Проблемите ми с клиники АНИМО
Публикувано: 03 November 2007 - 05:13 PM
Публикувано: 13 November 2007 - 03:20 PM
Ноооо .... това не може да има две страни - клиники Анимо продавали и живи животни...е аз не го знаех... :angry:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 13 November 2007 - 04:06 PM
Публикувано: 13 November 2007 - 04:59 PM
borisova обърни внимание колко теми има във форума и вече е обсъждан проблема.За съжеление за сега няма адекватно решение на този въпрос
Публикувано: 21 November 2007 - 12:58 AM
Аз не съм поредният недоволен клиент на Анимо, нито не дай боже поредния доволен. Аз РАБОТЯ там, и искам да кажа няколко думи за помията , която се изсипва по нас в този форум. Нямаше да пиша ако някои от хората тук не пишеха такива нагли коментари. Всеки има право на мнение, но няма право тенденциозно да представя нещата или направо да лъже.
Ветеринарната медицина в БГ е на ниско ниво факт, но е факт и че българинът има склонност да е разбирач по всичко, включително и от медицина, да е вечно мнителен и мрачен тип, който си мисли, че всеки иска да го прецака, ето така за идеята.
Например QueenMargo. Какъв ти е проблемът??????? Аз лично прегледах удареното от кола куче, което дойде при нас. Разбрах , че е бездомно не си спомням да съм ви взимал много пари за преглед? Обадих се в Син Кръст да го снимат без пари, ако може. Имаше слабо разместена фрактура на тибия- ТАПИ ЛИ ИМАШЕ В УШИТЕ, КАТО споменах, че един от вариантите е да се шинира и това струва 20 лева???? Естествено, че има вариант да се постави имплант и да се ускори зарастването- 100 лева, колко стотинки милсиш, че струват имплнтите и труда? За какво усукване ми говориш и за каква комерсиалност?????????? Но нищо нали е важно да изливаме помия, по нечий друг адрес, в случая явно моя! Типично по български.
За Bushakata, чувала ли си за развален телефон? За котката , която е намерена от една жена , пък от нейно име пише друга, ти си чула от трета и т.н , но не ти пречи да наливаш помия за общото благо??? Нека ти кажа как са нещата от първия ред- не сме видели втората фрактура защото не е лесно да откриеш отчупване на кост с размери 2-3 мм, особено когато пациента има още 3-4 сериозни проблема и не е от говорящите да се оплаче!Самите хора дойдоха едва на 7-ия ден, защото забелязали, че има проблем. Въобще не е имало никаква рентгенова снимка, защото котката е бездомна. Направили сме две не съвсем прости ортопедични операции, не за чак токова много пари (втората е 50 лева, какви обирджии,!!!), котето е добре и ходи , клиентите бяха доволни и благодарни, предложихме им помощ да намерят стопани, но ето тук някой чул недочул решава, че е вселенски специалист и плюе ли плюе!!!!
За оперцията на Аякс, пост на Katrina, също се написаха мили благопожелания и съвети, въпреки че целият екип в клиниката направи всичко възможно за успешното възстновяване на Аякс, аз лично съм прекарал общо почти цял ден , под формата на хирургична работа.
Има още много подобни неточности и изопачени неща в коментарите на някои хора в този форум! Но моля да бъдете обективни!
Кисели и недоволни винаги ще има- на тоя му старувало 50 лева пък то можело с плюнка и канап за два и педесет, на другия му се сторило, че лекаря много много не обича животните, комерсиален обирджия е, и като е учил 6 година медицина единствения му стимул е как ще се овърти в пари! Дай да пишем независимо дали е така! Нищо, че работата му е свързана с много напрежение , отговорност, нужда от неперкъснато самообучение , не е толкова добре платена и е гарнирана по български с жлъчна доза критика и мнителност !
Само едно не мога да разбера защо толкова се палите и ги пишете се за нас тези неща???
Медицина е невъзможна без доверие! Заставам 100 % зад мнението , че Ветернарна клиника Анимо, предлга една от най -добрите услуги в областта на ветеринарната медицна в България. Да по скъпо е от гаражния кабинет, но със стотинки, никой не може да предложи:
Денонощна клиника със стационар!, оборудване за хиляди левове, работа с най- добрите материали на пазара, едни от най подготвените професионалисти в България- плащали смешни пари да специализират в Америка, работещи в екип, библиотека за 10 000 лева!,която ежегодно се обновява и персонал , който наистина обича животните.
Явно много от недоволните от нас предпочитат другия тип медицина- гаражно кабинетче, където не бързаме за никъде , всеки е обслужен внимателно,има лично отношение за всеки, докторът е слънчево момче, който много знае и може , защото нощем се наспива, а не е от тези които работят от 10 до 8, след което не рядко биват извикани в клиникат по спешност в 3 , защото нечие животно умира!!! Е като нещатата се объркат пациента е пред умиране, защо да не отидем в Анимо? Там са денонощни, все ще измслят нещо, ако пък умре те са виновни!!!
Признавам : да, ние допускаме грешки, като всички хора, но те със сигурност не са от алчност, престъпна немърливост и мързел. В медицината има термин- медицинска грешка, това не е нещо което може да се избегне, но със сигурност се опитваме да не правим.
На всички хора , които обективно трябва да са недоволни от нашата работа в клиника Анимо, се извинявам! Съжалявам за острия тон, но някои го заслужават!
За останалите религиозни, стига сте писали разбрали , неразбрали!!!!!!!!!!!!!
П.С.Отварям темата, за да го прочетете , а не за да ми обясните вие от какво сте недволни!
Публикувано: 21 November 2007 - 01:14 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 21 November 2007 - 06:01 PM
Найстина работят ''мръсно''...не обръщат голямо внимание на ''болните'' и ми е интересно как ''здравите,продаващи се животни'' ги дели една стена от болните...(някои и инфекциозни...)Няма хигиена...Имат много животни...в общо помещение...Кучета(по няколко различни породи в 1 аквариум с талаш)котки(съседен аквариум),екзотични животни,чинчили игуани,рибки(огромен брой-в 1 аквариум) и т.н...То тяхнта клиника е повече Борса за внос отколкото КЛИНИКА в истинският смисъл на думата...
Не вярвах-но е така...
За това предпочитам ВиВАВЕТ...ПО мнение на приятелката те работят страхотно и чувам същите добри отзиви и от други хора...
Поздрави и внимавайте къде водите животните си...от ''некадърни'' лекари-както в този случай,можете да ги загубите за винаги...
П.с:вижте малкото пространство в което се продават храни,приспособления,аксесоари,кучерта,котки,риби ,екзотични животни...Хората дори се хвалят с това че имат богат асортимент...И оперират животни...
http://www.animobg.c...p...62&Itemid=6

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 21 November 2007 - 09:01 PM
Nqkoi sa winagi neblagodarni, zatowa wmesto da se zapenwat da nakazwat s ceni....Lumpeniziran narod samo ot towa razbira...!!!! Socioeksperimentite prodyljawat!
Zashto edni drugi se izqjdate kato stado ste....! Nqma konceptualnost w mneniqta, samo pluene da ima, da wali prosto...!!! Ega ti naroda sme....!!!! (skapa mi se kirilicata, ne sym se otkazal ot neq!)
Форума си има вградена кирилица, в подобни случаи можете да ползвате нея.
Публикувано: 21 November 2007 - 09:10 PM
Веригата Анимо е грамадна, има компетентни и не чак толкова хора, както и във всяка друга организация. Както казват: "като знам какви са ни водопроводчиците ме е страх да отида на лекар." Да се казва, че в Анимо са най-умните и любознателни също не е гот - да не забравяме, че те също така продават животни в аквариуми и печелят от продажбите на "породисти" кучета и котки с недоказан произход.
И нека да говорим с факти. Вече прескачам повечето теми във форума заради лигнята и несериозността, която ги е налегнала.
Публикувано: 21 November 2007 - 10:20 PM
Публикувано: 22 November 2007 - 06:43 AM
при тях ми почина едно куче и една котка, но не е това причината да си променя мнението.
причината е че отивам с другото ми куче по повод кожен проблем. той има сърдечна недостатъчност (диагностицирана от доктори които вече не работят при тях). новата докторка гледа нещо и аз просто я предупредих че кучето доста се вълнува и вероятно ще припадне, защото видях как му посинява езика. тя ми се СКАРА че това е съвсем нормален цвят на езика, че аз си измислям и преувеличавам, да съм я бил оставел да си работи. преди да се доизкаже кучето припадна на масата за прегледи.
ако това е грижата и индивидуалното внимание за всеки пациент... не мерси. склонен съм да пренебрегна че не е забелязала признаците на наближаващия припадък, ама това че не приема и сведенията на стопаните... и за съжаление това съвсем не е единственият път когато нещо не е свършено като хората.
не знам за какъв подбор на персонал става дума, но след като напуснаха старите ветеринарни лекари, от които наистина бях доволен и не веднъж съм препоръчал, по-добре да се самолекуваме вкъщи от колкото да ходим при тях.
Публикувано: 22 November 2007 - 05:24 PM
Цитат
Аз пък се изненадах, че "премахвали трайно нокти на котки" - има го в ценоразписа... за 200 лв и яко незаконно...тези добре ли са ?...

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 22 November 2007 - 05:30 PM

Публикувано: 22 November 2007 - 06:20 PM
Колегата surgeon е много прав за много неща. Разбира се обаче, всяко обобщение е вредно. Всеки клиент може да си избира доктор. Понякога обаче и ние можем да си избираме клиентите.
Публикувано: 22 November 2007 - 06:49 PM
Цитат
Момент.Не става въпрос какво мисли омразната Агалина И компания.Става въпрос за Закон!!!!!!!Не знам кой си и ми е все тая какво пишеш - но има Закони в тази държава и е редно да го спазвате дори и вие ! А сантиментите ги оставете за друг епизод- на мен поне не ми действат както ви се иска.
Много ,ма много, искам поне един да изтрещи - дето реже каквото дали - уши, опашки ,пръсти.И тогава да видим дали ще се подигравате със Закона и изобщо с животните, на които сте обречени да служите априори....Но нема как - НВМС-то е "над нещата"....Там си требе напалм.И после - мей би - ще ви вкара в ред.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 22 November 2007 - 09:15 PM
Цитат
Повечето хора го правят за да не им дерат мебелите в къщи!
Ако имате котка, която дере лицето на дедето ви, значи намерете за котката друг дом. Така поне мисля аз, щото като не го дере вече, утре ще го ухапе.

JulyVell Siberians
Публикувано: 23 November 2007 - 11:51 AM