Проблемите ми с клиники АНИМО
Публикувано: 06 September 2007 - 12:36 PM
Преди няколко месеца отидохме там много изплашени, с диагноза на кокерката ни "тумор в ухото", поставена от местен лекар. Оказа се нещо безобидно, което отстраниха по време на упойката заради кастрация. Наистина са много внимателни, спокойни и изключително компетентни и загрижени за животинките.
Хубаво е също, че работят и в почивните дни - от 10 до 13:30. Тази неделя ни се наложи по спешност да закараме Айра там. Веднага й направиха кръвни изследвания, въз основа на които й предписаха лечение. Слава Богу всичко мина и Щуротийката пак тича по поляните. d)
Определено са за списъка със "Специалисти, на Които Може да се Разчита" ! super best

Публикувано: 06 September 2007 - 12:43 PM
Цитат
Цитат
Зад хотел Хемус, ул. Лозенска планина №14 - това е втората пряка в ляво, по бул. Черни връх, посока от Сити центъра към Кошарите
ей супер!!! тва ми е на две крачки...(май просто в тая посока не съм търсила bl)
Публикувано: 06 September 2007 - 06:39 PM
Цитат
Ето линк към една подобна инициатива Национален ветеринарен конкурс "Препоръчайте ни лекар!" 1super
Тук може не само да вземете участие в конкурса като препоръчате ветеринар,но и да се ориентирате ако търсите добър специалист, на който да поверите животинката си.
ВРЕМЕННИ резултати от конкурса - НОМИНИРАНИ ЛЕКАРИ от СОФИЯ
ВРЕМЕННИ резултати от конкурса - НОМИНИРАНИ ЛЕКАРИ от други градове
Публикувано: 06 September 2007 - 06:47 PM
Мога да кажа, че сме открили нашия лекар и нашата клиника. Доктор Влади Кирилов и колегите му от "Добро хрумване" в Зона Б5 са ни помагали при доста сериозни проблеми. Спокойни сме, че можем да разчитаме на тях по всяко време. Благодаря им за това, че ги има!
Публикувано: 06 September 2007 - 08:03 PM
Много съм доволен от доц. Милашки имащ кабинет в квартал Възраждане (близо до Света Тройца и Зона Б18) ул. Брегалница- между Симеон и Пиротска. Ето и линкче:
http://www.bgmaps.co...oName=&oType=57
Работното му време е:
Понеделник - Петък: 16:00 - 18:30
Събота - 9:00 - 13:30
Той помогна на кученцето ми и в двата случая който описах по- горе.
П.П. Смятам, че е хубаво да се отвори подобна тема в която да се постват имена и адреси на клиники оставили добри впечатления в потребителите на dog.bg, че тук може и да не попаднат в полезрението на нуждаещите се...
Публикувано: 09 September 2007 - 05:39 PM

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]
Публикувано: 09 September 2007 - 10:26 PM
Публикувано: 10 September 2007 - 09:02 AM
Явно сте от персоналана на клиниката и заради това отправяте такива нападки.ОК.Всеки си има право на собствено мнение .Моето е ,че като клиент аз лично не съм доволна от обслужването там.
Хайде със здраве и по спокойно,не стига ,че не сте любезни на живо ,ами и по форумите започнахте да се карате на хората a)
А ако сте само клиент ,чудно как и при двата ни прегледа сте били там,запомнили сте ни ,че сте обърнали внимание и на диагнозите bl)
п.с много интересно как другите лекари откриха и махнаха осила без упойка wink сигурно
Публикувано: 10 September 2007 - 10:01 AM
Доктор Митев е бил винаги любезен и внимателен, изслушвал е оплакванията, и подробно е обяснявал както причините за заболяването, така и лечението, което назначава. Медикаментите, които е предписвал, са били ефикасни, което означава, че диагнозата е била правилна.
Отделно сме обсъждали и други проблеми, свързани с кучетата, с храните за кучета и пр.
Със сигурност има и по-добри клиники и ветеринари в столицата, но понеже не сме ходили при друг, нямам база за сравнение.

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!
Публикувано: 10 September 2007 - 04:53 PM
Ако си прочел поста ми щеше да разбереш защо съм се върнал при тях. Смятам, че в първия пост по формата съм го описал достатъчно подробно (даже повече от необходимото). Накратко: в момента когато ми се наложи да закарам кученцето си спешно на ветеринар нямах интернет за да намеря друг денонощен кабинет освен техния в младост който знаех. Тогава ми помогнаха и реших отново да им гласувам доверие.
Да хулиш според мен означава да пишеш неща за който нямаш основание. Е не мисля че съм хулил- просто описах нещата който ми се случиха и впечатленията който имам от въпросните клиники- а че те не са добри не мисля, че вината е само в мен.
Защо "хуля" по форуми? Ми по две причини:
1. Ако след като занесох новото изследване направено в момент когато кученцето ми не е било на инсулин бях получил едно обикновенно извинение нещата щяха да приключат до там. Отказа да се приеме очевидното- че кръвното изследване направено в Анимо е било грешно (дали по моя или тяхна грешка не знам). И твърдението, че тяхната диагноза е вярна и кученцето ми има диабет отричайки кръвното изследване направено в Cibalab (http://www.cibalab.com/) категорично показващо противното ме накара да "ХУЛЯ"
2. Отказах се да ги подведа под съдебна отговорност поради това, че единствения документ който имам от всичките си посещения при тях е едно кръвно изследване т.е. в съда всичко би опряло на моята дума срещу тяхната (а все пак живеем в БГ)...
Публикувано: 10 September 2007 - 08:11 PM
Не мисля че съм груб,или по точно по-груб от и към вас.Изразих си мнението(което явно не трябваше),защитих хора на които дължа .
За кастрацията-ами има един "такъв" диабет наречен ГЕСТАЦИОНЕН.Не възпалени яйчници,а яйчниковите хормони са причина. cl) Да ,тогава най-разумното решение е кастрацията.
Но ще си призная,в някой неща действителност са сбъркали.И поради това споменах за безгрешните лекари.
И единственото което ще посъветвам автора-не само след един месец,а най-добре редовно изследвайте показателя глюкоза.Не е скъпо,все пак е само един.А за инсулина,защо кучето ви не е изпаднало в хипогликемичен шок,щом той е бил в повече,ненужен. r) Не се заяждам,просто си разсъждавам.
Публикувано: 10 September 2007 - 09:31 PM
Публикувано: 10 September 2007 - 11:32 PM
Е опирайки се на горното- когато отида на доктор (област в която съм тотално некомпетентен) разчитам, че когато той ми каже- имаш диабет и трябва да започнем терапия с инсулин- то аз навивам ръкава разчитайки, че това е най- доброто за мен което може да се направи.
Относно това защо кученцето не е изпаднало в "хипогликемичен шок" го отдавам на 2 неща (дали съм прав или не незнам):
1. Доктора при който я водих в последствие беше леко изненадан от малката доза Инсулин която ми казаха от Анимо да и бия- по- малко от едно от малките деления (2-3 капки може би) според него нормалната доза би трябвало да бъде няколко пъти по- голяма при въпросната концентрация на разтвора.
2. Веднага след новите изследвания започнахме терапия за сваляне на Инсулина- давах и Миагама 2 пъти дневно и Преднилозон по стъпаловидна схема в продължение на 1 седмица.
@Тути прав си безгрешни доктори няма и именно това беше една от причините да им гласувам повторно доверие. Осъзнавам отговорността която доктора поема давайки всяка една диагноза. Но именно тази отговорност не ти дава правото да прибързваш при даването на твърди диагнози. Именно тази отговорност трябва да те накара да се замислиш дали диагнозата дадена от колега е вярна.
Един въпрос към @Тути или някой по- компетентен от мен:
Нормално ли е започване на инсулинова терапия при описаните условия: 10 пъти по- високо количество на захарта от нормата при кученце на година и половина след едно единствено изследване приемайки, че резултатите са 100% достоверни и изключвайки възможността от грешка? Така ли пише в дебелите книги, че се прави?
Публикувано: 11 September 2007 - 09:33 AM
Цитат
Много съм доволна от д-р Иван Попов, имах кокер, който при нужда съм водила 15г. при него! В кабинета до 16.00 ч. работи друг доктор (не знам дали още е там), от който нямам впечатление, защото винаги съм държала да ходим при д-р Попов.
Публикувано: 17 September 2007 - 05:24 PM
Цитат
Клиника Син Кръст - Младост. 1super
Добре, че видях темата. Тъкмо мислих да водя Прешъс при ветеранирате от Анимо - Люлин, защото са близко, но явно ще ходим в Син Кръст.
Публикувано: 18 September 2007 - 07:35 AM
Цитат
oleeee oleeee oleeee oleeee oleeee oleeee

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]
Публикувано: 18 September 2007 - 09:15 AM
Цитат
nono nono nono happydence
Е няма такова нещо просто........