Dog.bg Форуми : Дакел

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (204 Страници) +
  • « Първа
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Дакел

#331 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 16 November 2005 - 01:40 PM

Наистина сме много назад! Уви, няма и скоро да се оправим! Жалка картинка сме! Но се надявам поне малко по малко да се върви към по-добро!
Хората назапад ценят малко повече природата и животните от нас и създават много организации които да се грижат з атях. Но и там има проблеми и замърсяване, даже повече отколкото при нас! Но полагат услия поне...

User's Signature

EPAGNEUL BRETON KENNEL От РАЙЧЕВ

Качена снимка

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека

#332 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2005 - 03:52 PM

На тази тема се разтройвам.. ние сме непоправими.. не ЕС.. ми нищо не може да ни оправи a)

П.П. Сори за песимизмът! oleeee

#333 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2005 - 04:16 PM

Хайде нещо по-весело :-) Да ви разкажа току що що за цирк ми изигра Шели l) l) l)
Значи седя си пред компа и чета из форума, а тя си ръфа кучето-играчка и скимти нещо под стола ми, та й викнах и я взех в мене! И си чета и пиша мнения, а тя по едно време се надигна и скочи към екрана! Чак ме стресна b) И после взех да я наблюдавам, а тя пък наблюдава екрана и си прелиствам м/у другото страничките. И по едно време стана много съсретоточена и после схванах, че тя следяла курсора на мишката на екрана l) l) l) така ме напуши на смях, че малко я разиграх. Местя мишката насам, натам, а тя гледа екрана и даже започна да го ръмжи! Само за видео беше l)

User's Signature

Качена снимка

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека

#334 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2005 - 04:19 PM

Хахаха.. на Морти любимото му е да стои пред огледалото. Имам огледало на едната вратичка на гардероба и то стига до земята. Като седне там с часове може да се гледа и да се облизва в огледалото. Много е самовлюбен!!! l) l) l) А понякога минавайки покрай него, ако си носи топката (примерно) и мерне кучето в огледалото, че му е взело топката и почва едно ръмжене и мятане!!! l) d) d) Голям е идиот! w)

#335 Потребителят е офлайн   MeeLa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2005 - 04:32 PM

хахаха, много са ви смешни дакелчетата!!! b) l) b)

и съм забелязала, толкова са наблюдателни... направо се чудя как в тая малката главичка толкова акъл w)

и много се глезотят, щом видят, че могат да се налагат, такива циркове ще измисят, само и само да си постигнат целта d)

#336 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2005 - 04:32 PM

хаха, симпатяга! Ами пази си играчките детето, ти пък какво сега
l)
Ама така както са сладки и мили, много ме ядосват понякога! Не знам вие как сте, ама Шели науми ли си че няма да се подчинява и направо може да ни извади от релси! Изключително дива е! То все бива, бива, ама чак толкова, голяма побойница ще стане ми се струва! Вие наказвате ли го? В смисъл ... и аз не знам в какъв смисъл. Аз й угаждам повече на Шели, ама Митко й се ядосва понякога много, защото наистина прекалява! n) И я перва по дупето, а тя все едно нищо, пак си знае нейната ouu ouu ouu

User's Signature

Качена снимка

#337 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2005 - 04:35 PM

Цитат

и много се глезотят, щом видят, че могат да се налагат, такива циркове ще измисят, само и само да си постигнат целта d)

Оооо, ужасни могат да са! Ти й викаш НЕ, НЕ, НЕ - тя все едно й казваш ДАВАЙ, ДАВАЙ! Ужас! ouu
Дано отминат тези периоди, че голяма беля ще бъде като порасне oleeee

User's Signature

Качена снимка

#338 Потребителят е офлайн   MeeLa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2005 - 04:36 PM

Силви, прочетох някъде, че Шелито имала пъпна херния?? s)
Какво казаха ветеринарите? Знам, че оперативно се премахва, но тя сигурно е още малка. Ще й създава ли проблеми за в бъдеще?

Ама има много безотговорни стопани на кучета дето ги развъждат без никаква капка мозък, само гледат да ти вземат парите и край, моето куче от такива стопани си отиде s) s) s)

Ето затова трябва всичко да е според правилата!

#339 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2005 - 04:46 PM

Миленка, не се притеснявай! Лекарката на Шели ни обясни как стоят нещата. Като направи 3 месеца, като й минат всички ваксини, да си стъпи по-стабилно на крачетата, както с еказва и ще й се направи операция! Била съвсем лека и без никакви последици! Има и вариант сама да си зарастне хернията, понеже е мъничка, но като гледам май няма да стане. Затова сигурно ще я оперират, но има време. Важното е че не я боли и не й пречи!
Опасно става когато кучето порасне и не е оправена тази херния и примерно е заплодено и ще ражда! Тогава има големи проблеми, но ние до там няма да стигаме!!!

User's Signature

Качена снимка

#340 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 November 2005 - 06:44 PM

HERZ, и вие ли сте в ИТА ВЕТ? r)

#341 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 November 2005 - 08:08 PM

Цитат

HERZ, и вие ли сте в ИТА ВЕТ? r)

Да, защо? И вие ли сте там??? Първоначално бяхме при едни в Люлин, понеже тук в Надежда ни казаха, че не били добри, но доста неща не ни обясниха и сега сме в ИТА ВЕТ! Много сме доволни!
User's Signature

Качена снимка

#342 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 November 2005 - 08:09 PM

Не, ние не сме r) Ние сме в "Анимо" r) d)

#343 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 November 2005 - 08:14 PM

А днес вече бяхме навън, аз още не съм ви се похвалила. Мислехме по принцип утре да я изведем, но викаме айде днес. То днес реално е денят, но имахме други планове, които отпаднаха ... абе дълга история, важното е че бяхме навън :-))))
Бяхме до Ита вет да й сложат от фронтлайна против бълхи и кърлежи, та там си купихме и храна, и дрешкаааааааа - още нямаме снимки, но скоро ще сложа :-) Нова каишка й взехме, абе изобщо обзаведохме я! Готова е за зимата b)
Интересно беше, че изобщо не се уплаши от външния свят b) Директно взе да си тича и да души насам-натам :-) Но бързичко се измори или може би понеже не е свикнала и по едно време взе да скимти лекичко и да иска да я вдигнем. Нормално - ще свикне постепенно! super Е нито веднъж не се изпишка навън, но затова има време, утре смятам да се заема сериозно да я изчакам да пишка навън и д аразбере, че там трябва! Наградките и в бойна поза! l) Дано само не вали, че не знам тогава как ще излизаме. ...

User's Signature

Качена снимка

#344 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 November 2005 - 08:15 PM

Цитат

Не, ние не сме r) Ние сме в "Анимо" r) d)

Предположих, че не сте в ИТА, понеже лекарките там като отидохме и ни се зарадваха и казаха, че вече ще имат и бебе-дакел! Така че ако и вие бяхте нямаше да кажат така, но викам да те питам d) d) d)
User's Signature

Качена снимка

#345 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 November 2005 - 08:17 PM

d) Браво на Шели! Тя е герой!!! l) l) l) d) Айде като свикнете навънка ще се съберем да потичат бебетата! l) d) d) d)

#346 Потребителят е офлайн   little_mil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 November 2005 - 08:21 PM

Честита първа разходка на малката сладуранка! Ще се научи и да пишка, щом Елмо се научи b) Сигурно е много сладинка с дрешка и новата каишка, искам снимкииии! Ние пък да ви се похвалим - Елмо вече голямата нужда си знае и си я върши навън. Само сутрин понякога се изпуска, но аз съм виновна, защото ми е трудно да го извеждам рано ouu Но ще свикваме заедно - аз да ставам, той да стиска l) Пишкането още го прави и вкъщи. Иначе навън си ходи вече, даже вдига краче като голямо момче, но това не му пречи да си пишка и удома. Надявам се, че с възрастта ще отмине и ще почне да пишка по-рядко.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#347 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 November 2005 - 08:26 PM

Толкова бързо ще свикнат, те са умни кучета! b) d) Морти не помня от кога не го е правил.. а за акане да не говорим ...
Ааааа, току що му изкъртих един кътник s) С една играчка.. горкия как го изплю смешно! r)

П.П. Само му се подигравам на горкия ! l) w)

#348 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2005 - 03:30 PM

Някоя от вас, девойки, ще ходи ли утре на изложба r) d)

#349 Потребителят е офлайн   little_mil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2005 - 04:57 PM

Аз току що чувам, но разгледах и разбрах. Не знам, утре съм сама и нямам какво да правя, но не ми се разхожда Елмо по рейсовете. Може без него да дойда. Розалия ти ще ходиш ли?
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#350 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2005 - 05:38 PM

Е без него естествено r) Аз мисля да ре разходя, но зависи от това в колко си легна днес l)

• (204 Страници) +
  • « Първа
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни