Дакел
Публикувано: 18 August 2009 - 08:25 AM

Публикувано: 21 August 2009 - 11:04 PM
Вчера се случи нещо ужасно. Безрасъдните ми съседи изпуснаха Джери навън и аз докато сляза, той отпрашил нанякаде. Съседката ми вика "Ми хукна някаде натам, търси си го". Аз виках, питах хората,но никой не го е виждал. Взех колелото и викан колкото ми глас държи - "Джерииии, Джериии". Но него го няма никъде. Събрах цял пътрул от приятели от улицато но не го намерихме. И тогава започна един рев... Просто не можех да се спра. Опасявах се че са го взели или го е згазила кола. И тогава най-добрата ми приятелка го намери. Един човек я е чул че вика и я е попитал "Случайно да търсиш нещо малко тлъсто ходещо кремвиче?Някаде тук е." Хванахме го и сега не го пускам на двора без мен.

We love animals and they love us
Публикувано: 22 August 2009 - 09:36 PM
Беаво,че сте го намерили.Ние също преди 2 седмици изгубихме Дейзи!Направо...Аз и дядо бяхме в колата и той е навънка,а аз съм вътре в колата.И дядо се качва и тя излиза презвратата,ама нито сме я видели нито нищо и аз си мисля,че е при дядо,а пък дядо си мисли,че е при мен и ...
Само слизаме и гледаме и се чудим!!!Обиколихме всичките улици не успяхме да я намерим за 1-2 часа.Със сестра ми отидохме и тя я видя...,но си помисли,че е котка и вика не е Дейзи,не е Дейзи.Ама тя се беше свила и ч беше страх,добре че се приближихме и тя ни видя и като започна да скача като подивяла и сега без каиша не излиза на улицата

Публикувано: 24 August 2009 - 04:29 PM
ето и повече за Рони
Този малък чаровник е на 1.5 години, казва се Рони. Дакелчето с нежна копринена козинка и навлажнени очи е нежелано в сегашния си дом, защото семейството наскоро се е сдобило с бебе и решава да изхвърли кучето. Търси се сериозен стопанин за това уникално куче, който няма да се отърве от него, когато му се роди дете, а ще го обича като свое собствено. Мили деца, моля не звънете ако нямате изрично съгласие от родителите си.
БДЗОЖ София
За контакти:
Аглика Иванова
0884750908
София
Имейл: schwann@abv.bg
Този малък чаровник е на 1.5 години, казва се Рони. Дакелчето с нежна копринена козинка и навлажнени очи е нежелано в сегашния си дом, защото семейството наскоро се е сдобило с бебе и решава да изхвърли кучето. Търси се сериозен стопанин за това уникално куче, който няма да се отърве от него, когато му се роди дете, а ще го обича като свое собствено. Мили деца, моля не звънете ако нямате изрично съгласие от родителите си.
БДЗОЖ София
За контакти:
Аглика Иванова
0884750908
София
Имейл: schwann@abv.bg
Публикувано: 25 August 2009 - 08:57 AM
Горкичкият :( е па тва не мога да го приема-имали дете и ще го изхвърлят!е хубу де,сестра ми и майка ми днес ги изписват от родилното-ние що не махаме Съни?що не я подарим или извърлим?Ами много просто-защото това куче е много повече от дом.любимец!!Просто трябва да се запиташ колко го обичаш,когато се замислиш да го изхвърлиш от дома си...
Публикувано: 25 August 2009 - 12:38 PM
ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ ПАКОСТНИЦИ!ДА ВИ РАДВАТ И ДА ВИ ОБИчАТ МНОГО!
Как се родиха малките?Какъв пол са?А Джули как е?Съжалявам за въпросите,ама много се радвам!
Как се родиха малките?Какъв пол са?А Джули как е?Съжалявам за въпросите,ама много се радвам!

Публикувано: 25 August 2009 - 01:05 PM
вече съм спокоина и ще ви разкажа
вчера към 13.00часа започна да скимти ,температурата и падна ,престана да яде и само пиеше вода,постлах и едно одяло до спалнята тя си свали възглавница и един чаршав,започна да си примъква малки играчки и да ляга върху тях,работа беше ясна и така цяла нощ,не мигнах мислех, че ще роди през ноща но тя хитрушата ме изчака да излезна за 2 часа сутринта он 8-10 часа ,а нямаше контракции, и родила аз се върнах точно когато изтърсачето беше освободено от платецента от нея това е черната шушулка.
Родила сама без помощо, бързо и без усложнения благодаря на дядо боже.
Ветеринаря доиде оправи им пъпната връв,на мама една инжекция за по бързо свиване на матката и каза че просто и 4 -те са чудесни да да имаме 3 момиченца една дунда ,която е набръчкана като шар пей дебеличка, една строина като мама и една чудна черна перла като тати!!!!!!
Джако е превъзбуден понеже е оделен и се ядосва,но е щастлив!!!!
Днес е хубав ден!
25.08.09 да са ми живи и здрави цялото семейство!
а и забравих да кажа че маика ми е идвала до нас и джулия не и дала да влезне в спалнята,даже като и казах че е родила остана много изненадана?!
дори и на мен наи много 1 минута ми дава бебе и започва да скимти или ръмжи мамината тя!
вчера към 13.00часа започна да скимти ,температурата и падна ,престана да яде и само пиеше вода,постлах и едно одяло до спалнята тя си свали възглавница и един чаршав,започна да си примъква малки играчки и да ляга върху тях,работа беше ясна и така цяла нощ,не мигнах мислех, че ще роди през ноща но тя хитрушата ме изчака да излезна за 2 часа сутринта он 8-10 часа ,а нямаше контракции, и родила аз се върнах точно когато изтърсачето беше освободено от платецента от нея това е черната шушулка.
Родила сама без помощо, бързо и без усложнения благодаря на дядо боже.
Ветеринаря доиде оправи им пъпната връв,на мама една инжекция за по бързо свиване на матката и каза че просто и 4 -те са чудесни да да имаме 3 момиченца една дунда ,която е набръчкана като шар пей дебеличка, една строина като мама и една чудна черна перла като тати!!!!!!
Джако е превъзбуден понеже е оделен и се ядосва,но е щастлив!!!!
Днес е хубав ден!
25.08.09 да са ми живи и здрави цялото семейство!
а и забравих да кажа че маика ми е идвала до нас и джулия не и дала да влезне в спалнята,даже като и казах че е родила остана много изненадана?!
дори и на мен наи много 1 минута ми дава бебе и започва да скимти или ръмжи мамината тя!
Публикувано: 25 August 2009 - 03:00 PM
Ах какви са дундички!А Джули точно на Съни ми прилича...ех,ние 4 момченца,вие 3 момиченца...Милата тя,самичка родила...ама да ти кажа направо е чудно че се е справила сама,че дребчовците не са много малки
Още един път-да са ви живи и здрави и много пакостливи!