Фотоалбум!
Публикувано: 01 July 2009 - 03:29 PM
Имах чесгта да се запозная с това дого Арго отначало се беше стресирал нормално като вижда нови кучета и нова обстановка но после почна да вършее из храстите
и по често да се мяркате на стадиона

Публикувано: 21 July 2009 - 08:57 AM

"Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been poisoned, Only after the last fish has been caught, Only then will you find that money cannot be eaten."
Публикувано: 29 July 2009 - 04:08 PM
Amigo_123, шиповете не са добре на врата на малко дого. Не е ли рано да ги използвате? Не е ли по-добра идея нашийник тип "душач"?
Според мен шиповете в много ранна възраст изнервят кучето за в бъдеще.
Иначе е голям сладур!
Според мен шиповете в много ранна възраст изнервят кучето за в бъдеще.
Иначе е голям сладур!

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 30 July 2009 - 11:54 AM
Цитат(ZviariK @ Jul 30 2009, 09:55 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Вие наред ли сте хора? Тези животни, за да ги измъчвате ли ги имате? ... не било добре с шипове за малко дого, по-добре било душач. И двете са само и единствено средства за изтезание!
Нали , кажи им го

Ааа ма ха.

"EL CABALLERO BLANCO"
Публикувано: 30 July 2009 - 12:15 PM
Днес живота ме е изнервил изключително много и ако трябваше да ви отговоря с първата мисъл която ми дойде щеше да е много грубо и невъзпитано и въобще нямаше да се хареса въпреки, че щеше да е вярно и да е истина...!!! Но ще събера всичкото добро което в момента е вътре в мен и ще ви отговоря културно а не както вие с хаплив тон!!!
Не знам до колко сте отглеждали, възпитавали, обучавали... куче!!! Но не какво да е!!! А куче от големите породи!!!
От това което сте написали мога единствено да си направя извода, че въобще си нямате представа!!!
Нашийника с шипове и душачът са СРЕДСТВА за ОБУЧЕНИЕ както и някои други които да не ги споменавам сега...!!! Вярно е, че нашийника с шипове вече не е разрешен да се използва, но е ЕФИКАСЕН и много хора все още го използват!!! Има и други които според някои хора не са хуманни, но са РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА!!! Всеки е ДЛЪЖЕН да спазва законите, но ИМА ПРАВОТО и да ги нарушава и си носи съответната наказателна отговорност!!! Има си институции които отговарят законите да се спазват и да санкционират нарушителите му!!!
Всички искаме в градовете да виждаме и срещаме възпитани и уравновесени кучета!!! Особено от големите породи!!! Въпреки, че това се отнася и за по-дребните породи!!! При които процентното съотношение на НЕ ОБУЧЕНИ и УРАВНОВЕСЕНИ животинки е в много,много... пъти по-голямо от това при големите породи!!! Но за "съжаление" това няма как да стане без нужните занимания с тях!!!
Като многобройни примери мога да дам ситуации от моя живот и личен опит!!!
Много пъти съм изпадал в ситуация в която моето голямо, "страшно, кръвожадно..." куче стои и слуша въпреки, че някакъв дребосък упорито му се вре в краката и се държи ПРЕДИЗВИКАТЕЛНО и ДОСАДНО спрямо него!!! Но да не се впускаме в полемика уважаеми дами и господа!!! Та такива ми ти работи...!!! Възпитавайте си КАЧЕСТВЕНО кучетата и така...!!!
Приятен и усмихнат следобед на всички!
Галин Койчев
Не знам до колко сте отглеждали, възпитавали, обучавали... куче!!! Но не какво да е!!! А куче от големите породи!!!
От това което сте написали мога единствено да си направя извода, че въобще си нямате представа!!!
Нашийника с шипове и душачът са СРЕДСТВА за ОБУЧЕНИЕ както и някои други които да не ги споменавам сега...!!! Вярно е, че нашийника с шипове вече не е разрешен да се използва, но е ЕФИКАСЕН и много хора все още го използват!!! Има и други които според някои хора не са хуманни, но са РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА!!! Всеки е ДЛЪЖЕН да спазва законите, но ИМА ПРАВОТО и да ги нарушава и си носи съответната наказателна отговорност!!! Има си институции които отговарят законите да се спазват и да санкционират нарушителите му!!!
Всички искаме в градовете да виждаме и срещаме възпитани и уравновесени кучета!!! Особено от големите породи!!! Въпреки, че това се отнася и за по-дребните породи!!! При които процентното съотношение на НЕ ОБУЧЕНИ и УРАВНОВЕСЕНИ животинки е в много,много... пъти по-голямо от това при големите породи!!! Но за "съжаление" това няма как да стане без нужните занимания с тях!!!
Като многобройни примери мога да дам ситуации от моя живот и личен опит!!!
Много пъти съм изпадал в ситуация в която моето голямо, "страшно, кръвожадно..." куче стои и слуша въпреки, че някакъв дребосък упорито му се вре в краката и се държи ПРЕДИЗВИКАТЕЛНО и ДОСАДНО спрямо него!!! Но да не се впускаме в полемика уважаеми дами и господа!!! Та такива ми ти работи...!!! Възпитавайте си КАЧЕСТВЕНО кучетата и така...!!!
Приятен и усмихнат следобед на всички!
Галин Койчев
Публикувано: 30 July 2009 - 12:21 PM
Цитат(spuni @ Jul 30 2009, 10:54 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(ZviariK @ Jul 30 2009, 09:55 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Вие наред ли сте хора? Тези животни, за да ги измъчвате ли ги имате? ... не било добре с шипове за малко дого, по-добре било душач. И двете са само и единствено средства за изтезание!
Нали , кажи им го

Ааа ма ха.
spuni човече ти направи деня ми малко по-весел