.
В събота от 09.00 - може да ни видите по Нова ТВ в предаването "Животните представят"! d)
Ще се радваме, ако се видим. w)

[br][br]www.amor.dir.bg [br][br]www.dackelklub.dir.bg
Публикувано: 01 March 2007 - 10:26 AM
Цитат
Използвам възможността да Ви напомня за Специализираната дакелска изложба, която ще се проведе на 04.03.07 г. Подкрепете клуба и заповядайте от 12.00 ч. в зала Академика /намира се срущу Завод Електроника, на гърба на БАН/ .
. Там ще можете да видите новите ни пъпълнения на живо и да подложите кучето си на експертна оценка /Съдия Антоан Хлебаров/ - независимо дали вече сте чланове на клуба или все още не.
В събота от 09.00 - може да ни видите по Нова ТВ в предаването "Животните представят"! d)
Ще се радваме, ако се видим. w)
Ако кучето ми е бременно, може ли да се подложи на експертна оценка b)
Публикувано: 02 March 2007 - 09:43 PM
Прикачени файлове
-
stinki.JPG (28.23K)
Брой сваляния: 47
Публикувано: 02 March 2007 - 09:43 PM
Прикачени файлове
-
betstink.JPG (27.61K)
Брой сваляния: 48