Дакел
Публикувано: 10 May 2009 - 07:07 PM
Стели днес галих Бетка позволи ми и и дадох една бисквитка от тези кучешките и тя взе че ме облиза
Вчера проби дупка в нашата ограда и кога гледам Бетка в нашия двор
ама само се подушиха с Вики и тя си тръгна.Без теб не иска да играе и стои в нашия двор.Тя като лае и Вики вече се научи от нея и тя започна да лае по непознати.

Публикувано: 10 May 2009 - 10:18 PM
Здравейте =) Осем години отглеждах дакел (мъжки, много див и инатлив), но за съжаление го блъсна кола и вече 2 години страдам по него! Търся си нов- да е мъжки и тъй като съвсем случайно попаднах на този форум и видях че dakel4y има 4-ри мъжки кученца реших да се поинтересувам. Та ако може малко инфо, за поне едно от тях. Иначе за дакелите бих казала само едно: страхотни кучета са! За моя мога да напиша цяла книга... дано и вие да имате такива изживявания с тези сладури!!!
Публикувано: 11 May 2009 - 08:15 PM
xrisi95, в May 10 2009, 08:07 PM, написа:
Стели днес галих Бетка позволи ми и и дадох една бисквитка от тези кучешките и тя взе че ме облиза
Вчера проби дупка в нашата ограда и кога гледам Бетка в нашия двор
ама само се подушиха с Вики и тя си тръгна.Без теб не иска да играе и стои в нашия двор.Тя като лае и Вики вече се научи от нея и тя започна да лае по непознати.

Браво!!! Време и беше на Вики да се научи че тя е една тихичка Много се радвам!Иначе съм съм съвсем сигурна че Бета почти не се мярка във вашия двор!

Публикувано: 11 May 2009 - 08:49 PM
Ехеееееей вече си имаме 2 чифта очички,които гледат все още мътно и разфокусирано
до утре сигурно и другите момченца ще прогледнат :))) И не бoйте се-скоро ще има и снимки!

Публикувано: 13 May 2009 - 07:08 AM
Публикувано: 13 May 2009 - 08:14 AM
Ауууу какви са сладуриииииииии!И Вито е голям красавец!Наистина си приличат с Джако.
Публикувано: 13 May 2009 - 08:49 AM
Мама е супер.в събота й махнахме шевовете на коремчето,но най-долу раничката се отвори и взе да пуска нещо,приличащо на гнoй....в събота сме на вет а дотогава няколко пъти на ден промиваме раничката с риванол...бебетата са много добре,станали са направо като топчета-малко бебета+много цицки+много мляко за всеки=дебеланчета. :))) в събота като ходим за Съни ще ги водим и тях за премерване на килцата(грамчетата)и ако са достатъчно големи ще ги обезпаразитим....скоро и фотоси ще има,само да ги кача от фотоапарата и телефона ;)
А вие как сте?
А вие как сте?

Публикувано: 13 May 2009 - 06:19 PM
голям е сладур!ама защо е вързан така и стакава голяма верига???...