Дакел
Публикувано: 06 July 2009 - 06:46 PM
julianas, в Jul 6 2009, 07:29 PM, написа:
искам да попитам как се чувстват вашите дакели в жегата
защото моите след разходка от 40м дори и по хладно време сега особено след дъжд бързат да се прибират и после спят все едно съм ги разхождала 2 часа
Аз мисля че това е нормално поведение. Джери го пускам вън на двора той стои 5-10 мин пребира се и спи. А понякога спи някаде на вън. Предимно на плочите или си рови дупка и ляга. А когато е горе спи на плочките в коридора или на терасата. А и не яде много много. През повечето време спи.

We love animals and they love us
Публикувано: 06 July 2009 - 06:47 PM
julianas, в Jul 6 2009, 07:33 PM, написа:
а Джулия беше много смешна имаше голяма глава и ми приличаше на кучето от филма Маска ха ха
но като мина 6 м се оформи
А Джери като беше малак не можеше да слезе по стълбището. Дупето му се вдигаше във въздуха и беше много смешен. Или ако измия плочките той се пързаля и пада.

Публикувано: 07 July 2009 - 09:19 AM
Малко новини от при нас, щаба на черно- кафявите кучета :))
Малката ми гадина Габриел е много послушна, душичка направо...
Само два кусура има!... единия е, че ака и пишка навсякъде почти, (особено пишкането), въобще не дава признаци, че някога ще се научи... това не ме притеснява толкова мен лично, колкото моя приятел, който я гледа- доста се дразни...
Дугото, което ме тревожи е- ами малката изгрежда няма никаква нужда от сън през нощта! по цяла нощ търчи през мене и ме ближе, или закача фабела.. не ни оставя да спим!
Дайте някви съвети плз, че не ни е лесно.... ( с такова малко и диво кучи)!

she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
Публикувано: 07 July 2009 - 10:02 AM
ПП-Двора е заграден да не се шашнат някои как така си пускаме кучето в двора :D
Публикувано: 07 July 2009 - 10:56 AM
SMitreva, в Jul 7 2009, 11:43 AM, написа:
За връзка търсете Елисавета Тотева. Благодарим!!!
За контакти:
Maria Yaniova
088797803
София
Имейл: valimar@abv.bg
Публикувано: 07 July 2009 - 11:03 AM
AnubisA, в Jul 7 2009, 10:19 AM, написа:
Малко новини от при нас, щаба на черно- кафявите кучета :))
Малката ми гадина Габриел е много послушна, душичка направо...
Само два кусура има!... единия е, че ака и пишка навсякъде почти, (особено пишкането), въобще не дава признаци, че някога ще се научи... това не ме притеснява толкова мен лично, колкото моя приятел, който я гледа- доста се дразни...
Дугото, което ме тревожи е- ами малката изгрежда няма никаква нужда от сън през нощта! по цяла нощ търчи през мене и ме ближе, или закача фабела.. не ни оставя да спим!
Дайте някви съвети плз, че не ни е лесно.... ( с такова малко и диво кучи)!
споко-дакела е инато куче,но като всяко друго(въпреки че по-трудно),ще се научи да си върши работата където трябва!ние взехме Съни на 3мес. без никакви ваксини,само с хапче за обезпаразитяване...та 1-та ваксина я сложихме на 3мес-смятай кога чак излезе навън за 1-ви път(като се смятат всичките ре-ваксинации,за които трябва да си седи вкъщи)...трудно,но се научи :) ама пак ще кажа-дакела е куче с характер!при нас,оставим ли я затворена в една стая и излезем и ни няма за например няколко часа-белата е свършена(поне като малка беша така де,но и сега се случва понякога).маркира ли си място-там си върши работата и това е!но вие сте още малки и ще се научите.дакела е малко лакома порода,така че пликче с лакомства за поощрение върши чудеса!а за тормозенето през нощта-там вече не мога да ти помогна-явно това си е специалното на Габи.
Кка са другите кучовци в тея жеги???
Публикувано: 07 July 2009 - 12:33 PM
rodegunda, в Jul 7 2009, 08:56 AM, написа:
За контакти:
Maria Yaniova
088797803
София
а ето и снимки

Публикувано: 07 July 2009 - 01:23 PM

Публикувано: 07 July 2009 - 06:21 PM
подуто и веднага вън но не мисля че така трябва да се мъчи
а за спавето не и позволямаити през деня много да спи повече движение и никакмо спане преди 10 вечерта мисля че до 2-3 трябва да помогне
Публикувано: 09 July 2009 - 06:38 PM
xrisi95, в Jul 7 2009, 01:33 PM, написа:
rodegunda, в Jul 7 2009, 08:56 AM, написа:
За контакти:
Maria Yaniova
088797803
София
а ето и снимки

Само като ги гледам кви са слаби ми се насълзяват очите