emilvr, в 22 August 2010 - 04:40 PM, написа:
Забавно , но прекалено се разприказвахме , засягат се финансови интереси , а и на двамата с пекито( като се сетим за блондинката с кокерчето)
в главата ни е така
http://www.youtube.c...h?v=fsujXw267XQ
Oпитах се да не се вторачвам във фразата "финансови интереси" ....Ho не успях...
Все някога ще се науча да броя до 10, без да ми се усложняват ситуациите....
Не мога да проумея,какво влагаш в думичката "интереси",но според мен има 2 евентуални отговора...
1.Или си супер убеден ,че има някаква световна конспирация(обиколила съм целият свят и имам директни наблюдения), ветеринарска мафия,която се опитва да накара хората насила ,да направят нещо против волята им ,и умишлено да навредят на животинки..
2.Или най откровенно ми ,казваш ,че съм недостатъчно информирана,по отношение позитивите от една евентуална кастрация...
Нищо финансово няма и знаеш ли защо?!....
Защото простото логично обеснение е ,че...
1(a)...Е Интервенция,която се извършва един път в живота(която предотвратява един куп евентуални бъдещи проблематики)..
1(b)...Да се говори за финансови интереси,би могло...Tочно за ветеринари ,като твоите познати...Защото с проблемите ,които биха могли да възникнат ,от една отлагана,но наложителна кастрация,Tакива като тях, биха имали много повече облаги(за сметка на животинките обаче)...
..По точка 2 те спасява факта ,че си приятел,уважавам те,и наистина вярвам,че не го мислиш така....
Всъщност най вярните и позитивни неща, възникват след обсъждане и разглеждане на всички гледни точки...нали?!...
P.С...Искренно се надявам(смешно ми стана,с това,което следва да напиша)...Моля надявам се ,да несъм създала впечатление,за новородена Хитлерка..
Просто защитавам идеята,че с малко повече усилия,желание и информираност...може да се достигне ,не до Kоличествени,а най вече до Kачествени неща....
И всеки,които има глава на раменете си да мисли, и осъзнава,какво,кога и как е най добро и наложително?!....За да може да живее добре,да се чувства удовлетворен и да получава всекидневно,като награда Онзи поглед,от своите любими четирикраки,които осмисля ,всички тези дискусии, и притеснения човешки...
P.S..2...Да не говорим,че за такива ,като мене и много други(за щастие) хора ,на които се възхищавам... е само изваждане процедурата...Вярвай ми...Знам нещо по въпроса...
Да не захващам темата, и за Онези ветеринари,които правят безплатни кастрации (3ащо там не поговорим малко за интереси и въобще,какъв им е мотива и защо си губят времето с "безмисленни неща"?!)....Позволяват да се правят сметки на вересия ,и никoй не се вълнува ,те как се справят и ,под какъв стрес живеят)...И т.н и т.н...
Кой разбрал ,разбрал,които не поискал,съжалявам...
P.с.3..Лично нямам ,какво повече да кажа тук,освен евентуално,ако някои няма конкретен въпрос...Но доколкото имам наблюдения,за щастие има много компетентни хора с голями сърца,които биха могли да поемат тази отговорност...
Лек и успешен ден на всички...