Дакел
Публикувано: 08 September 2009 - 09:09 PM
Джерко гледа само да отделя поглед от храната и ми гепва по една наденичка. Един път сложихме масата и когато се върнахме сиренето го няма а Джерко седи и се облизва най-нахално. И да със сигорност дакелите са големи скици. Мама иска да си вземеме и женска дакелка за да бъде другарка на Джери,но аз не съм сигорна ...

We love animals and they love us
Публикувано: 09 September 2009 - 06:16 AM
Борислава
защо да не си сигурна веселбата е два пъти по голяма моите се разбират чудесно мъжки и женски двоика така че ако имате възможност си вземете и дакелка грижете се увеличават но да са живи и здрави не особено и не нарушават ритъма просто искат двоино внимание
защо да не си сигурна веселбата е два пъти по голяма моите се разбират чудесно мъжки и женски двоика така че ако имате възможност си вземете и дакелка грижете се увеличават но да са живи и здрави не особено и не нарушават ритъма просто искат двоино внимание
Публикувано: 09 September 2009 - 09:26 AM
Цитат(sara 25 @ Sep 8 2009, 06:36 PM) <{POST_SNAPBACK}>
О оо ти да не мислиш, че ние само ги гледаме наденичките. Значи Сара прави следното - на вечеря сяда точно под мамаи чака да си хапне. Ако не й дадеш надава вой и започва да те бута с муцунка и да ти се кара...

Публикувано: 09 September 2009 - 10:38 AM
Охх много за четене много нещо
и аз да се включа
Съни по начало ИЗОБщО не обича водата-само тая дето й е в купичката.Много мрази да я къпят...една такава нещастна става,направо да се разплачеш
един път бяхме на море(първия път на Съни)-ей,не ще да влезе във водата и това е!беше влязла много на плитко,обаче една вълна я покри,задави се с вода,и от тогава само лае вълничките...вчера например бяхме излезли на разходка,ама то навсякъде мокро-наща красавица върви само под стрехите на магазините и не желае да стъпи на мокрия тротоар
По въпроса за храненето-аз й се научих на номерата,които включват жалостиво гледане,треперене,скимтене и побутване с лапиичка,обаче баба ми и леля ми например не могат да й устоят и айдее хапчица..иначе се опитваме да не я глезим много с храна от масата,защото е доста вредно,особено ако храните имат много сол и подправки или ако са много мазни.
Джулианас-сега започва купона у вас!
щом са прогледнали,скоро и ще проходят и жална ти майка-стават направо опасни!!!
всичко им е любопитно,навсякъде трябва да се наврат,всичко да опитат,всички да целунат
и нали знаеш-СНИМКИ

P.S:Борислава,наистина ще е хубаво да вземете дружка на Джери,но замисляли сте се не за дакелка,а за някое дребно кученце от приют,или за някой от дакелите(ако има женски де)от обявите във форума?Само предлагам

Съни по начало ИЗОБщО не обича водата-само тая дето й е в купичката.Много мрази да я къпят...една такава нещастна става,направо да се разплачеш

По въпроса за храненето-аз й се научих на номерата,които включват жалостиво гледане,треперене,скимтене и побутване с лапиичка,обаче баба ми и леля ми например не могат да й устоят и айдее хапчица..иначе се опитваме да не я глезим много с храна от масата,защото е доста вредно,особено ако храните имат много сол и подправки или ако са много мазни.
Джулианас-сега започва купона у вас!

P.S:Борислава,наистина ще е хубаво да вземете дружка на Джери,но замисляли сте се не за дакелка,а за някое дребно кученце от приют,или за някой от дакелите(ако има женски де)от обявите във форума?Само предлагам

Публикувано: 10 September 2009 - 02:30 PM
Браво на Хари поне се е натичал. Като знам моята муцунка колко обича да тича. От две седмици не си е ходила на село при роднините да поиграе с котенцата. ХЕ хе. Тя ги знае като мацинки. Играеме си и с едно яренце и с още едно кученце на ими Бочко. Въобще голям кеф е .
Публикувано: 10 September 2009 - 02:40 PM
А пък ние не знам защо но много мразиме пекенези. Преди 3 години на един му оскубахме опашката. Дали защото беше женски. И сега като го види ще го изяде. А си имаме такъв приятел мъж от нашия блок е и с него много си играеме и му се радваме.
А тук може да видите семейството в цялост при една от многобройните ни екскурзии.
А тук може да видите семейството в цялост при една от многобройните ни екскурзии.