Ами тя Саритика спи. Одеве като се прибрахме много взе да се дави, сякаш иска да изкашля нещо. Направихме масаж на гушката и ни мина. После хапнахме. Сандвичи на фурна. Много обичаме коричките на сандвичите. Знаеш ли как ги ядеме? Пълниме си бузките с корички и в същото време дъвчеме. Явно си складираме. Като хамстерчета сме. Голям смях е да знаеш. Милата ми седи пред фурната и чака сандвичите. Мило и драго даваме за корички хляб. ХЕХЕ
Опасни са с тези дълги муцуни понякога се чудя колко неща побират Саринка е поспаланка но и моите сега си легнаха и ще спят като къпанки а тати всяка седмица ли ходи на лов
Абсолютно всяка седмица от година насам. А сега като почне да се прави и ранчото и ела та виж. Сара не може да свикне, когато ходи сам. Не може да свикне, че не я взима винаги както е било, когато сме всички заедно. И много тъгува. Само се гушкаме. Опитах одеве да я разиграя, ама не. Стана разходи се из къщи и пак си легна. Муцуната на мама!
Джулка, а вие как сте с ушите? Нас много ни се възпаляват. И ни болят. Ама не даваме на мама да ги чисти. Опасни сме А пък очите чистиме по 20 пъти на ден. От много спане ще да е. ХАХАХА!
На мен няма да ми пречи още една дунда. Даже напротив и нея ще обичам толкова. ШШШШШШШШШт, да не ме чуе Сара. Ама много сме ревниви. Нали сме еднички на мама! Както и да е. Имаше едно подходящо кученце, много красиво на 2 месеца. Ама докато се натутаме и ни казаха, че много хора са го искали и са го взели вече!
Нямаме проблеми но когато ги чистим обикновено е 1 ден постояно ги издебвам сато легнат или по време на игра уж абе сложна работа с Джако не толкова но Джули ме прави лудичка Дунди са добре чувам се по телефона със стопаните да са живи и здрави и те и дундите растат вече са на 3 м навършени
Кита нея е виждам най често тя е до нас на 500м голяма палавница стопанката и само се оплаква в добрия смисъл Кита командва парада минала седмица е видях какви пуловерчета носи мале с едни цветя с едни панделки манекенка
Времето тук е чудесно бяхме на една от поляните и Джули се наигра с един фокстериер Бък много хубаво куче а Джако само се разхожда спокоино тои си играе в нас доста навън се държи като мъж