Дакел
Публикувано: 28 April 2007 - 10:35 PM
страшна сладурана е направо нямам думи w) Имам една приятелка ,което също има дакелка ,и тя също я обличаше ,дори и лакирваше ноктите.Когато я видях наскоро носеше някакво герданче ,много е ефектна b)
Публикувано: 28 April 2007 - 10:38 PM
А за въпросът с кученцето доста ме успокоихте и сега вече ми остава да чакам малките да се родят и естествено да бъдат живи и здрави :)
Публикувано: 30 April 2007 - 09:01 AM
Kажете ми къде да про4ета вси4ко за породата Дакел.
А това е Ар4и ве4е пораснал..и току 6то прецопал реката :)
Публикувано: 01 May 2007 - 08:29 PM
Цитат
Kажете ми къде да про4ета вси4ко за породата Дакел.
Арчи е много сладък, трицветен b) 1super
За дакела има много и в тази тема, но съвсем всичко можеш да прочетеш от книгите. По-назад тук в темата има информация за съвсем наскоро излязла книга специално за дакелите. Лично аз не съм я чела все още, но би трябвало да е полезна. Може да я потърсиш и съм сигурна, че ще ти е от полза.
А и в гугъл ще намериш много неща. Поне в нета има информация, колкото искаш! ;)

EPAGNEUL BRETON KENNEL От РАЙЧЕВ

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 22 May 2007 - 08:10 PM
Щях да пропусна и две много сънени пози oo 
а на тази е направо като ангелче b) angelpik

а на тази е направо като ангелче b) angelpik
Публикувано: 24 May 2007 - 06:02 PM
Хайде бе дакелчета къде се загубихте ??? b) dakelche5 покажи някоя нова снимка на сладураната да и се порадваме w)
Публикувано: 01 June 2007 - 07:16 PM
да се похваля днес Чарли стана баща за първи път.Кученцата са 5 и са в отлично състояние b) w)

Вход

Горе
Цитиране +