Дакел
Публикувано: 08 September 2009 - 08:51 AM
Става вечер и почваме да си ходим по леглата и на мен ми дадоха задачата да спя в една стая с нея,защото тогава скимтеше и лаеше и да не събуди накой.И тя си заспива на нейното си легло,за пред мен.Аз спокойно си засппивам и си мисля,че всичко е наред.И някъде към 3:30-4:00 часа се събуждам облизана по цялото лице люс малко лиги.И аз не знам как се е покатериля,но тогава беше на 2 месеца,а леглото беше достта високо!
Браво на бебешорките,а Джако още лли се страхува от тях,защото като имахме и ние малки,само че не от Дейзи ами от каракачанката и само да сизпищят и тя бяга на километри от тях,а естествено и Шийла й ръмжеше и тя май за това изпитваше страх!
Публикувано: 08 September 2009 - 09:01 AM

Публикувано: 08 September 2009 - 12:25 PM
Публикувано: 08 September 2009 - 12:31 PM
Ето прословутата възглавница - вече изядена. Любимият ринг - единствената ни играчка, която оцеля от самото начало. Всички други биваха изядени. И любимите наденички
Публикувано: 08 September 2009 - 05:36 PM
Публикувано: 08 September 2009 - 09:09 PM

We love animals and they love us
Публикувано: 09 September 2009 - 06:16 AM
защо да не си сигурна веселбата е два пъти по голяма моите се разбират чудесно мъжки и женски двоика така че ако имате възможност си вземете и дакелка грижете се увеличават но да са живи и здрави не особено и не нарушават ритъма просто искат двоино внимание
Публикувано: 09 September 2009 - 09:26 AM
Публикувано: 09 September 2009 - 10:38 AM
Съни по начало ИЗОБщО не обича водата-само тая дето й е в купичката.Много мрази да я къпят...една такава нещастна става,направо да се разплачеш
По въпроса за храненето-аз й се научих на номерата,които включват жалостиво гледане,треперене,скимтене и побутване с лапиичка,обаче баба ми и леля ми например не могат да й устоят и айдее хапчица..иначе се опитваме да не я глезим много с храна от масата,защото е доста вредно,особено ако храните имат много сол и подправки или ако са много мазни.
Джулианас-сега започва купона у вас!
P.S:Борислава,наистина ще е хубаво да вземете дружка на Джери,но замисляли сте се не за дакелка,а за някое дребно кученце от приют,или за някой от дакелите(ако има женски де)от обявите във форума?Само предлагам

Вход

Горе
Цитиране +