Дакел
Публикувано: 09 January 2006 - 02:07 PM

П.П. Много са силни цветовете s) ама нещо тоя фотоапарат ми е тъмна индия все още!
Публикувано: 09 January 2006 - 02:11 PM
Цитат
Аз това щях да те пътам също. Какви точно паста и четка за зъби сте купили за Морти?
И за шампоан? Имате ли някаква по-специална марка? Дали знаеш де? Че то избор голям, ама колко са качествени...
Ние досега веднъж къпахме Шели и то тия дни. Само с вода и жълтък от яйце, супер се получи ииииииииии бяхме мнооооого послушни! Чак ме изненада l) l)

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 09 January 2006 - 02:12 PM

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 09 January 2006 - 02:19 PM

Публикувано: 09 January 2006 - 02:20 PM
Нашата Шели е от зоомагазин, но не ти препоръчвам да купуваш от такъв каквото и да било куче! Не се знае какъв им е произхода и дали няма да умре кученцето още на следващия ден след като си го взел. Много трябва да внимаваш от къде си купуваш куче или друго животно! За съжаление обаче в България няма развъдници за Дакели и ... чистокръвен представител на породата можеш да купиш само от чужбина!
Най-добре от познати или приятели, ако имат такива кучета! ... Но във всеки случай Успех! super

Публикувано: 09 January 2006 - 02:22 PM
Цитат
ОК, благодаря и за предложението :-) Сега както е студено, не мисля да я къпем много, много. Ееее напролет може да й хвърлим една баня l) Нали казват, че кучетата са си чисти животни по принцип и къпането да става много рядко. А при нас с късите и малки косъмчета още по-рядко! ...
А четката и пастата ще ги потърся непременно! Мерси super

Публикувано: 09 January 2006 - 02:27 PM
Какво дакелче искаш? Сигурно имаш представа цвят, пол.. HERZ, вече е споменала, че от зоомагазин е голям риск да си търсиш куче. Най-добре да го вземеш от човек. Да видиш майката и бащата, за да знаеш в крайна сметка какво кученце си взимаш! Късмет!
Публикувано: 09 January 2006 - 02:37 PM
Е и аз да се включа!
Първо да кажа добре дошъл на новия Фен! И успех в търсенето на бебе...!
Супер,че подхванахте темата за ''лошия дъх''! Щях и аз да питам...точно за това..! Значи и Леа има някакси гаден дъх! Но 10х ! Изясни ми се горе долу, защо така се получава..! А аз искам от много време да и купя тези принадлежности (шампоани,четки,пасти..) ,но незнам къде има Зоо аптека..? bl) Преди имаше близо до нас ,ама не просъществува много дълго..!
Снимките на всички дакелчета са...Perfect..! r)
След мъничко и аз ще се включа с някоя снимка...! d)
Публикувано: 09 January 2006 - 02:51 PM
------------------
за човек с дакел, а и с малки - аз не познавам! Но търси по обяви, в списанията, тук във форума... може пък и да намериш! Дано някой ти даде полезно инфо!

Публикувано: 09 January 2006 - 03:05 PM
Публикувано: 09 January 2006 - 03:16 PM
Цитат
Не мислиш ли, че след като искаш помощ е редно да кажеш от къде си?!
Публикувано: 09 January 2006 - 03:27 PM
много са ви порастнали дакелчетата, чак им се чудя дали не ги поливате нощем докато спят b) l) b)
мога да помогна в търсенето на дакел от добро семейство, дори от чудесни стопани (малко е така да ги нарека) за новият фен на породата. На една моя приятелка, с която поддържам връзка съвсем наскоро й се родиха 6 мъжки дакелчета, който са просто великолепни, известни са бабата и дядото на майката, специално е подбран и таткото, така че няма от какво да се притесняват бъдещите стопани на бебетата. Въпроса е наистина да са желани е новите си домове и да са обичани безрезервно. Момичето е от София, ако е удобно да се пътува и ако има свободни бебета, кафяви, мъжки, насреща съм да дам адрес за връзка и за уговаряне на подробностите.
Пак ще напомня, че най-важното условие е да са желани и обичани бебетата super best