Дакел
Публикувано: 17 June 2009 - 02:05 PM
Големи сладуранковци!!!Особено онази снимка с Габи и с Доберманчо!Очите ми останаха там!Прилича на Бета и Вики\на хриси95\ само дето тея лудетини са с различни цветове Но са живи и здрави \и да не са заплашвани от побъркани хора\ пък другото ще се оправи
Публикувано: 17 June 2009 - 02:59 PM
всички сте супер сладки!!!
AnubisA-Габриел е просто...нямам думи
на онази снимка където са легнали двете със Фаби направо ми се залепиха очите
charaka-твоето беборанче е толкова милинко!
абе все едно всички сте направени от захар!
моето Съни не хълца като иска нещо,тя просто пикае и ака нярочно...и демонстративно...веднъж се беше изпикала на мама на възглавницата

charaka-твоето беборанче е толкова милинко!

моето Съни не хълца като иска нещо,тя просто пикае и ака нярочно...и демонстративно...веднъж се беше изпикала на мама на възглавницата

Публикувано: 18 June 2009 - 09:36 AM
Здравейте!
Радвам се, че ви хареса малката ми шушка Габи!
Голямата е Фабел :))
Да ви кажа честно, малко ми се вижда зорско това малкото и лудо дакелче.. Милото е хем чаровно хем хитро...Опитва се да се налага и на баща си успява, но пред мен не минанат тия номера..
Много ми е странно като съм с нея, щото примерно Фабел преви каквото аз правя- като спя и тя спи при мен, като ми се играе, играем и тн.. а това малкото си прави каквото иска.. сутринта ме дигна в пет да пикаем, а после препуска цяла сутрин през мен с един чорап... :D
Не се сетих да я снимам, но скоро ще и ще ви я покажа пак :))
И още нещо.. не мислите ли, че създаването на кучешки бебета е сериозно нещо, не стаава така- айде да ги срещнем и тн.. :((
Радвам се, че ви хареса малката ми шушка Габи!
Голямата е Фабел :))
Да ви кажа честно, малко ми се вижда зорско това малкото и лудо дакелче.. Милото е хем чаровно хем хитро...Опитва се да се налага и на баща си успява, но пред мен не минанат тия номера..
Много ми е странно като съм с нея, щото примерно Фабел преви каквото аз правя- като спя и тя спи при мен, като ми се играе, играем и тн.. а това малкото си прави каквото иска.. сутринта ме дигна в пет да пикаем, а после препуска цяла сутрин през мен с един чорап... :D
Не се сетих да я снимам, но скоро ще и ще ви я покажа пак :))
И още нещо.. не мислите ли, че създаването на кучешки бебета е сериозно нещо, не стаава така- айде да ги срещнем и тн.. :((

... and through it all,
she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
Публикувано: 18 June 2009 - 10:28 AM
AnubisA-ТОВА Е ДАКЕЛА!
дакела си е съвсем отделно куче с ХАРАКТЕР-моята ветеринарка казва че са като германските домакини-наперени,любопитни и нахални
още повече че Габи е още бебе-това им е най-лудия период.когато Съни беше бебе най-безцеремонно ме хапеше злостно по краката...за да ми свали пантофите и да си ги гризка на спокойствие
...а когато някой от семейството ми се опитваше да си обуе чорапи-малеей ако успееш да си го вземеш цял от нахалния дакел който ще ти го издърпа от ръцете значи си късметлия
Съни като се разгони обаче на 8мес.и се промени напълно-пак си беше игрива,но не беше бебе :( буквално на единия ден постоянно си търси белята като малките деца,а на другия-една такава тиха,почива си и не й се играе особено...но сега ви пожелавам много успех с обучаването,защото със сигурност ще ви е нужен-дакела е едно от кучетата които много трудно се поддават на обучение.

Съни като се разгони обаче на 8мес.и се промени напълно-пак си беше игрива,но не беше бебе :( буквално на единия ден постоянно си търси белята като малките деца,а на другия-една такава тиха,почива си и не й се играе особено...но сега ви пожелавам много успех с обучаването,защото със сигурност ще ви е нужен-дакела е едно от кучетата които много трудно се поддават на обучение.
Публикувано: 22 June 2009 - 11:19 AM

Публикувано: 23 June 2009 - 07:41 AM
Ей ама Дейзи и Съни доста си приличат!