Дакел
Публикувано: 06 June 2009 - 09:04 AM
е,разбира се че е по-добре да я изкъпете с шампоан с НЕизтекъл срок на годност...не рискувайте със стария

Публикувано: 06 June 2009 - 08:30 PM
малко пресни бебешки новини!
вече ходим съвсем наперено,макар че снимките са малко ,,стари,,и тогава още леко се клатушкаме
имаме си остри зъбки,с които мнооого обичаме да хапем хората по краката и да им взимаме чехлите
вече папаме бебшка консерва и гранулки...отначало бяхме само на някаква си кашичка от чисто пилешко месце и хляб...срамота
и да се оплачем-мама ни пъди и не ни дава да сучем
казва ни че сме вече големи и я хапем с острите зъбки
понякога даже ни ръмжи ;(...освен това сме преместено в нова квартира-терасата
казват че не бивало да пикаме и акаме по пердетата или да ходим нявсякъде-срамота!сега кошчето ни е в един кашон,който ни пази от студа или горещината...
хораааа помощ-да излезеш на терасата сега е равносилно да си пъхнеш краката в аквариум с акули!
имаме обаче един проблем-мама Съни взе да пика и ака вкъщи,на дюшемето,което означава че урината се просмуква в дървото и мирише...никога не е правила такива бели откакто се научи да си върши работата навън...имам чувството че е защото малчовците са пикали навсякъде и й мирише...но понеже и без това скоро ще ходим на вет,ще питам докторката,да не би да й има нещо... :(
а ето и снимките

хораааа помощ-да излезеш на терасата сега е равносилно да си пъхнеш краката в аквариум с акули!

а ето и снимките

Публикувано: 06 June 2009 - 09:15 PM
charaka, в Jun 5 2009, 02:53 PM, написа:
Търсим си мъжко дакече с цел създаване на поколение.Все още не се е разгонила,защото е още мъничка но си търсим от сега.На 8 месеца е,пишете ми ЛС ако има желаещи.
П.С. Знам че не е тук мястото на коментара но не знам къде са правилата. :(
П.С. Знам че не е тук мястото на коментара но не знам къде са правилата. :(
Ето ги правилата:
http://forum.dog.bg/...?act=boardrules
сериозно погледнете т.6
Публикувано: 07 June 2009 - 05:39 PM
мерси,мерси!
ох не ме слушайте-ИЗОБЩО не искам да се разделям с тях!
ама...такъв е животът
....аз ще си ги виждам постоянно,даже черничкия(Били)ще идва всяко лято от Гърция...ама все пак ще ми липсват...в момента се борят и издават супер смешни звуци!

Публикувано: 07 June 2009 - 05:44 PM
ето снимки
И още нещто-вчера я гледам -има нещто на нослето
Полудях!Прилича на кърлеж но всъщност е нещо като пъпки 100 зора я снимах!Дава да я пипам и на мен лично не ми изглежда сериозно и да питам вас
На последната снимка е това нещто

Публикувано: 07 June 2009 - 05:45 PM
Dakel4y, в Jun 7 2009, 06:39 PM, написа:
мерси,мерси!
ох не ме слушайте-ИЗОБЩО не искам да се разделям с тях!
ама...такъв е животът
....аз ще си ги виждам постоянно,даже черничкия(Били)ще идва всяко лято от Гърция...ама все пак ще ми липсват...в момента се борят и издават супер смешни звуци! 

Сигурно е много забавно

Публикувано: 07 June 2009 - 05:46 PM
споко!и ние имахме такива-това е само пъпка!,,младежки"ги наричам аз
иначе Бетка е голяма сладурана(както винаги де
)