Дакел
Публикувано: 22 August 2005 - 07:18 PM

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 25 August 2005 - 06:54 PM

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 26 August 2005 - 02:44 PM
Цитат
Пропуснал съм да видя тези снимки.Явно много му се радваш w) .Номера с вестника дава ли резултат вече? Разкажи! b) d)
Мнооого му се радвам, ама е голям дивак - само поразии прави r) За номера с вестника вече се справя, но като ни се ядоса за нещо.. пишка където НЕ трябва много демонстративно, че чак и ме гледа в очите .. много е нагъл! b) Доста порастна.. търчи по цял ден, лае като луд, ръмжи, непрекъснато се опитва да убие един голям плюшен мечок (доста често се случва и други неща да се опитва да му прави.. НЕ Е ЛИ МАЛКО МАЛЪК? bl) .. и таккаааа b) b) b) дакелска му работа d) d) d) Оооо най-новото, което направи беше навръщане от морето по едно време много почна да подскача и му дадох една бисквита да се занимава, но той не я хареса и си я зарови в коша.. аз реших, че си играе, а не че я заравя наистина, но днес (понеже неще да си яде гранулите и се прави на капризен реших да му ги оставя и докато не ги изяде НИЩО друго) 3 дни по-късно го гледам пак рови и седнах да видя какво ще прави, а той си изрови бисквитата и още каквото си беше скрил и си ги изяде d) хитрец b)
П.П. Ако има желаещи ще кача още снимки тези дни :)
Публикувано: 26 August 2005 - 03:21 PM
Аз съм Силвия м/у другото l) и от известно време се чудя какво да си взема дакел или чихуахуа?!?!?!? Я ме убедете да избера дакелчето ;) Но искам същото като Мортимър - къс косъм, черен - сладур w)

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 26 August 2005 - 03:47 PM

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!
Публикувано: 26 August 2005 - 06:13 PM
Цитат
Морти ще може да излиза от 17-18.09 :) И не знам дали ще мога да го доведа.. той ще е още неориентиран.. страхлив, ще е от първите му разходки.. s) s)
Публикувано: 26 August 2005 - 06:58 PM
Цитат
Ако го доведеш,ние всички ще го пазим....все пак всичките ни кучета са били бебета,а някой още са....
аз не се съмнявам, че ще ми помагате :) Просто той е много див и сега се опитвам да го свиквам с каишката, нооооо ... той се търкаля, хапе я, лае .. не я харесва нещо .. не помня да съм имала такива проблеми с предишното си дакелче.. то беше доста отдавна де..
Публикувано: 26 August 2005 - 07:08 PM
Цитат

Ох, леле, голям сладур,голям! w) w) w) Тази снимка особено много ми харесва d) d)

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 27 August 2005 - 11:34 PM
Цитат
b) b) Е , че то ако не е така няма да е дакел l) l)
Много се радвам, че сполучи на КУЧЕ и не само това, а е наистина ДАКЕЛ l) l) l) !
Цитат
И това много ми допада като характер на кучето. Предполагам е темпераментен и освен това се опитва да налага водачество b) b)
Цитат
l) Явно не! Но ...........на всеки с времето l)
Цитат
Ето това говори за силно развит ловен инстинкт. Това значи, че Морти е наистина може да бъде добър ловен бърлогар b) d)
Еееее, надявам се, че вече намери това, което търсеше r) ! Желая ти да те радва дълго, дълго време / поне 50 год w) / и все повече и повече да те радва с ДАКЕЛСКИТЕ си работи b)
Чудех се каде се криеш толкова време, а явно си била на море r) Как изакара? d)
Публикувано: 28 August 2005 - 09:38 AM
Публикувано: 28 August 2005 - 10:26 AM
Цитат
И ако знаеш аз колко се радвам.. след толкова търсене, а и както го взех без много, много да му мисля.. r) w) d)
Цитат
доста често се случва и други неща да се опитва да му прави.. НЕ Е ЛИ МАЛКО МАЛЪК?
Явно не! Но ...........на всеки с времето
Ами той всъщност не го праи от вчера, ми от съвсем малък - още като "проходи" така да се каже.. ма добре, че на нас не се мята, че.. s) s)
Цитат
И аз му казах на баща ми, че има вече куче за лов - той се смее "Куче за лов? Тоя лигльо ли?" d)
Цитат
Ами много добре.. абе като на море b) l)
Цитат
Няма проблеми с нагушкването, той обича l) b) Само, че не ми се иска да го водя на тази среща (17.09) защото ще му е първи ден навън.. и с толкова много кучета ще се побърка .. а и проблеми с ходенето на каишка ще имам.. само се търкаля като му я сложа s)
Публикувано: 05 September 2005 - 10:17 AM
http://snimka.bg/pro...m&album_id=6688
Публикувано: 05 September 2005 - 11:12 AM
Публикувано: 05 September 2005 - 01:20 PM
Публикувано: 05 September 2005 - 02:25 PM
Морти:

Елмо: