Dog.bg Форуми : Дакел

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (204 Страници) +
  • « Първа
  • 192
  • 193
  • 194
  • 195
  • 196
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Дакел

#3851 Потребителят е офлайн   sara 25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 02 December 2009 - 05:00 PM

Ужас! На мен ако ми се случи такова нещо ги убивам, пък да ги лежа като за човеци. Марианка, как беше спането тази нощ, мила? Онзи черния немирник по - спокоен ли е? ХЕХЕ ed_142.gif Ние със Саритина отиваме навън. После ще ви пишем!
User's Signature

[Качена снимка

#3852 Потребителят е офлайн   sara 25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2009 - 06:10 PM

Ей , хора? Къде сте бе? Ние излязохме навън ама бързо се прибрахме, че валеше и то силно. Сарича по принцип изпитва страх от дъжда. Капнат ли й две капки на гръбчето почва едно изтръскване, нямам думи. Не искаме да излизаме щом вали. Днес обаче не беше така. Аз днес се прибрах късно, че с една приятелка ходихме да видим за работа, а после на зяй пазар. Явно много съм й липсвала, то не бяха прегръдки и целувки. Та затова явно й беше мерак да е навънка. нали мразим да сме сами. ХЕХЕХЕ! Излязохме разходихме се и тъкмо да влизаме във входа и тати паркира. ЕЕЕЕЕЕ, голям кеф беше. В асансьора не го остави на мира. Отдалече го видя, нали познаваме колата, в която умира да се вози. Много обича да седне в мен, аз да й отворя прозореца и да й се веят ушите. Мале мале, жива да не бях. Кеф голям! Сега хапнахме пилешки кокалчета и досаждаме на тати за внимание! zz_227.gif ug_119.gif
User's Signature

[Качена снимка

#3853 Потребителят е офлайн   julianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 December 2009 - 06:15 PM

Браво на вас!
На Джако не съм качила клипчета но ще го направяно тои дундю все се кара с Джули на тях семеен скандал ха ха

#3854 Потребителят е офлайн   sara 25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2009 - 06:53 PM

Хаха! Опасни но сладки дакита
User's Signature

[Качена снимка

#3855 Потребителят е офлайн   sara 25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2009 - 07:50 PM

Хей видяхте ли нашата фотогалерия! Хайде направете и вие такива на вашите дакита и ще ги гледаме със Сара когато ни домъчнее. ob_173.gif ob_173.gif ob_173.gif
User's Signature

[Качена снимка

#3856 Потребителят е офлайн   sara 25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2009 - 07:53 PM

Хеййййййййй, къде сте? Защо ви няма? rf_011.gif rf_011.gif rf_011.gif rg_057.gif rg_057.gif rg_057.gif
User's Signature

[Качена снимка

#3857 Потребителят е офлайн   mariana_jl Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 02 December 2009 - 08:30 PM

Оле,оле!
Да разказвам!Излизаме с тати за 30 мин. до Кауфланд да напазаруваме.Нашият хубостник остава в къщи сам...и шета.Връщаме се и...едни целувки,една обич,а сме се забавили само 20-30мин.Страннооооо!Но...в кухнята една чиния с кайма на земята,супена.Явно толкова се е уплашил от звука,че не я е докоснал каймата.И седи и гледа тъжно и виновно...ВИНОВЕН СЪМ!!!И аз го приближавам и му викам:Вито,какво направи ти бе?" и леко му дърпам ухото(но съвсем леко да се правя на строга) и той горкия очите му се насълзиха.Така тъпо ми стана.После му дадох кюфте и сега ми е кофти,голяма съм патка.Да му се правя за такива глупости. zz_208.gif

#3858 Потребителят е офлайн   sara 25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2009 - 08:41 PM

Ех, милият ми зет! Да не му се караш ей, че.... eb_068.gif ХАХА! Сара не ми е правила такива бели, ама един куп други - мале, мале. Всички одеала в къщи са на дупки. Днес мама купила нови пантофи на нея и на тати, че Сарушка - муцушка обича да ги развява като знаме на чета, да им вади пухчетата и т. н. А за яденето равни нямат тия дакита. Ние затова сме 10 кила. На мама дебелачето. А колко са хитри - като се скарам на Сара и тя ме гледа виновно а аз нарочно й викам Отивай си! Не те искам. А тя наистина ще заплаче и почват едни целувки, едно чудо. Е как да се сърдиш на такова ангелче. Мама всичко й прощава и познай резултата. ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif
User's Signature

[Качена снимка

#3859 Потребителят е офлайн   mariana_jl Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 02 December 2009 - 08:50 PM

О,ние сме 13 кила.Грух!Но по цял ден да ядеш и да спиш не е лесна работа.Иначе пък като излезе има страхотна енегрия.И нашите одеала са нагризани и с .....брюкселска дантела както ние ги наричаме.Даже нашите като дойдат на гости са възмутени.Чехлите ми също са нагризани,нахапани,изяде обувите на мъжа ми Парушев като бебе.Много гадно му стата тогава на мъжо ee_017.gif Нахапа килима-до сега съм купувала 3.Накрая миряса.И какво ли още не...ама даки работа.Ако бяха други щяха да го изпъдят сигурно.Но ОБИЧАМЕ ГО,какво да направим.Сега заса глезллио мамин.

#3860 Потребителят е офлайн   sara 25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2009 - 09:00 PM

Ау със Сара една майка ли ги е раждала? ХИХИ И тя е мамина глезана! zz_223.gif
User's Signature

[Качена снимка

#3861 Потребителят е офлайн   sara 25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2009 - 09:00 PM

А как беше тази нощ спането? Успя ли да спиш? ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif
User's Signature

[Качена снимка

#3862 Потребителят е офлайн   mariana_jl Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 02 December 2009 - 09:04 PM

Даааа,снощи се наспах.Даже господина в 7ч.за разходка едва го вдихнах с триста зора.

#3863 Потребителят е офлайн   sara 25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2009 - 09:14 PM

Браво бе, хитрец! Мамин златен. И Саруна прави номера такива
User's Signature

[Качена снимка

#3864 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 03 December 2009 - 02:32 PM

Здравейте,от сърце ви моля и вие да се включите
http://forum.dog.bg/-t30368.html
User's Signature

Качена снимка

#3865 Потребителят е офлайн   sara 25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2009 - 03:51 PM

Съжалявам, че ще го кажа, но на мен лично не ми е приятно във форума , в който си пиша с приятелите за пакостите на нашите любимци, влизайки днес да виждам някакви безсмислени агитации на псевдо природозащитници. защо аджеба такива постове не се поглеждат или трият от модераторите, ами се трият постове на хора търсещи си домашен любимец. И в тая криза намерихте начин да трупате пари на чужд гръб. Аз ако искам да помогна на бездомно животно хехе такива около моя блок колкото щеш. Много ви моля пишете си ги тези работи по вашите теми без дом и т. н., не ни нарушавайте спокойствието. Нямам доверие на никой! eg_033.gif eg_033.gif eg_033.gif

П.П. Съжалявам ако съм груба но и с мен бяхте груби по останалите теми. И с какви очи ми искате помощ
User's Signature

[Качена снимка

#3866 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 03 December 2009 - 04:55 PM

Цитат(sara 25 @ Dec 3 2009, 03:51 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Съжалявам, че ще го кажа, но на мен лично не ми е приятно във форума , в който си пиша с приятелите за пакостите на нашите любимци, влизайки днес да виждам някакви безсмислени агитации на псевдо природозащитници. защо аджеба такива постове не се поглеждат или трият от модераторите, ами се трият постове на хора търсещи си домашен любимец. И в тая криза намерихте начин да трупате пари на чужд гръб. Аз ако искам да помогна на бездомно животно хехе такива около моя блок колкото щеш. Много ви моля пишете си ги тези работи по вашите теми без дом и т. н., не ни нарушавайте спокойствието. Нямам доверие на никой! eg_033.gif eg_033.gif eg_033.gif

П.П. Съжалявам ако съм груба но и с мен бяхте груби по останалите теми. И с какви очи ми искате помощ

ub_013.gif Ти тоя път направо ме разби!!! Ако не бях те виждала на снимки да видя колко си годишна щях да си помисля,че те друса критическата,но явно все пак нещо те друса дали депресията в която си или пък знам ли....не че ме и интересува де.Чета темата много преди ти да се регистрираш във форума и знам,че един злобар няма тука,но явно съм сгрешила. Ти беше не просто груба ами и толкова злобна,че направо ме остави без думи първия момент.И какво значи: "....и с мен бяхте груби по останалите теми. И с какви очи ми искате помощ" ???? Ти явно делиш хората на дакели и всички останали,иначе не си обяснявам думите ти-кога ли съм била груба с теб,че и очи да имам да те моля за помощ!!! Боже,амнезия ли имам,защо не си спомням ???Ти сигурно си помисли,че лично към теб съм се обърнала ли ??? Или ти си единствения представител на породата,а??? А и в крайна сметка не съм ти опряла вилата на врата да си купуваш календар...Пожелание е,не задължително,ако не си разбрала...
И определено нервите ти са разклатени,вземи някакви мерки
User's Signature

Качена снимка

#3867 Потребителят е офлайн   sara 25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2009 - 09:05 PM

Цитат(chocolate80 @ Dec 3 2009, 04:55 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(sara 25 @ Dec 3 2009, 03:51 PM) <{POST_SNAPBACK}>

ub_013.gif Ти тоя път направо ме разби!!! Ако не бях те виждала на снимки да видя колко си годишна щях да си помисля,че те друса критическата,но явно все пак нещо те друса дали депресията в която си или пък знам ли....не че ме и интересува де.Чета темата много преди ти да се регистрираш във форума и знам,че един злобар няма тука,но явно съм сгрешила. Ти беше не просто груба ами и толкова злобна,че направо ме остави без думи първия момент.И какво значи: "....и с мен бяхте груби по останалите теми. И с какви очи ми искате помощ" ???? Ти явно делиш хората на дакели и всички останали,иначе не си обяснявам думите ти-кога ли съм била груба с теб,че и очи да имам да те моля за помощ!!! Боже,амнезия ли имам,защо не си спомням ???Ти сигурно си помисли,че лично към теб съм се обърнала ли ??? Или ти си единствения представител на породата,а??? А и в крайна сметка не съм ти опряла вилата на врата да си купуваш календар...Пожелание е,не задължително,ако не си разбрала...
И определено нервите ти са разклатени,вземи някакви мерки

Виж какво мойто момиченце. Не е мястото нито времето да се разправям с тебе. Незнам кой моли от сърце - впрочем явно си някаква пикла на около 15 16 години. И не ми казвай какви мерки да вземам, че нещо ти и няколко екземпляра много ама много почвате да ме дразните. Внимавай какво говориш. Пиши си скапаните календари другаде, капиш?
User's Signature

[Качена снимка

#3868 Потребителят е офлайн   sara 25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2009 - 09:08 PM

Хей, приятели съжалявам, че гледате глупостите на разни екземпляри дето имат лично отношение към мен и се чудят как да избият комплекси! Радвам се, че ви познавам, но вече нямам нерви да се разправям. Вече окончателно излизам от тоя форум и няма да пиша тук. може само да чета вашите коментари. моля да ми простите ако съм ви обидила с нещо. Обичам ви!
User's Signature

[Качена снимка

#3869 Потребителят е офлайн   xrisi95 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 03 December 2009 - 09:23 PM

sara 25 хайде малко по-спокойно chocolate80 както каза не ти е опряла нош.Всеки има право да пише в който си иска форум.Иначе щеше мод да направи нещо и да добавя определени хора тези които имат дакели да пишат в този форум.
Има си правила и те трябва да се спазват.Неможем да правим каквото си искаме.Когато си направиш твой форум тогава прави каквото си искаш.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#3870 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 December 2009 - 09:55 PM

Цитат(sara 25 @ Dec 3 2009, 09:05 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Виж какво мойто момиченце. Не е мястото нито времето да се разправям с тебе. Незнам кой моли от сърце - впрочем явно си някаква пикла на около 15 16 години. И не ми казвай какви мерки да вземам, че нещо ти и няколко екземпляра много ама много почвате да ме дразните. Внимавай какво говориш. Пиши си скапаните календари другаде, капиш?

Аз като ти казвам,че си зле с нервите съм много права,че и с главата май не си наред също-осъзнавш ли въобще какво пишеш или отчиташ дейност само ??? Как стигна до извода,че щом моля от сърце съм някаква пикла?За първи път пиша във темата ви и ти почваш да се дразниш ами като се дразниш просто натискаш Esc и чао,и още нещо,ако не беше този календар никога нямаше да ви пиша и въобще да се разправям с невротичка като теб.Само ако знаех какво ще последва просто щях да подмина темата ви.И само за информация-аз нямам нищо общо с календара(за съжаление),а реших да го напускам по темите за да видят повече ХОРА и да се пресъединят към тази благородна кауза,но си мисля,че ти никога няма да го разбереш...
Нещо последното изречение не мога да го разбера,за човек,който повече няма да пише в този форум много лично го приемаш,все едно от вас ме изгони,я се приземи малко ако обичаш,или авторски права за форума ще извадиш ???
Не се чувствай длъжна да ми отговаряш,че наистина ще стане грозно вече.
Аз също се извинявам на всички останали-нямам нищо против вас,просто и на мен ми дойде като гръм от ясно небе тази реакция и естествено не можах да не реагирам...
Надявам се това да е края на тази грозна сцена...

User's Signature

Качена снимка

• (204 Страници) +
  • « Първа
  • 192
  • 193
  • 194
  • 195
  • 196
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема