Dog.bg Форуми : Дакел

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (204 Страници) +
  • « Първа
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Дакел

#591 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 09 December 2005 - 01:04 AM

Ако ви е интересно, ето един представител на вашата любима порода, заел второ място на международната изложба за кучета в Загреб при участието на над 1200 кучета от различни породи d) super

Прикачени файлове

#592 Потребителят е офлайн   cve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 09 December 2005 - 11:14 AM

Цитат

Е Цве сигурна съм ,че ви обича всичките!!! l) d)

Да, да така е :))

#593 Потребителят е офлайн   cve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 December 2005 - 11:19 AM

Този дакел на снимката е доста слабичък, авно такъв трябва да бъде.. Никое уважаващо себе си българско семейство обаче няма да го държи така, почти съм убедена, защото детето трябва да е пълничко :) Йода е доста слаб сега също като му давам по 100 гр. на ден и почвам да му ги увеличавам, защото срещам общественото (семейното недоволство), а и аз мислия, че е слабичък.. а и той се издължава :)

#594 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 December 2005 - 04:14 PM

По принцип дакелите не трябва са бъдат дебели! И в нащо семейство, всички мислеха ,че е слаба и....така секи като и дава саламче..кренчирш и понапълня..! l) d) Но сега гледаме ...да я държим по така!!! l) d) d) d)

#595 Потребителят е офлайн   little_mil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 December 2005 - 08:06 PM

Елмо е добре според мене. Не е нито слаб, нито дебел. Аз даже все се притеснявам, че не си изяжда всичките гранулки, които му даваме, а уж е количеството е съобразено с породата, възрастта и т.н. Сега ги намалихме, уж всичко изяжда, ама пак понякога оставя по мъничко. Явно му стига на диването, ама и ние сме от тези дето все искат детето да е нахранено b)
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#596 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 December 2005 - 09:29 PM

Оооо при Леа проблеми с недояждане...няма! Колкото и сипем...толкова изяжда! Много е лакома ...незнам що така!!! d) l)

#597 Потребителят е офлайн   cve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 December 2005 - 06:44 PM

Йода днес повърна 2 пъти жълто и има разтройство - чудя се дали не е нещо сериозно, дали може да е реакция от ваксината, от която мина 1 седмица.. Дали е болест или въобще от какво може да бъде..

#598 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 December 2005 - 06:56 PM

Не съм спец в никакъв случай.. На Морти също му се е случвало да повърне.. обикновенно като изяде нещо (което не е за ядене - не му се е случвало скоро) - това за повръщането.. за разтройството.. той е малък може да си го прехранила.. Как е? Играе ли си, весел ли е? Яде ли, макар че ако е прехранен няма да яде! Морти и вода не пиеше като го прехраних първия ден.. Някакви други признаци да не се чуства добре има ли? Къде ви е ветеринаря.. не е зе да се консултирате!

#599 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 December 2005 - 07:49 PM

Така е, най-добре е да се консултирате с лекаря, че да не е нещо сериозно и после да съжалявате! ... Но ако е било само ден, според мен няма проблеми. Може да е от храната, от нещо което е раздразнило стомахчето... но все пак попитайте ветеринаря за по-сигурно!

А за автобусните линии - ние пътуваме за Русе и фирма "Кра-Кра" разрешават возенето с животни! Но Дог е прав. Просто ходите при шофьорите и ги питате дали разрешават да се качите с животно! Но май има доста които са съгласни ... особено, когато си платите и за кучето ;-)

User's Signature

EPAGNEUL BRETON KENNEL От РАЙЧЕВ

Качена снимка

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека

#600 Потребителят е офлайн   cve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 December 2005 - 09:13 PM

Цитат

Не съм спец в никакъв случай.. На Морти също му се е случвало да повърне.. обикновенно като изяде нещо (което не е за ядене - не му се е случвало скоро) - това за повръщането.. за разтройството.. той е малък може да си го прехранила.. Как е? Играе ли си, весел ли е? Яде ли, макар че ако е прехранен няма да яде! Морти и вода не пиеше като го прехраних първия ден.. Някакви други признаци да не се чуства добре има ли? Къде ви е ветеринаря.. не е зе да се консултирате!

Ами .. другият признак е, че много трепери.. посъветваха ме (не ветеринар) да не го храня с гранули, а с кисело мляко със смекта, но аз мисля, че той дриска от млякото. Иначе беше омърлушен, аз днес съм цял ден на работа, но ми казаха, че си е играл, бил е по-весел по едно време, но после пак разстройството.. Мисля още да не го водя на лекар..

#601 Потребителят е офлайн   cve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 December 2005 - 09:16 PM

Мисля, че може да е от нередовното хранене също, той си изяжда почти цялата храна за деня наведнъж.. поне през седмицата. А и най-странното мие, че е много слаб, хем яде, дадох му малко повечко последно и тогава му стана така..

#602 Потребителят е офлайн   cve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 December 2005 - 10:05 PM

Къде да видя снимките-победители от фотоконкурса - наистина ли е на дакелът на Розалия!! Ура, той прилича на моя bravo

#603 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 December 2005 - 11:31 AM

Цве, кажи какво става? Прехранила ли си го? Добре ли е сега?

#604 Потребителят е офлайн   cve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 December 2005 - 11:45 AM

Малко по-добре е поне спря да повръща.. дриска още НО съм постъпила много глупаво и опасно, въпреки, 4е така ми казаха разбирачи!!!!!! Днес премерих 100 грама в лъжици на кантарче и се оказа, че са около 11 лъжици, а на мен ми казаха да му давам 4 на ДЕН!!!!!!!Горкичкият ми колко ли е гладувал, а аз се чудя защо е супер слаб s) a) oleeee s) s) s)

#605 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 December 2005 - 11:48 AM

Сега след гладуването.. постепенно му увеличи храната! Защото може да се получи прехраннване.. организма му е привикнал към по малко от 1/2 от нормалното количество, а все пак е мъниче! Отиди там от където си купуваш хранта и искай мерителна чашка! Задължително! Ако няма там, намери в някой друг магазин! Храниш го с Роял Kaнин, значи търси чашка за нея.. И от там отчитай какво количество му даваш.. недей на лъжици, че е много относително. Кой е през деня с кучето.. направете му режим. Трябва да се храни редовно.. нередовното хранене също затормозява стомаха му!

П.П. Имам една книжка.. т.е. имам 2 броя от нея за отглеждането на малко кученце, ако искаш мога да ти я подаря едната. На мен много ми хареса, има какво да се научи! r) d)

#606 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 December 2005 - 01:35 PM

Милия Йода! Как е сега? d) И аз майче имам една такава книжка , ама е на руски и...не мога да я чета! Сестра ми ми превежда... l) d) d) d)

#607 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 December 2005 - 01:58 PM

Дано мъникът вече е по-добре и да понадебелее малко ;-)
Умната с бебетата, че така както си мислим уж ги гледаме добре и няма проблеми, изникват най-различни болести! И аз постоянно се притеснявам на Шели да не й стане нещо, но докторите все ме успокояват l) Когато се спазват правилата, няма толкова рискове за малките!

User's Signature

Качена снимка

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека

#608 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 December 2005 - 02:00 PM

А да ви питам нали тази събота /17.12./ е Парадът на Шампионите? Вие мислите ли да ходите? Аз много искам да ида, миналата година казаха, че било доста весело. Ако сте навити да се разберем нещо и заедно да ходим, а? ;)
User's Signature

Качена снимка

#609 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 December 2005 - 02:30 PM

Ооо , аз от теб разбирам за този парад!!! l) d) Ами аз съм съгласна , само кажете къде и кога!!! r) d)

#610 Потребителят е офлайн   Konak Икона

• Зодия Стрелец
  • PipPipPip

Публикувано: 11 December 2005 - 05:47 PM

Що не разгледате това b)

• (204 Страници) +
  • « Първа
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32