Dog.bg Форуми : Дакел

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (204 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Дакел

#61 Потребителят е офлайн   Apso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:08886080270
Публикувано: 22 August 2005 - 07:18 PM

ХЕЛП! някои кученца нямат таков късмет. Познавам една сладка късокосместа червена дакелка Анечка (Ани) тя горе-долу на 5 месяца и е вързана на паркинга! хранят й с пилешки кости и я бият a) Пробвала да говоря със собственика, той казал че кученце е от развъдник. Ако някой кой е продал тази сладурана и й вспомни, моля взъмите я обратно!
User's Signature

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!
Качена снимка
училище

#62 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 August 2005 - 08:05 PM

Божееее!Нормални ли са!!!!!!!!!!!!!Къде е това кученце?
User's Signature

Качена снимка[br]BG Басет сайт изцяло за породата басет хаунд.[br]Кога ми се преработи сядам и чeкaм да ми мине.

#63 Потребителят е офлайн   Apso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:08886080270
Публикувано: 25 August 2005 - 06:54 PM

за Анечка. неща вече са подобри, прибрали й в къщи и започнали да я расхождат. С помощ на кумшии и хора от паркинга d)
User's Signature

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!
Качена снимка
училище

#64 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 August 2005 - 07:43 PM

Ох слава Богу- радвам се че нещата се подобряват w) Милото животинче- и ДА МУ МИСЛЯТ! a)
User's Signature

Качена снимка[br]BG Басет сайт изцяло за породата басет хаунд.[br]Кога ми се преработи сядам и чeкaм да ми мине.

#65 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 August 2005 - 02:44 PM

Цитат

RozaLiq!
Пропуснал съм да видя тези снимки.Явно много му се радваш w)  .Номера с вестника дава ли резултат вече? Разкажи! b)  d)

Мнооого му се радвам, ама е голям дивак - само поразии прави r) За номера с вестника вече се справя, но като ни се ядоса за нещо.. пишка където НЕ трябва много демонстративно, че чак и ме гледа в очите .. много е нагъл! b) Доста порастна.. търчи по цял ден, лае като луд, ръмжи, непрекъснато се опитва да убие един голям плюшен мечок (доста често се случва и други неща да се опитва да му прави.. НЕ Е ЛИ МАЛКО МАЛЪК? bl) .. и таккаааа b) b) b) дакелска му работа d) d) d) Оооо най-новото, което направи беше навръщане от морето по едно време много почна да подскача и му дадох една бисквита да се занимава, но той не я хареса и си я зарови в коша.. аз реших, че си играе, а не че я заравя наистина, но днес (понеже неще да си яде гранулите и се прави на капризен реших да му ги оставя и докато не ги изяде НИЩО друго) 3 дни по-късно го гледам пак рови и седнах да видя какво ще прави, а той си изрови бисквитата и още каквото си беше скрил и си ги изяде d) хитрец b)

П.П. Ако има желаещи ще кача още снимки тези дни :)

#66 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 August 2005 - 03:21 PM

Качвай, качвай, и аз като всички се влюбих направо в тоя сладур Морти w) w) w) Голям симпатяга е! b)
Аз съм Силвия м/у другото l) и от известно време се чудя какво да си взема дакел или чихуахуа?!?!?!? Я ме убедете да избера дакелчето ;) Но искам същото като Мортимър - къс косъм, черен - сладур w)

User's Signature

EPAGNEUL BRETON KENNEL От РАЙЧЕВ

Качена снимка

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека

#67 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 August 2005 - 03:47 PM

Ще бъде чудесно ако качиш още снимки! И аз мнооооого харесвам Морти! Бяхме си говорили с теб за среща,по време на някоя от срещите на сайта-е такава ще има на 17.09.,на полянката до хотел Хилтън....ще можете ли да дойдете с Морти или още няма 3-та ваксина и не излиза?
User's Signature

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!

#68 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 August 2005 - 06:13 PM

Цитат

Ще бъде чудесно ако качиш още снимки! И аз мнооооого харесвам Морти! Бяхме си говорили с теб за среща,по време на някоя от срещите на сайта-е такава ще има на 17.09.,на полянката до хотел Хилтън....ще можете ли да дойдете с Морти или още няма 3-та ваксина и не излиза?

Морти ще може да излиза от 17-18.09 :) И не знам дали ще мога да го доведа.. той ще е още неориентиран.. страхлив, ще е от първите му разходки.. s) s)

#69 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 August 2005 - 06:29 PM

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

#70 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 August 2005 - 06:55 PM

Разкошен е!!! w)
Ако го доведеш,ние всички ще го пазим....все пак всичките ни кучета са били бебета,а някой още са....
User's Signature

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!

#71 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 August 2005 - 06:58 PM

Цитат

Разкошен е!!! w)
Ако го доведеш,ние всички ще го пазим....все пак всичките ни кучета са били бебета,а някой още са....

аз не се съмнявам, че ще ми помагате :) Просто той е много див и сега се опитвам да го свиквам с каишката, нооооо ... той се търкаля, хапе я, лае .. не я харесва нещо .. не помня да съм имала такива проблеми с предишното си дакелче.. то беше доста отдавна де..

#72 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 August 2005 - 07:08 PM

Цитат

Качена снимка

Ох, леле, голям сладур,голям! w) w) w) Тази снимка особено много ми харесва d) d)
User's Signature

EPAGNEUL BRETON KENNEL От РАЙЧЕВ

Качена снимка

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека

#73 Потребителят е офлайн   Konak Икона

• Зодия Стрелец
  • PipPipPip

Публикувано: 27 August 2005 - 11:34 PM

Цитат

Мнооого му се радвам, ама е голям дивак - само поразии прави

b) b) Е , че то ако не е така няма да е дакел l) l)
Много се радвам, че сполучи на КУЧЕ и не само това, а е наистина ДАКЕЛ l) l) l) !

Цитат

търчи по цял ден, лае като луд, ръмжи, непрекъснато се опитва да убие един голям плюшен мечок

И това много ми допада като характер на кучето. Предполагам е темпераментен и освен това се опитва да налага водачество b) b)

Цитат

доста често се случва и други неща да се опитва да му прави.. НЕ Е ЛИ МАЛКО МАЛЪК?

l) Явно не! Но ...........на всеки с времето l)

Цитат

и си я зарови в коша.. аз реших, че си играе, а не че я заравя наистина

Ето това говори за силно развит ловен инстинкт. Това значи, че Морти е наистина може да бъде добър ловен бърлогар b) d)
Еееее, надявам се, че вече намери това, което търсеше r) ! Желая ти да те радва дълго, дълго време / поне 50 год w) / и все повече и повече да те радва с ДАКЕЛСКИТЕ си работи b)

Чудех се каде се криеш толкова време, а явно си била на море r) Как изакара? d)

#74 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 August 2005 - 09:38 AM

Морти е едно от най-сладките дакелчета които съм виждала- дано някой път и на среща се видим-много ще го нагушкам(само ще го стресирам животинчето bl) l) d) ;-)
User's Signature

#75 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 August 2005 - 10:26 AM

Цитат

Много се радвам, че сполучи на КУЧЕ и не само това, а е наистина ДАКЕЛ    !

И ако знаеш аз колко се радвам.. след толкова търсене, а и както го взех без много, много да му мисля.. r) w) d)

Цитат

доста често се случва и други неща да се опитва да му прави.. НЕ Е ЛИ МАЛКО МАЛЪК?

Явно не! Но ...........на всеки с времето 

Ами той всъщност не го праи от вчера, ми от съвсем малък - още като "проходи" така да се каже.. ма добре, че на нас не се мята, че.. s) s)

Цитат

Ето това говори за силно развит ловен инстинкт. Това значи, че Морти е наистина може да бъде добър ловен бърлогар 

И аз му казах на баща ми, че има вече куче за лов - той се смее "Куче за лов? Тоя лигльо ли?" d)

Цитат

Чудех се каде се криеш толкова време, а явно си била на море  Как изакара?

Ами много добре.. абе като на море b) l)

Цитат

Морти е едно от най-сладките дакелчета които съм виждала- дано някой път и на среща се видим-много ще го нагушкам(само ще го стресирам животинчето    ;-)

Няма проблеми с нагушкването, той обича l) b) Само, че не ми се иска да го водя на тази среща (17.09) защото ще му е първи ден навън.. и с толкова много кучета ще се побърка .. а и проблеми с ходенето на каишка ще имам.. само се търкаля като му я сложа s)

#76 Потребителят е офлайн   little_mil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2005 - 10:17 AM

Здравейте от един нов потребител и от един малък и сладък дакел. От седмица сме щастливи собственици на Елмо, който е на 48 дни и е голям образ. Малко непослушен като всички бебета, но сега се учим кое може и кое не b) Ще се срещаме доста често, този форум наистина е най-добрия в който съм попадала до сега, що се отнася до кучетата. До скоро и ето някой от първите снимки на Елмо:
http://snimka.bg/pro...m&album_id=6688
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#77 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2005 - 11:12 AM

Много е сладък Елмо, да го поздравиш от Морти r) като почне да излиза трябва да ги срещнем и да поиграят b) l) d) d)

#78 Потребителят е офлайн   little_mil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2005 - 01:20 PM

Мерси, мерси! Морти също е голям сладурчо. Още докато чакахме Елмо да порасне и четяхме форума много му се радвахме вкъщи на сладката муцунка и нямахме търпение и нашия сладур да си го вземем. Задължително като порасне достатъчно ще ги запознаем, да си станат приятелчета b)
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#79 Потребителят е офлайн   In4et0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Дого Аржентино

Публикувано: 05 September 2005 - 02:12 PM

Здрасти и добре дошла!
Страхотно ти е малкото бебенце, наистина си е бебенце, ама тази снимка дето спи в леглото си е страхотна!
User's Signature

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ

#80 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2005 - 02:25 PM

little_mil, виж колко са еднакви и в спането b) l) d)
Морти:
Качена снимка
Елмо:
Качена снимка

• (204 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Последна »