Дакел
Публикувано: 16 June 2009 - 09:41 AM
В нашия блок живееше кученце от преди 14 години(аз не съм била родена когато то е дошло)и много хора го биеха.Много пъти кучкарника го хващаше защото се обаждаха едни и същи хора тези които го целиха и обиждаха и Бета вече искаше да им се хвърля.Постоянно се притеснявахме за нея когато не се прибираше и на следващия ден веднага в кучкарника да си я взимаме :'(Един ден Бета влезе в хода да се скрие от хората които я гонеха с онва нещо с инжекцията-приспивателно и тръгнаха да я гонят и я уцелиха и аз тъкмо отивах на училище веднага я взех в ръце и казах че няма да им я дам и я оставих вътре в къщи и тръгнах да се разправям с тях(при условие че бях на 10 години) а те искаха да влезнат в къщи и ме заплашваха.След половин час каране аз успях да си я присвоя и като колата тръгна я взех на ръце и веднага при вета.Рева и викам докторе кучето ще уживее ли :'( и той ми каза да и аз се успокоих а след малко тръгна да има тикове и като се събуди незнаеше къде се намира
Гледката беше ужасна :'(Но и този път тя оспя да се справи.Един друг път едни момчета я бяха откаднали и вързали в изоставена къща на края на града и всеки ден я целили със снежни топки и я биели :o Аз и баба ми обиколихме насякъде и отидохме при тези хора които аз предполагах че са и познавах и се оказа че това момче е участвало .Неговите приятели били занесли кучето някъде и той незнаел къде.От там тръгна търсене ходене при родителите на децата и след 1седмица те ни върнаха кучето кльощаво гладно и в отвратително състояние.Като видях Бета тръгнах да я прегръщам и целувам а тя ме лизна с нейното малко езиче все едо ми каза обичам те :'( !Това беше кучето което ме чакаше 6часа пред училище да изляза и ми бе спасило живота от човек който ме хвана за ръката в тъмното а тя му се нахвърли :'( и така той ме пусна и аз веднага се прибрах.През какво ли не мина през този живот.На 22 април 2006г Бета почина.Един човек който продавал пилета и дал отрова(той мразеше кучета и ни каза че още веднъж този помяр дойде ли при него няма да се върне живо но аз не му повярвах че може да го направи) и тя вече замаяна пресичала улицата и една кола я блъснала.Умря на място :'(Това ни го каза един таксиджия който видял всичко.А очите и бяха като кристали от отровата-това ни го каза един вет който я видя след това.Както си играех пред блока случайно дочух как мъж и жена си говорят за някакво жълто куче което било блъснато до улицата. Зарязах всичко и отидох до улицата и там видях Бета да лежи мъртва :'(Мислех че няма да го преживея липсваха ми стъпките които се чуваха когато Бета слизаше с нас по стълбите липсваха ми нейните посрещания нейните очи и поглед липсваше ми Бета.Погребахме я пред едно голямо дърво и до днес аз и нося цветя.Но едно немога да разбера защо съседката обвини мен!Обвини ме че аз съм виновна
Половин година по-късно мъжът който отрови Бета почина.
Към charaka-всичко може да се случи.Трябва да се вземат мерки.Той как може да я отрови ако тя не взима нищо от него и ако не я пипа.Нали живее у вас.Трябва да я пазите да не яде нещо от улицата
Към charaka-всичко може да се случи.Трябва да се вземат мерки.Той как може да я отрови ако тя не взима нищо от него и ако не я пипа.Нали живее у вас.Трябва да я пазите да не яде нещо от улицата
Публикувано: 16 June 2009 - 10:09 AM

Публикувано: 16 June 2009 - 03:55 PM
и аз вече се уверих че има всякакви гадни хора - ВЧЕРА МИНАВАМ ПО УЛИЦАТА И ДАРЖА ХАРИ МИНАВА ЕДИН ЧОВЕК И ГО РИТА КАКВО МУ ПРЕЧИ ЖИВОТИН4ЕТОО БЕЕ МНОГО СЕ ЯДОСАХ И ЗАПОЧНАХ ДА СЕ РАЗПРАВЯМ ЗАШТОТО КУЧЕТО МИ БЕШЕ С ПОВОД И НА НИКОИ НИ6ТО НЕ ПРАВЕШЕ -
Публикувано: 16 June 2009 - 07:25 PM
горкия ми баща
понеже терасата където са малчовците се мие сутрин и вечер(познайте защо
)тате я изми преди 15 мин...идвам аз на компа и какво виждам-4 прецизно оформрни купчинки бебечко ако,оформени като ромб
те горките само са чакали да им стане хладно на дупетата че да си свършат работата
и преди да питате за снимки се защитавам-тези малки хали явно могат да се снимат само когато са заспали...което е невъзможно,защото чуят ли вратата на терасата да се отваря се събуждат веднага и почва едно боричкане,една игра... все пак пръстите на краката не са ми излишни 
по въпроса за лошите ,,хора,,-явно просто някои са оперирани от добросърдечност :(
Както казва татко ,,Човек който обича животните НИКОГА не е зъл и лош"надявам се само никой да не посегне на вашите и моето куче.
по въпроса за лошите ,,хора,,-явно просто някои са оперирани от добросърдечност :(
Както казва татко ,,Човек който обича животните НИКОГА не е зъл и лош"надявам се само никой да не посегне на вашите и моето куче.
Публикувано: 17 June 2009 - 11:43 AM
двамата сте много сладки

Вход

Горе
Цитиране +