Дакел
Публикувано: 17 December 2005 - 04:17 PM
А да знаете защо на дългокосместият дакел казват още и TECKEL!??!? Аз поне не съм наясно!

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 17 December 2005 - 05:06 PM
Цитат
Нямам представа oleeee . Но нали вие сте спецовете по дакелите super
Публикувано: 17 December 2005 - 07:16 PM
Цитат
Цитат
Нямам представа oleeee . Но нали вие сте спецовете по дакелите super
Е, аз не съм чак от спецовете ;) Първо дакелче ми е това и ... ще се поразровя, може и да излезе някакво инфо отнякъде d)

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 18 December 2005 - 10:15 AM
Цитат
Три имена - една порода
Ясно, благодаря за инфоро ;) Явно в различните страни се е използвало различно наименования и накрая са приели и трите ...

Публикувано: 18 December 2005 - 01:09 PM
А забравих да питам,как мина ПАРАДА НА ШАМПИОНИТЕ??? d)
Публикувано: 18 December 2005 - 01:24 PM
Иначе тези, които са ходили нещо не са много доволни! Миналата година е било по-хубаво! Има тема вече със снимки, иди и разгледай! ;)

Публикувано: 18 December 2005 - 07:02 PM
s) s) s) Малкият Йода е на системи... Моля ви молете се за него и стискайте палци да се оправи, защото е невероятен сладур, миличък, добър и весел и аз много го обичам .... s) s) s) Дано е силен малкият джедай и силата наистина бъде с него не на шега ...
Публикувано: 18 December 2005 - 07:30 PM
Цитат
s) s) s) Малкият Йода е на системи... Моля ви молете се за него и стискайте палци да се оправи, защото е невероятен сладур, миличък, добър и весел и аз много го обичам .... s) s) s) Дано е силен малкият джедай и силата наистина бъде с него не на шега ...
CVE, искрено се моля дакелчето да се оправи, отново да се изправи и да тича весело по полянките и да ви радва, както досега! Как се стигна чак до системи? Толкова ли е отслабнал организмът му??? Ето колко сложно може да бъде всичко дори от нещо безобидно на пръв поглед, като едно леко разстройство!
Стискаме палци, пожелавам ви много, много късмет заради него! Бъдете и вие силни! И пиши какво става! Не ни оставяй в невидение!
Аз вярвам, че ще се оправи и за Коледа отново ще бъде луд и щур, както само един дакел може! Успех! w)

Публикувано: 18 December 2005 - 07:37 PM
В момента има и по-важни неща....
Хей Цве....много се надявам всичко да е наред!!! Но какво точно му има?!?! Аз мислех,че се оправя...и дано да е така...! Аз стискам палци всичко да е ОК!!! Според мен малкия ще се оправи...!!! d) А ти ни информирай за бебето...!!!
d) d) d)
Публикувано: 18 December 2005 - 07:39 PM

Публикувано: 18 December 2005 - 08:07 PM
Ха ,като се заговорихте за сняг....и ние днес имаме няколко неща да разкажем! Тя Леа , излиза с голямо желание,и се напира, дере по вратата ,цвърчи ,скача и такааа! Е обличам я аз, и тръгваме двете към двора...! Леа търчи напред , и като стига до вратата,пак цвърчи(тва не енещо новоза нея!Тва си го прави ежедневие )! И стигам,аз отключвам,Леа както винаги се засилва и изхвърча от врата....но още не направила и 3 крачки и се спира....оглежда се ,гледа сичкои е снежно!!! А и тя квато е дребна....както каза Наги -30см... а на вънка снега 50 см и представете си,кво става??? Обаче Леа не глупаваа, хитрушата през цялата разходка,обикаляше само по една отъпкана пътека Е пробва се да стигне и до едно дърво,ама преди това има една пречка-стълбите.... обаче опита беше неуспешен ,защото снега беше толкова висок,че тя нищо не виждаше...а само се гмуркаше под снега....