Dog.bg Форуми : Дакел

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (204 Страници) +
  • « Първа
  • 180
  • 181
  • 182
  • 183
  • 184
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Дакел

#3621 Потребителят е офлайн   dakelfen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 September 2009 - 10:32 AM

Аз лично се изгубих в училище хихи!Бета също така не понася и топки!Незнам защо ама много я е страх.Обича да гледа анимал планет.особено имаше един път когато даваха топ дог и тя така се втренчила ж телевизора че мен ме е страх на не вземе на почне да лае че имаме много проблеми с лаенето.ще гледам честичко да се отбивам че нали знете на пържо място е работата и след това удоволствията :Р
User's Signature

Качена снимка

#3622 Потребителят е офлайн   Julieta_Romeo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Всякакви животни (най - вече кучета) 1 куче - Дейзи - дакел - 1 год. 8 месеца и 28 дни :) Др. интереси: интернет ,филми за животни, форуми за животни,музика, тенис,футбол

Публикувано: 18 September 2009 - 02:44 PM

Извинете от одавна не съм влизала,че ми беше спрян нета за малко и като вида толкова коментари,няправоо...ми светнаха очичките ab_041.gif И аз много добре знам,че дакелите са злопаметни!Един ден оставих Дейзи сама ама само за 2 минути и виждам че мама и тати си идват и тя скимти,ама точно както сирена и те влизат първи!Аз отивам и я викам тя извръща поглед галя я,тя си обръща главата и отива при тати.После аз й давам да яде тя не идва,а после аз и хващам главата и си давам носа,а тя да отбие номер и лекичко ме облиза.Толкова ми се сърди около цялата нощ и после си заспа при мен zz_223.gif големи сладурани и сладурковци включително и дундите!!!
User's Signature

http://i48.tinypic.com/2zq7gb9.jpg <--- by Julieta_Romeo

#3623 Потребителят е офлайн   sara 25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 September 2009 - 03:21 PM

А пък Сара е толкова злопаметна, че преди време беше малка тогава сигурно не е имала и годинка, излязох и аз така за 5 минути. Имахме едни чушки в саксия от тези дребните незнам как се казват. Та връщам се аз а наша "Злобара де Мон" (новият й прякор) изскубала чушките от саксията със все корена и ги разнася из къщи. И това за отмъщение. ХАХА! Е вече минахме този период - нали сме големи. Е още правим номера за отмъщение, но този случай беше най- фрапиращ за онова време. Сега не е така.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

[Качена снимка

#3624 Потребителят е офлайн   Borislava_vd Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 September 2009 - 06:37 PM

От 3 дена съм на училище и вече съм пълна с домашни. Просто не е честно ea_103.gif dry.gif Извинявам се че не пиша но с тази математика .... порсто не се разбирам. Не мога да я схвана и толкова. А и Джерко не е във възторг че съм на училище. И не е доволен че не си играя с него ама като имам домашни ...Добре че котката е тук та Джери да се закача с някои иначе ще е доста отекчен. Само гледа да се задрънчва - краде ми чорапите, взима ми чехлите, хапе ми терадките.. ae_085.gif
User's Signature

We love animals and they love us

#3625 Потребителят е офлайн   sara 25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 September 2009 - 07:24 PM

Браво на Джерко. Мойта Сара днес ми хапа ръцете. Закача се като ми хапе ръцете и иска аз да я мачкам

User's Signature

[Качена снимка

#3626 Потребителят е офлайн   dakelfen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 September 2009 - 05:30 PM

хаха ня мен пък ми дърпат блузата за физическо хаха!Браво на Джерко!И аз не пиша от математиката.
случка номер 2:аз забелязвам по някаква случайност че дивана най сетне е празен а Бета е нейде из къщура и аз тъкмо да седна и тя със скоростта на светлината се промушва и ХОП!На дивана!Ааааааааа чожек няма мира от туй куче!ДАКЕЛЪТ Е ГОЛЯМ ЧОВЕК!
User's Signature

Качена снимка

#3627 Потребителят е офлайн   julianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 September 2009 - 08:38 AM

Дунди смело атакуват апартамента и опознават света и изабща не се страхунат а Джако милия колкото бяга от тях те все при него ходят ab_041.gif ето ви и семеина идилия

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#3628 Потребителят е офлайн   mariana_jl Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 20 September 2009 - 02:02 PM

julianas,защо дакелите ти са постоянно с нагръдник?На почти всички снимки е така.Не мисля,че е норално. ea_103.gif
У нас атмосферата е тъжна.Вито е болен вече 2 дни-има разстройство,повръщане,почти не хапва(а той обича да яде).Много е зле горкичкият.Ходим всеки ден на лекар-биха му 8 инжекции за 2 дни,утре още 4 rf_011.gif Горкото ми кученце.

#3629 Потребителят е офлайн   dakelfen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 September 2009 - 05:14 PM

Олеле!Горкичкият Вито!Скорошно оздравяване!А пук наща Бета днеска цял концерт изнесе!хихи!Пускам си аз един диск с песни и тя незнам защо ама веднага-веднагически залая.Направих си експеримент-спрях радиото-и тя спира-пускам го пак и тя почва.Голям смях беше!Хайде разказвайте случки че ми стана болно за Вито.
User's Signature

Качена снимка

#3630 Потребителят е офлайн   julianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 September 2009 - 05:54 PM

Скорошно оздравяване на Вито!
почти всички снимки са след разходка затова ги виждате с нагръдници ронеже тогава по кротки за снимки

#3631 Потребителят е офлайн   mariana_jl Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 21 September 2009 - 03:46 PM

Здравейте!
Днес сутринта за трети път бяхме заредени пред вет.клиника.Горкичкият-вече изпитва ужас.Снощи всичко беше супер и сутринта в 6.30ч.пак започна да повръща.Тъй като отказва да се храни вече повръща само слуз,водичка.Поне разстройството му спря :( Утре пак сме сутринта за подредната порция 4 инжекции-сърцето ми се къса.Вет-а каза,че може да се наложи да го сложат на системи.Побърквам се.Сега му сварих лайчица и ленено семе и с една спринцовка му ги слагам в устичката.Тези билки помагат да се успокои стомахчето.Ще пиша пак,за да кажа как е :(

#3632 Потребителят е офлайн   dakelfen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 September 2009 - 04:16 PM

Олеле!Като си помисля за системи и на мен ми става лошо!Бета,когато я блъсна колата и тя беше два дена на системи и то при ветеринарния доктор.Бяхме полудяли тогава!На ден по 2-3 пъти ходихме да я виждаме защото много ни липсваше!Дано не се стига до там!Бързо оздравяване!
User's Signature

Качена снимка

#3633 Потребителят е офлайн   julianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 September 2009 - 08:11 PM

пробваи с оризова вода помага

#3634 Потребителят е офлайн   Julieta_Romeo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Всякакви животни (най - вече кучета) 1 куче - Дейзи - дакел - 1 год. 8 месеца и 28 дни :) Др. интереси: интернет ,филми за животни, форуми за животни,музика, тенис,футбол

Публикувано: 21 September 2009 - 08:47 PM

Снимки на Дейзи с малко фото шоп smile.gif

User's Signature

http://i48.tinypic.com/2zq7gb9.jpg <--- by Julieta_Romeo

#3635 Потребителят е офлайн   Borislava_vd Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 September 2009 - 10:47 PM

Сладуранка dog.gif
User's Signature

We love animals and they love us

#3636 Потребителят е офлайн   julianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 September 2009 - 06:12 AM

Като посипана със златни прашинки сладурана

Да ви се оплача но с радост тези дунди окупираха целия апартамент до вчера обикаляха само спалнята от снощи атакуват всичко боже ходят като бебета смело напред не мога да кача клип незнам причитана но не става за да видите една тяхна разходка af_089.gif

#3637 Потребителят е офлайн   sara 25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 September 2009 - 07:01 PM

Здравейте. Милия Вито! Много лошо. Да чукна на дърво мойта Сара не е боледувала така. Че каквата е страхлива инжекции системи аз ще умра от мъка преди нея.

ние бяхме 4 дни на село. Милата толкова беше щастлива. Днес си дойдохме и сега е къпана и нещастна. Вече спи. А там разходки в гората да берем шипки - съответно и тя като без страх от убождане къса цели клони, гонене на мацинки из двора, яко похапване на печен заек. Тати щеше да я води на лов ама нейсе. Щом той стане тя хоп под одеалото и сладко сладко спи. ХА ХА! Беше много щастлива там. нали имаме и още едно кученце там - куче марка - Бочко се казва - та цял ден тичане и игра с Бочко. А после сладко похапване в различни чинии, че играта си е игра ама яденето.......... ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif
User's Signature

[Качена снимка

#3638 Потребителят е офлайн   dakelfen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 September 2009 - 08:39 AM

eeee вие много добре сте си изкарали значи.Бубата и тя обича да ходи на вилата и да се муши навсякъде...даже един път си спомням се вреше под една ракла-вън на двора където е и лае лае та се къса и само нападателини пози прави!И след 15 мин подобни изяви взе че изкара жив ТАРАЛЕЖ И ЦЯЛАТА И МУЦУНА В КРЪВ И БОДЛИ!!!ааааа полудяхме!То не беше вадене на бодли+скимтене,ходене по ветове и тн и после какаво-няма за какво да се притеснявате!о.О
User's Signature

Качена снимка

#3639 Потребителят е офлайн   sara 25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 September 2009 - 08:34 PM

ЕХ , дакелски номера! Сара пък беше много смешна. Щом някоя от мацинките се качи на дърво - наша миша се скъсва да лае отдолу и скача много смешно все едно с един скок ще скочи на дървото при маци. А маци сякаш й се надсмива отгоре и й вика хайде де хвани ме. Онзи ден Сарита 2 часа лаеше без да спира защото въпросната мацинка се скрила в банята зад легена и не може да я хване. Котето не помръдва а Сара си къса нервите. Едно е хубаво - Сара не гони котките да ги дави, а да си играе с тях и искренно плаче щом не й обърнат внимание. Много е сладка когато котето яде а тя го бута с муцунка по дупето да си играят. ХЕХЕХЕ! af_089.gif ae_085.gif af_089.gif
User's Signature

[Качена снимка

#3640 Потребителят е офлайн   sara 25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 23 September 2009 - 10:47 PM

Сара казва Лека нощ на всички!

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

[Качена снимка