Дакел
Публикувано: 13 May 2009 - 08:14 AM
Ауууу какви са сладуриииииииии!И Вито е голям красавец!Наистина си приличат с Джако.
Публикувано: 13 May 2009 - 08:49 AM
Мама е супер.в събота й махнахме шевовете на коремчето,но най-долу раничката се отвори и взе да пуска нещо,приличащо на гнoй....в събота сме на вет а дотогава няколко пъти на ден промиваме раничката с риванол...бебетата са много добре,станали са направо като топчета-малко бебета+много цицки+много мляко за всеки=дебеланчета. :))) в събота като ходим за Съни ще ги водим и тях за премерване на килцата(грамчетата)и ако са достатъчно големи ще ги обезпаразитим....скоро и фотоси ще има,само да ги кача от фотоапарата и телефона ;)
А вие как сте?
А вие как сте?
Публикувано: 13 May 2009 - 06:19 PM
голям е сладур!ама защо е вързан така и стакава голяма верига???...
Публикувано: 13 May 2009 - 06:26 PM
SweeTka, в May 13 2009, 07:23 PM, написа:
по принцип с тов
а го разкарвам а и така ми го дадоха ако има нешто моля те кажи ми
от кога го имаш?и как така така са ти го дали-не се ли маха?просто е малко смешно такова кученце с такава верига-все едно е някакъв звяр.....по-добре му вземи кожен нагръдник и каишка или разтегателен(ако няма опасност от коли)....
Публикувано: 13 May 2009 - 06:29 PM
олелеее съжалявям много!сега видях останалите снимки......на 1 все едно повода беше огромен и за това така ти писах....много съжалявам-виждала съм дакели с такива поводи...
Публикувано: 13 May 2009 - 06:31 PM
ами аз направих грешката да дам на Съни храна от масата и сега е малко капризна....иначе си я храня с гранули и консерва и такива работи....знаеш ли маалко по-назад в темата има и за храненето...ако ти се рови виж-повечето неща за които питаш са писани...
Публикувано: 13 May 2009 - 06:37 PM
даааа
....намери ли инфото което търсеше?
Публикувано: 13 May 2009 - 08:31 PM
Ми добре дошли на всички нови! Иначе за темета за храната На моята и давам плодове и малко зеленчуци \харесва моркови\гранули\\искам да пробвам на Роял Канис за дакелите\задължително да има вода защото като яде гранули и после изпразва паничка !!!\ и консерва\с малко хляб и водичка макар че мн рядко\

Вход

Горе
Цитиране +