Дакел
Публикувано: 02 November 2005 - 09:30 PM
Вече даже като че ли свикна и с часовете си за ядене. Като наближи часът и започва да обикаля да ме следи какво правя и само като отида към паничката й, веднага пощурява, защото знае че идват вкусотиите :-)
Утре сутринта сме на ваксина и след това 2 седмици стоим вкъщи и после и ние ще можем да излизаме! Ще има да разказваме още повече.
Елмо, как възприема външния свят??? :-) Радва ли се на всичко ново и чуждо? d) d) d) w)

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 03 November 2005 - 01:29 PM
Публикувано: 03 November 2005 - 03:29 PM
Днес бихме на Шели ваксина и ни казаха след 2 седмици, че можем да излизаме... но като за начало да избягваме контакта с други кучета, особено улични!!! Дано бързо свикне да ходи навън, че вече от какета и локвички свят ни се върти! И здраво пране на килима ще пада l) l) l)
Сега обаче милата си е легнала и спинка, че много е схваната от ваксината. Нормално де, но ми е жално така като я гледам тъжничка! s)

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 03 November 2005 - 07:35 PM
Публикувано: 03 November 2005 - 11:14 PM
че преди 1,2 дни видях едно дакелче на 15 години!!! много беше игриво , неприсъщо за такава възраст!!! А какво стана с RozaLiq, защо не пише вече
във форума!??? Та ако има дакелска среща моля ви да ме уведомите!!!! b) w) d) nok
Публикувано: 04 November 2005 - 10:56 AM
Шели официално може да излиза на 18.11. Така че дотогава ще има още малко стоене в къщи :-) Но пък полс еще се съберем да ги запознаем! На нея вече схващането й мина, беше само за вчера, днес пак сме луди и щури l) l) l)
Аз мисля да я свикна първоначално с повод, а после ще я пускам и без, но на по-оживени места - задължително с каишка! Да е до мен, че какво ли не се случва вече по улиците!
И да, ние сме от София, така че ще се видим скоро ;-)

Публикувано: 05 November 2005 - 03:00 PM
Публикувано: 05 November 2005 - 05:04 PM
А да ви кажа вчера за първи път прояви и пазаческите си способности ... хихи Така както си лежахме в леглото /бях я взела за мъничко при мен сутрина, от доооооооста време насам/, по едно време се лопна нещо в коридора. Отначало и аз така помислих, после разбрах че е от комшиите. Но Шели не осъзнаваща кво става напери ушички, зае една стойка и започна да ръмжи, но си личеше, че не е онова ръмжене, когато си играе! По-дълбоко, гърлено беше - направо голям пазач! super l) После спря да се ослуша и като чу пап стъпките направо започна да лае. Хихи мноооого смешничка ми беше. Но я похвалих и даже й дадох наградка. Ами заслужи си я все пак! Нали ще ни пази вечер! w)

Публикувано: 06 November 2005 - 08:31 PM
Публикувано: 08 November 2005 - 04:57 PM

Много е страшен! l) w)
Публикувано: 08 November 2005 - 10:59 PM

Публикувано: 10 November 2005 - 11:44 AM

Малко снимков тормоз от моя страна l)
Публикувано: 10 November 2005 - 12:51 PM
П.П. Мила, в събота при Хилтън? l) d)
Публикувано: 11 November 2005 - 09:33 AM
Да сложите и някоя снимка! А ние като пораснем може да се присъединим към срещите :-)

Публикувано: 11 November 2005 - 10:23 AM
Иначе снимки има от предишната среща в "Общ форум" -> " Снимки от срещата на форума " се казва темата и във фотогалерията на сайта от срещата на 18.09 l) d)
П.П. Има място, само да се разбера и аз с половинката и ще ти пише довечера по някое време смс! b)