Дакел
Публикувано: 21 January 2008 - 10:13 AM
Ами родиха се на 31.12.2007г. Вече гледат и се опитват да излизат от креватчето.Бети се грижи за тях,но не е толкова въодушевена както с предишните бебета :) Теси и бяха слабост.Скоро мисля да ги захранвам и да ги даваме на новите стопани,че тук ще настане една бебешка лудница,а очните ми почват тези дни и така... :blink: :PПоздрави от Бети и Стинки-маймунката.:)
Публикувано: 27 January 2008 - 08:25 PM
Здравейте на всички :blink:Нещо последните дни в нашият форум нищо не се пише... :(Къде сте всички дакели и стопани на дакели ? Ето ви и снимка на нашите бебета:) 3 от тях си търсят стопани-2 момчета и 1 момиче :wub: :yahoo:Вече се опитват да ядат храна за големи дакуни и са много смешни когато си играят :rolleyes: ;D
Публикувано: 28 January 2008 - 06:01 PM
http://www.dalavera....php?1134,237285 не мислите ли че кученцето е болно :(
Публикувано: 29 January 2008 - 02:12 AM
Ами аз мисля,че просто спи.Моите и двете спят така много често.А човека явно е си е взел дакел и просто не е преценил дали може да го гледа.Жалко за кученцето,което определено е свикнало с него...ще бъде травмирано милото.Никога не съм оправдавала хора,които визмат куче и после го махат от живота си... :huh: :huh: :huh:
Публикувано: 29 January 2008 - 02:00 PM
да наистина изглежда толкова тъжно как ми се доплаква като го гледам :'( :'( :'(
Публикувано: 31 January 2008 - 10:26 PM
Аз бих го взела, но само ако е кастрирано,защото моето дакелче нали е дама...Оф, много ми става тъжно така.Всеки път си казвам, че не трябва да влизам в този форум защото все виждам нещо кофти...Не че не виждам по улиците същото де... :'(

Вани и Лори
Публикувано: 02 February 2008 - 09:57 AM
Ей,как сте?Бебетата дакунчета вече изучават всичко около тях и са много забавни.За съжаление Бети нещо бие отбой и не иска да ги кърми...почти са преминали на обща бебешка храна :)А Стинки се мотае около тях с разни топки и въжета :yahoo: :yahoo:Голям купон е! Кофти е ,че се будят между три и четири часа сутринта и са мноооого гладни :o :o