Дакел
Публикувано: 02 February 2008 - 09:57 AM
Ей,как сте?Бебетата дакунчета вече изучават всичко около тях и са много забавни.За съжаление Бети нещо бие отбой и не иска да ги кърми...почти са преминали на обща бебешка храна :)А Стинки се мотае около тях с разни топки и въжета :yahoo: :yahoo:Голям купон е! Кофти е ,че се будят между три и четири часа сутринта и са мноооого гладни :o :o
Публикувано: 19 February 2008 - 11:31 AM
Здравейте.Ето вече поотраснали бебета дакели:) :yahoo:Голяма лудница е у дома. :o :rolleyes:
Публикувано: 29 February 2008 - 12:35 PM
Добър ден на всички...Любител на дакелите съм....притежавах преди доста време 2 кучета от тази порода.Първта се казваше Алфичка -беше много готина ,обаче беше и голяма беладжиика...Но по лошо стечение на обстоятелствата при катастрофа в която тя беше в колата изчезна.Най-вероятно се е качила в нечия колата,понеже само при отвряне на врата на кола тя влизаше на секундата.Втората ми дакелка се казваше Джани тя беше кафява за разлика от 1-вата.Нея гледах около 6 години.През 1-вите 2 години беше ужасно луда и постоянно правеше бели ,но след това стана като човек - разбираше всичко което и се казваше и беше страшно послушна.За съжаление нея някой я открадна.
Та виждам че във форума присъстват снимки на малки дакелчета.Ако има някои да продава,моля да ми кажете.Понеже искам пак такова куче въпреки че знам какво ще претърпя през първите 2 години :blink:...И още нещо не държа кучето да е клубно и т.н..не ми трябва за изложба а за домашен любимец ...
Та виждам че във форума присъстват снимки на малки дакелчета.Ако има някои да продава,моля да ми кажете.Понеже искам пак такова куче въпреки че знам какво ще претърпя през първите 2 години :blink:...И още нещо не държа кучето да е клубно и т.н..не ми трябва за изложба а за домашен любимец ...
Публикувано: 02 March 2008 - 01:31 PM
Подаряват се 2 дакелчета на 2,5 години и на 2 месеца и половина - много сладки, мъжки, заминаваме и не можем да се грижим за тях
Йода е по-големият черно с кафяво
Шоко е шоколадов цвят - тъмно кафяво със светло кафяво
На добри хора с възможности
Йода е по-големият черно с кафяво
Шоко е шоколадов цвят - тъмно кафяво със светло кафяво
На добри хора с възможности
Публикувано: 06 March 2008 - 08:45 AM
Ейй сладури как сте? Опустя форума нещо :'( а преди беше от най-посещаваните :huh: Айде изникнете от някъде :P Дайте малко снимчици да Ви се радваме , какво правят сладурите? Поздрави :wub: :wub:
Публикувано: 14 March 2008 - 05:24 PM
Скоро разказах историята на мойте 2 дакела...И понеже четох всички страници от форума ми стана много интересно за проблемите с гръбнака на дакелите...Втората ми дакелка Джани - беше доста дебеличка в интерес на истината ако постоянно се шегувахме че ако сложим 2 чашки със чиниики върху нея ще ги носи без да ги разлее ;D...Другото което беше много интересно за породата й е че тя можеше да стои седнала на дупето си като човек и даже и харесваше....а никога не сме имали проблрми с нея.... :P
Много я търсихме след като я откраднаха и съм сигурна че и дори сега да я видя пак ще я позная защото тя имаше нещо като "отличителен белег" - незнам не съм се замисляла как се е получило,явно при раждането и там където и беше пъпчето имаше нещо като израстък...все едно не и е одрязано пъпчето като се е родила или е остявено доста дълго....Скоро ще сканирам неини снимки и ще ги пусна да ги видите всички защото така ми е трудно да обясня...... :wub:
Много я търсихме след като я откраднаха и съм сигурна че и дори сега да я видя пак ще я позная защото тя имаше нещо като "отличителен белег" - незнам не съм се замисляла как се е получило,явно при раждането и там където и беше пъпчето имаше нещо като израстък...все едно не и е одрязано пъпчето като се е родила или е остявено доста дълго....Скоро ще сканирам неини снимки и ще ги пусна да ги видите всички защото така ми е трудно да обясня...... :wub:
Публикувано: 19 March 2008 - 09:53 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

Вход

Горе
Цитиране +