Дакел
Публикувано: 19 December 2005 - 11:50 AM
Публикувано: 19 December 2005 - 11:54 AM
Много странен сайт! Има всичко други само не и дакели, поне аз не видях bl) всякакви линкове има, но нещо съществено май не bl)
Интересно обаче видях, че сайта на немския клуб се е нарекъл Немски клуб на Текела b) а уж на немски си е Дахсхунд d) d) Но това м/у другото ...
Интересно обаче видях, че сайта на немския клуб се е нарекъл Немски клуб на Текела b) а уж на немски си е Дахсхунд d) d) Но това м/у другото ...

EPAGNEUL BRETON KENNEL От РАЙЧЕВ

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 19 December 2005 - 02:13 PM
Цитат
Много странен сайт! Има всичко други само не и дакели, поне аз не видях bl) всякакви линкове има, но нещо съществено май не bl)
bl) Тъпи американци, какво искаш r) При тях всичко е на обратно l) По темата кой колко дакела гледал - Морти ми е 3'ти! d)
Имам една книга временно в нас за кинология.. когато имам време ще напиша за дакелите статията и ще кача снимките, но не знам кога ще е, защото е на английски и трябва да я преведа oleeee
Публикувано: 19 December 2005 - 04:34 PM
Цитат
Много благодаря на всички!!! Дано да се оправи и вашите пожелания помогнат! Ще пиша редовно за това как е той :)
Ще чакаме новини и то ДОБРИ! Бързо оправяне и да тичате пак навън по снеговете! :-)
А Розка от теб ще чакаме превода :-)

Публикувано: 19 December 2005 - 08:41 PM
Луси е много сладичка, прилича много на наша Шели w)
А това мъничкото на снимката, дадена от дакел-фенка е Чихуахуа! Голямо сладуче! Ако не бяха толкова скъпи и ние щяхме да си вземем такова. Но ... като се замисля, по-хубаво че са скъпички, щото иначе сега нямаше да си имаме Шелиииииии bravoS
А това мъничкото на снимката, дадена от дакел-фенка е Чихуахуа! Голямо сладуче! Ако не бяха толкова скъпи и ние щяхме да си вземем такова. Но ... като се замисля, по-хубаво че са скъпички, щото иначе сега нямаше да си имаме Шелиииииии bravoS

Публикувано: 20 December 2005 - 02:24 AM
Така е, такова мъничко кученце, а толкова пари да искат за него! Голямо съкровище трябва да е! ;)
А за теб, ето това - ШЕЛИииии :-) Да я видиш в цялата й светлина, нашата луда глава l) l) l) d) d)
А м/у другото сега е попораснала и вече дрешката й е малко късичка, а на тези снимки се вижда, че я закрива цялата на задницата ... хихи расте бързо w)
А за теб, ето това - ШЕЛИииии :-) Да я видиш в цялата й светлина, нашата луда глава l) l) l) d) d)
А м/у другото сега е попораснала и вече дрешката й е малко късичка, а на тези снимки се вижда, че я закрива цялата на задницата ... хихи расте бързо w)

Публикувано: 20 December 2005 - 11:30 AM
Оооо това нищо не е, тя е по-голяма отколкото е на снимките! :-) Но не съм слагала просто в албумчето й нови снимки, трябва да видя дали имаме изобщо нови :-) Ако не по Коледа ще направим някоя-друга за албума ;)

Публикувано: 20 December 2005 - 06:02 PM
Шели е голяма сладуранка, HERZ...мацка и 1/2 r)
моля,моля дакел-фенка b)
Вчера Луси много ме учуди с певческите си възможности....купих и аз една малка свиркаща топчица( от тези по-изнервящо свиркащите ) и тя си я стиска, стиска и по едно време аууууу, в тон с топчицата...незнам вашите дакелчовци правят ли го, мисля да я записвам за star academy 2 l)
моля,моля дакел-фенка b)
Вчера Луси много ме учуди с певческите си възможности....купих и аз една малка свиркаща топчица( от тези по-изнервящо свиркащите ) и тя си я стиска, стиска и по едно време аууууу, в тон с топчицата...незнам вашите дакелчовци правят ли го, мисля да я записвам за star academy 2 l)